Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Čosi ešte z leta...prvé dve vyšli také rovno z foťáku
// tá tretia...no nestihol som celého motorkára, ale práve preto sa mi páči
taký detail na čistom pozadí neba
tá 3tia? môžeš mi to nejako opísať? idem tam o toho na motorke alebo o tú krajinu za ním?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
o ten tieniWin napísal:tá 3tia? môžeš mi to nejako opísať? idem tam o toho na motorke alebo o tú krajinu za ním?
ten som si tam napr. vôbec nevšimol.. 
Uz sme tu zoparkrat boli "neskutocne zli" na niektorych fotografov (obvykle nepochopeni umelci), a tusim sa k nim zaradis. Toto je vzorova ukazka toho, ake fotky sa sem nepridavaju. Nemaju totiz ani informacnu, ani esteticku, ani umelecku hodnotu. Takymto kuskom sa tiez odborne hovori "vycvak". Mohlo by ta potesit azdalen, ze nie si ani prvy, ani posledny - dneska robi vycvaky kazdy teenager s fotoaparatom v mobile.
Aby som len nekritizoval, tu mas zoznam tych dobrych vlastnosti, ktore som si vsimol:
A to by bolo tak vsetko
.
To neznamena, ze s fotenim mas prestat, to znamena len tolko, zacat sa na fotografiu pozerat z ineho uhla a vediet sa zhodnotit - to vsetko za predpokladu, ze fotenie je tvojim konickom. Snad ta tieto mile riadky posunu k lepsiemu. S takou malou dusickou ocakavam, co sem das nabuduce, ale snad to uz bude stat za to.
Aby som len nekritizoval, tu mas zoznam tych dobrych vlastnosti, ktore som si vsimol:
A to by bolo tak vsetko
To neznamena, ze s fotenim mas prestat, to znamena len tolko, zacat sa na fotografiu pozerat z ineho uhla a vediet sa zhodnotit - to vsetko za predpokladu, ze fotenie je tvojim konickom. Snad ta tieto mile riadky posunu k lepsiemu. S takou malou dusickou ocakavam, co sem das nabuduce, ale snad to uz bude stat za to.
Ved ja viem,nie som ziaden fotograf a ani nikdy nebudem,myslel som to mimochodom ako vtip pri tolkych "váznych" fotkách,ze horenie pinpong lopticky a osa v pive
No zrejme to tu nepatri,tak nic.A neboj uz tu urcite ziadnu fotku nepridám.Ked tak tak urcite daco váznejsie 
-
chlapec10
Addict
Taka mini seria z 24 hodinoveho volebneho obdobia(ak sa budete pytat, preco je v celej serii rovnaky ujo, tak to je tym ze mi bol prideleny)
-
uplink
VIP
Fiko vyzerá ako masový vrah...
ináč v pohode fotky.
Pch, ze prizemie. Totalny suteren.. 
Podla mňa je tam zbytočne veľa priestoru hore...(vysoko amatérsky názor) ale inak sa mi to páči.. 
kompozične veľmi dobre práveže - tento záber dodržiava hneď niekoľko rád alebo pravidiel ... akurát by to chcelo inak exponovať, resp. cvaknúť v iný deň... nejaké tie obláčiky, osvetlený celý chodník a tak... + ten prevod do BW nič moc... strašne šedé..
par kuskov zo vcerajsej a dnesnej exkurzie... stale setrim na nahradu za strateny fotak, preto fotene "len" na iphone 4S
-
klm16
Medium Professional
niekoľko fotiek z dnešnej návštevy v SNV útulku....
úprava išla pre FB funsite daného útulku...
úprava išla pre FB funsite daného útulku...
Pár fotiek... viac menej som na nich skúšal post processové blbosti čo mohlo aj viac uškodiť ako pomôcť... (keď tak sem potom dám aj originál
)
takze pridavam zopar (zopar viac) veci novou nex 7 - vsetko je fotene manulanym objektivom minolta rokkor 50mm f1.4
-
martinez13
Light Professional
iWin
pekné foto, ako pozerám tak fotíš poväčšine bikerov, bol si už fotiť aj v šurianskej bike hale? ak nie tak určite choď ak bude nejaká súťaž
pekné foto, ako pozerám tak fotíš poväčšine bikerov, bol si už fotiť aj v šurianskej bike hale? ak nie tak určite choď ak bude nejaká súťaž
martinez: Hej, sám jazdím trial tak mám k tomu blízko..
Zatiaľ som tam nebol ale plánujem