hanblivi chalani

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: hanblivi chalani

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Už len rozoznať, či je niekto hanblivý alebo nemá záujem :roll:

Kathleen, to stále ten istý z predošlého príspevku?
To mi skôr prišlo, že nemá záujem a nie že je nesmelý, ale ktovie. Možno chlapci povedia niečo iné.
Keď už si toho dosť skúsila a on sa nejak nerozhýbal :|
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

vonjose napísal:Ja som bol tiež strašne hanblivý. Ako si ma dokázala získať? Jedna pusa všetko vyriešila.
no to by ma zaujimali okolnosti a kontext :)

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2012, 15:16)
Filipito napísal:By som sa prepadol od hanby keby taketo veci robila baba...
ja sa idem prepadnut od hanby, ked mam chalana prva chytit za ruku a pobozkat..viem sa premoct, ale pride mi to strasne ponizujuce.

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2012, 15:17)
Terepin napísal:Uvedomuje si tu vôbec niekto, že medzi opatrnosťou a hanblivosťou je tenká hranica? Ten chalan mohol mať kravu, čo mu tak ublížila, až sa bojí ísť do nového vzťahu. Nikdy nemôžete vedieť dôvod ostýchavosti, vôbec to nemusí byť len hanblivosť.
uvedomujem si. ja som opatrna, ale nie hanbliva.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Toľko sexistických hovadin na jednom mieste som ešte v živote nevidel.
kathleen
Light Professional
Light Professional

spermia napísal:preco nehladas niekoho na svojej urovni? ak je "hanblivy" a ty nie, zjavne nie ste na rovnakom stupni. ak to nevyjde je sanca ze si budes zbytocne nadavat lebo podvedome si od zaciatku vedela aky bol. niekomu to ale vyhovuje, takze rob ako citis ;)
ja som pri nom tiez hanbliva, ale inym sposobom. je asi jediny chalan, pri ktorom mi fakt zalezi na tom, co si o mne mysli.

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2012, 15:29)
Terepin napísal:Toľko sexistických hovadin na jednom mieste som ešte v živote nevidel.
to akoze lipnem na spolocenskych gender-konvenciach?
Terepin
Addict
Addict

Lipneš na archaizmoch.
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Podľa mňa by mal mať Terepin zakázané prispievať do tém o vzťahoch.

A teraz k téme: Naozaj nevidím nič na tom že by mala žena spraviť prvý krok. A čo sa týka rady, tak by som sa na tvojom mieste snažil rozvíjať konverzáciu a hádam, ak nieje úplný ťuťko, tak sa po chvíli oťuká.
Terepin
Addict
Addict

A vzápätí na to napíšeš to isté, čo ja.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

noo ak si velmi otvorena a ukecana, tak mozno menej sebaisty chalan pride na to, ze si pre neho tazky oriesok a nevie ta precitat tak, aby vedel, ze ma sancu...
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Terepin: Myslel som konkrétne tento príspevok:
Terepin napísal:Uvedomuje si tu vôbec niekto, že medzi opatrnosťou a hanblivosťou je tenká hranica? Ten chalan mohol mať kravu, čo mu tak ublížila, až sa bojí ísť do nového vzťahu. Nikdy nemôžete vedieť dôvod ostýchavosti, vôbec to nemusí byť len hanblivosť.
A že za všetkým vidíš nejaký problém. Nie každý má problémy ako ty. A ak si chcel naznačiť, že som voči tebe zaujatý, tak áno som.
Terepin
Addict
Addict

Ja ťažko, to totiž nie je môj prípad. A kľudne mi vyvráť moje tvrdenie.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Terepin napísal:Ja ťažko, to totiž nie je môj prípad. A kľudne mi vyvráť moje tvrdenie.
LolWut? Tvoje tvrdenie vyvracia kazda tema co si kedy zalozil. Tu sa bavi o tom, ze chalan ma problem nastartovat a Ty to zmenis na strach zo zlomeneho srdca. WTF? To, zeTy sa zalubis do kazdej, ktora s Tebou prehodi viac ako 3 slova a ked Ta nasledne "necha" (aj ked s Tebou v prvom rade nikdy nic nemala) tak dopochodujes sem a ujukas akozto si sa zase sklamal v zivote a uz nikdy tuto chybu nespravis. Scenar strachu, ktory si vyprodukoval je mozno Tebe velmi vlastny, ale nemal by si ho moc generalizovat, lebo v realite je extremne nepradepodobny.
Terepin
Addict
Addict

Zamiloval som sa len dvakrát, pričom druhý raz to bolo fakt neplánovane a nedobrovoľne. A čo som uviedol bol len príklad (ktorý so mnou nemá nič spoločné), že dotyčný môže pôsobiť ostýchavo, ale kvôli hanblivosti to vôbec nemusí byť. Kľudne už niekoho môže mať, alebo fakt len nemá záujem. Tých dôvodov je proste kvantum a TO bolo mojou pointou.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Terepin, ser na to ...

Kathleen ... Sranda, tvoja situacia mi vytvara usmev na tvari :smt059
Ja som hanblivy jedine v momente ked mam prehovorit k zene ktora je "Way out of my league" tzn. taka pri ktorej mi pada sanka z toho jak je pekna a nie sprosta.
Pokial nemam jednoduchy sposob, ako uvodne prelomit lady a zahovorit predstavenie, typu: "Ahoj ja som ten a ten ... Posiela ma ten a ten pre take a take dokumenty" tak mi to mierne trva :)
Samozrejme mierne znamena od 2minut po hodinu, podla nalady a aktualnej situacie.

Uprimne, to ze ma zena prva chytila za ruku sa mi uz stalo, ale vo vacsine pripadov som prvy ja.
Mal som taku "horlivu" skusenost, ze baba hladala sposob, jak sa na mna nalepit, jak ma chytit za ruku a pod ... Zahrala to tak, ze mi akoze chcela nieco ukazat, schmatla mi ruku a uz nepustila :D
Ja ked si nie som isty, ci sa to hodi, tak to pouzijem pri prebiehani cez cestu, kde ju chytim za ruku "pod draha" a po prebehnuti, povolim. Ak ruka ostane tak ostane, ak pusti tak netlacim na pilu.

Prva pusa bola vzdy nieco medzi, nikdy som nedaval take z ktorych by baba zostala v soku, ze to co si spravil :D Proste som si pockal na dobry moment, a spravil, chlapskych 90% priblizenia :D ... Ak bola ochota (A vzdy bola) tak dama sa dotiahla tych 10% a uz to jelo ...

Takze takto. Podme zas k podstate veci. Ak chlapa musis spracovavat par mesiacov, tak je niekde problem. On moze byt extremne hanblivy a nesmely, co sa ponesie po cely zvysok vztahu.
Akakolvek nova vyzva nebude brana stylom Challenge Accepted, ani stylom "stuchni do toho. Hybe sa to?" ... Ale stylom "Run Forest, RUN!"
Zas klobuk dolu pred tebou, ze si ochotna za tak bojovat za zakryknuteho vrabca. 98% Bab ktore poznam, by po tyzdni rezignovali ... 2% by ho pozvali k sebe na kavu, zajazdili si a potom sa cudovali preco sa nic nedeje.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Terepin

zbytocne to beries zo siroka, pytam sa na hanblivost. nic viac, nic menej.

Shark NX

dobre si to vystihol, ze sa to moze tahat celym vztahom.. (jeden kamarat mal napr. priatelku, ktora ho nikdy sama od seba nepohladila ani sa nepritulila a vzdy to bolo len na nom. to by som si pripadala ako chudera, tahala by som za kratsi koniec.) hanblivost mi u niektorych ludi pripada len ako alibizmus. ja som bola tiez hanbliva a zazila skalamania aj odmietnutia. ale moje heslo bolo vzdy: ked ho milujes, nie je co riesit! :)
jo, jedna kamoska povedala, ze vraj strata casu.. ale on ma fakt svoje osobnostne kvality a je neuveritelne pritazlivy :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kathleen, takto sa spytam. Co je na nom take pritazlive a kvalitne co napr na mne nie? :lol:
Vzdy hovorim, chod do toho iba ak to na zaciatku funguje ... Ak to uz v zaciatkoch pokulhava v jeho odvahe spravit prvy krok tak to nezmenis ;)
Ja viem, ze vela zien ma pud vychovy opacneho pohlavia. Strasne casto sa stretavam z nazorom, ze si zacne s uplne badass dementom, s tym, ze sak ona si ho vychova a on sa pri nej zmeni.
Ked to rodicia nezvladli, nezvladnes to ani ty draha.
Hash
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hash »

Mňa si dievča získalo jej odmeranosťou voči mne. Bola studená, mala štipku pýchy. Lenže to ma posunulo ďalej a hovoril som si, musím bojovať. Bola stále otvorená, či už veľmi alebo nie ale bola, hovorila pravdu, i keď vyznela niekedy zle ale bola to pravda. Toto všetko ma tak dostalo a o to si viac teraz vážim čo mám.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Kathleen...boze aj ja chcem spoznat zenu co urobit prvy krok :(...Tiez som bol mega hanblivy...sebavedomie nulove. Zmenilo sa to. Aspon teda pristup.

Iniciativne, dominantne zenske su strasne sexy !!!
kathleen
Light Professional
Light Professional

Hash:
diki, presne toto ocakavam od chalana, ked ma zaujem

Shark NX:
nepoznam ta osobne..si citlivy a poriadkumilovny? tolerantny, inteligentny s vlastnym stylom obliekania? a vies varit? :)
prevychova ma nebavi ani to neviem. na zaciatku som si povedala, ze bud chalan fakt bude chciet a bude sa snazit trochu dospiet a nebyt tak egocentricky..alebo smola..ja mam tiez svoje city, len jedny nervy a kopu kamaratov a aktivit k tomu.
vies, ja som to na zaciatku odsudzovala na zanik, lebo prevychova je fakt blbost. ale on sam prestal pit (ja nepijem) a zmenil trochu sposob zivota (menej party a viac studia :)) snazim sa mu davat len pozitivne impulzy, hlavne ako kamaratka.. ale napr. ked sa vynori ina baba, vrazdila by som od ziarlivosti (aj ked to tak nedam najavo)

//autoeditácia príspevku (24 Mar 2012, 20:43)
tarakan napísal:Kathleen...boze aj ja chcem spoznat zenu co urobit prvy krok :(...Tiez som bol mega hanblivy...sebavedomie nulove. Zmenilo sa to. Aspon teda pristup.

Iniciativne, dominantne zenske su strasne sexy !!!
prvy krok v pohode..ale riesit niekoho komplexy alebo nalady na dennom poriadku..nie dakujem :)
inak vdaka, beriem to ako kompliment ;)

//autoeditácia príspevku (24 Mar 2012, 20:46)
Hash napísal:Mňa si dievča získalo jej odmeranosťou voči mne. Bola studená, mala štipku pýchy. Lenže to ma posunulo ďalej a hovoril som si, musím bojovať. Bola stále otvorená, či už veľmi alebo nie ale bola, hovorila pravdu, i keď vyznela niekedy zle ale bola to pravda. Toto všetko ma tak dostalo a o to si viac teraz vážim čo mám.
este k tomuto: by ma zaujimalo, ci ti stacila jej kritika, aby si sa nakopol. alebo ta musela donekonecna povzbudzovat, ked sa ti nieco podarilo.. chcem brat ohlad na muzske city, ale obcas si pripadam ako v skolke..nic v zlom :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kathleen napísal: Shark NX:
nepoznam ta osobne..si citlivy a poriadkumilovny? tolerantny, inteligentny s vlastnym stylom obliekania? a vies varit? :)
Bingo!! My sa pozname? :lol: Ten poriadkumilovny obcas pokulhava, ale cez vikend vzdy upratujem :D
vies, ja som to na zaciatku odsudzovala na zanik, lebo prevychova je fakt blbost. ale on sam prestal pit (ja nepijem) a zmenil trochu sposob zivota (menej party a viac studia :)) snazim sa mu davat len pozitivne impulzy, hlavne ako kamaratka.. ale napr. ked sa vynori ina baba, vrazdila by som od ziarlivosti (aj ked to tak nedam najavo)
Ono, takto ... Cervene body u mna vyvolavaju daviaci reflex. Mam 24, roky kde som musel byt kazdy vikend na "Party" su uz davno za mnou. A pijem maximalne 10-12x rocne a to len s rodinou alebo fakt blizkymi ludmi.
Zeny ktore su v mojom veku a su furt na Parties a chlast do nemoty, zdaleka obchadzam.
Parties ... Ano, ale typu Transmission, TranceFusion atd ... Ktore su par krat v roku, kde ides zazit tu atmosferu, tu energiu z ludi a z tej hudby a nie sa spit jak doga a rano fnukat, ze grcam a boli ma hlava.

Ovela radsej si idem sadnut do kaviarne s prijemnymi ludmi, skocim do divadla na operu/cinohru, na Jazzovy/Rockovy koncert, pripadne skocim na nieco ine. Rad vyhladavam ludi od ktorych sa mozem nieco naucit, ktorymi sa mozem inspirovat.
A nie utapat sa v alkohole a "zit" na "Parties" v smradlavom podniku. To pre mna nie je zivot, clovek musi skusit vsetko, ale odtial potial.

Ale k teme.
Jedna moznost je, ze z toho vyrastol a uvedomil si, ze tade cesta nevedie.
Druha moznost je, ze to je len docasne a pri najblizsej prilezitosti do toho padne zas.
Tazko sa radi. Neviem co mu kvitne v hlave, neviem ci sa neboji toho, ze ked si s Tebou zacne a nahodou to nevyjde, tak ho nevyhodis z bytu a nenajdes si noveho najomnika/najomnicku.

//Kto je Paťko? :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Tiez vies super tancovat? :) A tiez ma rad kulturu a literaturu. Vlastne sme sa zoznamili na party, ja na tom nevidim nic zle, keby sa chodieval takto zabavit aj bezo mna :) Len ja mam vela povinnosti a ucenia, preto sedavam doma..

Hm, tak good luck v tvojom osobnom zivote, takych chlapov je treba ako sol ;)
Napísať odpoveď