Kathleen, to stále ten istý z predošlého príspevku?
To mi skôr prišlo, že nemá záujem a nie že je nesmelý, ale ktovie. Možno chlapci povedia niečo iné.
Keď už si toho dosť skúsila a on sa nejak nerozhýbal
no to by ma zaujimali okolnosti a kontextvonjose napísal:Ja som bol tiež strašne hanblivý. Ako si ma dokázala získať? Jedna pusa všetko vyriešila.
ja sa idem prepadnut od hanby, ked mam chalana prva chytit za ruku a pobozkat..viem sa premoct, ale pride mi to strasne ponizujuce.Filipito napísal:By som sa prepadol od hanby keby taketo veci robila baba...
uvedomujem si. ja som opatrna, ale nie hanbliva.Terepin napísal:Uvedomuje si tu vôbec niekto, že medzi opatrnosťou a hanblivosťou je tenká hranica? Ten chalan mohol mať kravu, čo mu tak ublížila, až sa bojí ísť do nového vzťahu. Nikdy nemôžete vedieť dôvod ostýchavosti, vôbec to nemusí byť len hanblivosť.
ja som pri nom tiez hanbliva, ale inym sposobom. je asi jediny chalan, pri ktorom mi fakt zalezi na tom, co si o mne mysli.spermia napísal:preco nehladas niekoho na svojej urovni? ak je "hanblivy" a ty nie, zjavne nie ste na rovnakom stupni. ak to nevyjde je sanca ze si budes zbytocne nadavat lebo podvedome si od zaciatku vedela aky bol. niekomu to ale vyhovuje, takze rob ako citis
to akoze lipnem na spolocenskych gender-konvenciach?Terepin napísal:Toľko sexistických hovadin na jednom mieste som ešte v živote nevidel.
A že za všetkým vidíš nejaký problém. Nie každý má problémy ako ty. A ak si chcel naznačiť, že som voči tebe zaujatý, tak áno som.Terepin napísal:Uvedomuje si tu vôbec niekto, že medzi opatrnosťou a hanblivosťou je tenká hranica? Ten chalan mohol mať kravu, čo mu tak ublížila, až sa bojí ísť do nového vzťahu. Nikdy nemôžete vedieť dôvod ostýchavosti, vôbec to nemusí byť len hanblivosť.
LolWut? Tvoje tvrdenie vyvracia kazda tema co si kedy zalozil. Tu sa bavi o tom, ze chalan ma problem nastartovat a Ty to zmenis na strach zo zlomeneho srdca. WTF? To, zeTy sa zalubis do kazdej, ktora s Tebou prehodi viac ako 3 slova a ked Ta nasledne "necha" (aj ked s Tebou v prvom rade nikdy nic nemala) tak dopochodujes sem a ujukas akozto si sa zase sklamal v zivote a uz nikdy tuto chybu nespravis. Scenar strachu, ktory si vyprodukoval je mozno Tebe velmi vlastny, ale nemal by si ho moc generalizovat, lebo v realite je extremne nepradepodobny.Terepin napísal:Ja ťažko, to totiž nie je môj prípad. A kľudne mi vyvráť moje tvrdenie.
prvy krok v pohode..ale riesit niekoho komplexy alebo nalady na dennom poriadku..nie dakujemtarakan napísal:Kathleen...boze aj ja chcem spoznat zenu co urobit prvy krok...Tiez som bol mega hanblivy...sebavedomie nulove. Zmenilo sa to. Aspon teda pristup.
Iniciativne, dominantne zenske su strasne sexy !!!
este k tomuto: by ma zaujimalo, ci ti stacila jej kritika, aby si sa nakopol. alebo ta musela donekonecna povzbudzovat, ked sa ti nieco podarilo.. chcem brat ohlad na muzske city, ale obcas si pripadam ako v skolke..nic v zlomHash napísal:Mňa si dievča získalo jej odmeranosťou voči mne. Bola studená, mala štipku pýchy. Lenže to ma posunulo ďalej a hovoril som si, musím bojovať. Bola stále otvorená, či už veľmi alebo nie ale bola, hovorila pravdu, i keď vyznela niekedy zle ale bola to pravda. Toto všetko ma tak dostalo a o to si viac teraz vážim čo mám.
Bingo!! My sa pozname?kathleen napísal: Shark NX:
nepoznam ta osobne..si citlivy a poriadkumilovny? tolerantny, inteligentny s vlastnym stylom obliekania? a vies varit?
Ono, takto ... Cervene body u mna vyvolavaju daviaci reflex. Mam 24, roky kde som musel byt kazdy vikend na "Party" su uz davno za mnou. A pijem maximalne 10-12x rocne a to len s rodinou alebo fakt blizkymi ludmi.vies, ja som to na zaciatku odsudzovala na zanik, lebo prevychova je fakt blbost. ale on sam prestal pit (ja nepijem) a zmenil trochu sposob zivota (menej party a viac studia) snazim sa mu davat len pozitivne impulzy, hlavne ako kamaratka.. ale napr. ked sa vynori ina baba, vrazdila by som od ziarlivosti (aj ked to tak nedam najavo)