Pri spusteni zostane svietit obrazovka s ASUS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rihha
Novice
Novice

Pri spusteni zostane svietit obrazovka s ASUS

Príspevok od používateľa rihha »

Ahojte, mám NB ASUS K5OAB, už asi tretí rok. Operačný systém je Win Vista 64x. Včera večer som ho normálne vypla, šiel bez problémov celý deň, a keď som ho dnes zapla ozval sa klasický zvuk pri zapnutí, potom nabehla obrazovka s nápisom ASUS a nič. Ďalej sa nepohne. Skúšala som vybrať baterku, zapnúť ho bez nej, nedá sa mi dostať ani do BIOSu. Keď ho nechám zapnutý dlhšie v niekoľkominútových intervaloch sa opakuje ten zvuk pri zapnutí, ale inak nič. Neviem ani či je to problém s HW alebo s win. Plánujem ísť do servisu, len som momentálne na intráku a pomohla by mi každá rada... :(
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pri spusteni zostane svietit obrazovka s ASUS

Príspevok od používateľa test »

To vypada na hardware, pretoze operacny system nabieha az neskor. Preco sa ale nedostanes ani len do biosu, tak to neviem. Nevydava to pipania tvare ako napriklad 3x kratke pipnutie, jedno dlhe pipnutie alebo tak?
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pri spusteni zostane svietit obrazovka s ASUS

Príspevok od používateľa Thommas »

Ak ti vie niekto zdatnejší pomôcť, povedz mu, nech vyberie najprv disk, potom to skúsi. Ak stále nič, nech vyberie mechaniku, zas spustí. A ak ešte ani vtedy nič, tak nech vyberie 1 RAM (ak sú v notebooku 2), skúsi zapnúť a ak furt nič, tak nech prehodí do druhého slotu. Pravdaže, teraz sa jedná o to, nech sa dá dostať do BIOSu.
Napísať odpoveď