zapis kolies do technicaku
Tak neviem ako to funguje momentálne ale pred prázdninami čo sme doviezli Ford Focus ten mal v papieroch max 15ky dobehli sme do ARS pneuservisu tam nam vystavili papier ze na toho Fucusa mozeme obut 17" prisli sme na okresny urad zapisali do technickeho isli sme k policajtom oni si to dopisali a isli sme. Za vystavenie toho potvrdenia nechceli nic.
Re: zapis kolies do technicaku
Zdravim! Mam podobny problem, mam fiat bravo a v TP zapisane kolesa 185/50 R15 a 205/50 R15, no potreboval by som 195/50 R15 nakolko su ovela ovela lacnejsie a je z nich neporovnatelne vacsi vyber. Poznam osobne asi 10 ludi ktori maju tento rozmer v TP od vyroby, takze na auto urcite sedi. Treba ist aj tak k importerovi znacky po potvrdenie alebo staci nejaky pneuservis, ak by ano tak neviete ktory konkretne v BA by mi ten papier vedel dat a za kolko? vdaka 
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
kamos si pred tyzdnom daval zapisat 225/45 R17... iba dal u policajtov sa mi zda ze 33Eur (ak nie menej, neviem kolko mi vravel) dali mu to do technicaku a vybavene.... nic ine....
ja mam na vectre 225/40 R17... a mam v technicaku vypisane este asi 4-5 alternativnych rozmerov... kontrol mam par za sebou a nic ine ani nekontrolovali, len ci to je v technicaku a viac ich netrapilo...
ja mam na vectre 225/40 R17... a mam v technicaku vypisane este asi 4-5 alternativnych rozmerov... kontrol mam par za sebou a nic ine ani nekontrolovali, len ci to je v technicaku a viac ich netrapilo...
zdravím, je tu toho už dosť popísaného ale všetko staršieho dátumu, tak neviem či sa odvtedy niečo nezmenilo a radšej oživím túto tému a spýtam sa ako by som mal behať kade tade...
môj "problém" spočíva v tom, že mám na aute 14ky plecháče, no v technickom mám zapísané len 13", auto bolo dovezené a zapísali tam len jeden rozmer, žiadne alternatívy, vtedy som sa do toho nejak nevyznal a nevenoval som tomu pozornosť, no o pár mesiacov ma čaká STK a chcem to dovtedy poriešiť, a navyše by som chcel kúpiť na leto konečne nejaké disky asi 15" aby som nemusel vkuse prezúvať len gumy, jedná sa o Peugeot 306, viete mi niekto prosím vás poradiť ako treba v takomto prípade postupovať ?
viem, že by som mohol kúpiť nové kolesá s certifikátom, no nechce sa mi kupovať na 13 ročné auto disky za nejakých 400-500e a k tomu ešte pneumatiky...
budem vďačný za každú radu
môj "problém" spočíva v tom, že mám na aute 14ky plecháče, no v technickom mám zapísané len 13", auto bolo dovezené a zapísali tam len jeden rozmer, žiadne alternatívy, vtedy som sa do toho nejak nevyznal a nevenoval som tomu pozornosť, no o pár mesiacov ma čaká STK a chcem to dovtedy poriešiť, a navyše by som chcel kúpiť na leto konečne nejaké disky asi 15" aby som nemusel vkuse prezúvať len gumy, jedná sa o Peugeot 306, viete mi niekto prosím vás poradiť ako treba v takomto prípade postupovať ?
viem, že by som mohol kúpiť nové kolesá s certifikátom, no nechce sa mi kupovať na 13 ročné auto disky za nejakých 400-500e a k tomu ešte pneumatiky...
budem vďačný za každú radu