//tak nie, akosi to celé blbne.. keď budem mať viac času, skúsim sa pohrať s tými include...
Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
index funguje super, ale newposts dačo ešte viac blbne..
//tak nie, akosi to celé blbne.. keď budem mať viac času, skúsim sa pohrať s tými include...
Toto vyzera, ako keby ti bezali 2 scripty naraz. Skus pozriet, ci si vyhodil ten stary. Mne to funguje rovnako ako pred tym ( v podstate jedina zmena bola posunutie cisel; includy ostali povodne ), takze script je snad v poho 
V tom prvom skripte treba pre Greasemonkey namiesto @match dať @include a už všetko šlape.. super! Ďakujem.. 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
veď som to písal 3 strany dozadu: http://www.hojko.com/post1794046.html#p1794046
veď áno... keď som študoval ten skript, som si na spomenul na Tvoju úpravu... a som zamenil a bolo to.. 
Na vcerajsom stretku, kedy sa ako inak rozoberali perly na fore (ktore mi z nejakeho dovodu unikaju), padla pouzitelna myslienka:
Keby kazda tema mala moznost oznacenia "treba citat" (kludne moze byt nejaky symbol vedla ikony STOP) pri kazdom prispevku). Takto uzivatelmi ohodnotena tema by bola v indexe tem odlisena nejakym symbolom (napr vykricnikom), alebo odlisnou farbou. S rozumnym nastavenim by to slo - napr. temu musi takto oznacit min. 20 userov aby dostala priznak "treba citat" (kolko pouzivatelov temu musi oznacit, by sa pravdepodobne casom doladilo)
A este keby kdesi pribudol odkaz "Vyber toho naj", tak sa mi na stretku nestane, ze pride rec na temy, o ktorych ani netusim ze tu su
Mozno namietat, ze podobne riesenie je v teme vo vtipoch "vtipne temy na fore", ale tam tie temy pribudaju na zaklade usudku jednotlivca - tj. castokrat uplne onicom.
Keby kazda tema mala moznost oznacenia "treba citat" (kludne moze byt nejaky symbol vedla ikony STOP) pri kazdom prispevku). Takto uzivatelmi ohodnotena tema by bola v indexe tem odlisena nejakym symbolom (napr vykricnikom), alebo odlisnou farbou. S rozumnym nastavenim by to slo - napr. temu musi takto oznacit min. 20 userov aby dostala priznak "treba citat" (kolko pouzivatelov temu musi oznacit, by sa pravdepodobne casom doladilo)
A este keby kdesi pribudol odkaz "Vyber toho naj", tak sa mi na stretku nestane, ze pride rec na temy, o ktorych ani netusim ze tu su
Mozno namietat, ze podobne riesenie je v teme vo vtipoch "vtipne temy na fore", ale tam tie temy pribudaju na zaklade usudku jednotlivca - tj. castokrat uplne onicom.
To oznacenie nahradzuju na fore tri faktory a to:
1. Vcera zalozena tema ma dnes uz 45 odpovedi
2. Je 2345x precitana
3. Casto sa zobrazuje medzi novymi temami po kliknuti na Zobrazit nove prispevky
Nevidim zmysel v oznacovani, pretoze kazdeho zaujima nieco ine.
1. Vcera zalozena tema ma dnes uz 45 odpovedi
2. Je 2345x precitana
3. Casto sa zobrazuje medzi novymi temami po kliknuti na Zobrazit nove prispevky
Nevidim zmysel v oznacovani, pretoze kazdeho zaujima nieco ine.
-
audiotrack
VIP
4. ak je nejaká téma fakt kvalitná alebo vtipná, zvykne sa objaviť aj na facebooku alebo google+
-
lekoklatik
VIP
4.a) a dostane status dôležitej ^^
1,2,3,4a - vsetko mimo
4 - ale malo
Chapem, nie. Nezosypem sa z toho.
4 - ale malo
Chapem, nie. Nezosypem sa z toho.
-
Soviet
Darca
Bojoval si statocne KoCi 
Ono kedysi tu bolo nieco ako statistiky, kde sa nachadzalo najprezeranejsie temy atd na dennej aktualizacii, alebo akej to bolo. To tu uz nieje asi ze? Tam by sa to dalo celkom pekne sledovat tiez.
Ono kedysi tu bolo nieco ako statistiky, kde sa nachadzalo najprezeranejsie temy atd na dennej aktualizacii, alebo akej to bolo. To tu uz nieje asi ze? Tam by sa to dalo celkom pekne sledovat tiez.
No to je podla mna lepsi napad, nemohol by sa kazdy den dajme tomu o 20:00 generovat 20 miestny zoznam tem do ktorych pribudlo za poslednych 24 hodin najviac prispevkov?
-
lekoklatik
VIP
+ by bolo ideálne keby som si takýto top 20 výber mohol filtrovať podľa sekcií.
Čiže keby som si zaklikol napríklad top 20 tém v sekcii hry, tak viete čo by sa stalo ^^
Čiže keby som si zaklikol napríklad top 20 tém v sekcii hry, tak viete čo by sa stalo ^^
Stale je tu ale rec o kvantite a nie o kvalite!
-
lekoklatik
VIP
Ako chceš určiť "kvalitné" témy pre každého?
Kto by to mal podľa teba určovať?
Kto by to mal podľa teba určovať?
O tom bol prave ten vyber, ze urcite mnozstvo ludi danu temu oznaci ako podarenu. Moze byt absolutne onicom tema, kde sa pise XY pikacovin za minutu a naopak tema, kde pribudlo par prispevkov za 2 dni, ale stoji za precitanie (schvalne - kolko tem/prispevkov citas a ku kolkym z nich sa aj vyjadris).
-
hojko
Site Admin
A na zaklade coho dostane ta tema vykricnik, ze je zaujimava??? Na zaklade toho, ze je tam 5 prispevkov a oznaci ju ako zaujimavu 25 ludi??? Myslis, ze tolko ludi dokaze oznacit pre nich nezaujimavu temu, ktora je zaujimava len pre zaintersovanych az tak, aby sa nasiel dostatocny pocet hlasov???
-
Silmer
Darca
podla mna je to cele hlupost, kazdeho zaujima nieco uplne odlisne. Niekdo ma rad sport, niekdo auta, niekdo fotky. Kazdy navstevuje rozne a odlisne sekcie fora. Napr mna zaujima tema vodne fajky a takeho pinheada to nemusi zaujimat vobec. Jeho zaujima napr. nejaka tema v sekcii politika. Tak preco by taka alebo hentaka tema mala byt oznacena za zaujimavu ked kazdeho zaujima nieco uplne odlisne.
Mozno by bolo lepsie drbnut miesto vykricnika 3 otazniky, to je take hojkovske 
Podla toho co tvrdite viaceri - zaujimava tema je len ta, ku ktorej mam co napisat.
Opat sa vratim k tomu, co som pisal vyssie. Priznak by dostala taka tema, ktoru by spominanym sposobom oznacil urcity pocet pouzivatelov (idealny pocet by sa casom doladil). Nepredpokladam, ze priznak by malo odrazu 20 tem na kazdej strane, ani neocakavam ich privilegizaciu v podobe umiestnenia na poprednych poziciach. Len by som tak v spleti tem, ktorych je neurekom a nazov ma nijako neoslovil, rychlo identifikoval tu, ktora by mohla stat za otvorenie. A to nezavisle od toho, kolko ma prispevkov (z ktorych jedna polovica bude typu "ty si kreten" a druha filozofickym rozjimanim na 40 riadkov). Zmysel "zaujimava" som prvotne ponal skor vo vyzname "pobavilo", hoci nemusi ist len o ten pripad.
Nuz, nepojdem celom proti muru, ked nie tak nie. Len mi nedalo nereagovat na nespravne chapanie inak celkom neskodnej myslienky
Podla toho co tvrdite viaceri - zaujimava tema je len ta, ku ktorej mam co napisat.
Opat sa vratim k tomu, co som pisal vyssie. Priznak by dostala taka tema, ktoru by spominanym sposobom oznacil urcity pocet pouzivatelov (idealny pocet by sa casom doladil). Nepredpokladam, ze priznak by malo odrazu 20 tem na kazdej strane, ani neocakavam ich privilegizaciu v podobe umiestnenia na poprednych poziciach. Len by som tak v spleti tem, ktorych je neurekom a nazov ma nijako neoslovil, rychlo identifikoval tu, ktora by mohla stat za otvorenie. A to nezavisle od toho, kolko ma prispevkov (z ktorych jedna polovica bude typu "ty si kreten" a druha filozofickym rozjimanim na 40 riadkov). Zmysel "zaujimava" som prvotne ponal skor vo vyzname "pobavilo", hoci nemusi ist len o ten pripad.
Nuz, nepojdem celom proti muru, ked nie tak nie. Len mi nedalo nereagovat na nespravne chapanie inak celkom neskodnej myslienky
-
Silmer
Darca
ak ta to uspokoji, tak na fore v sekcii vtipy mame temu, kam sa pridavaju vtipne temy
http://www.hojko.com/vtipne-temy-na-fore-t124459.html
+ nieco take je aj v sekcii darcovia ( nebudem hovorit presne co
)
http://www.hojko.com/vtipne-temy-na-fore-t124459.html
+ nieco take je aj v sekcii darcovia ( nebudem hovorit presne co