BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Snajper2 napísal:akože bez urážky, ale niektorí admini sú riadne .....dnes ma bez príčiny kickli na 2serveroch. táto hra ma začína pomaly "hnevať". žiadna spravodlivosť v tejto hre. BF3 ani zďaleka nedosahuje kvalít BC2. akurát obrovské množstvo vylepšení a grafika, ale inak je táto hra odpad. prepáčte, že som to takto rozpísal, ale po dnešku mi to nedalo
Takže tvoja logika je: Admin ma vykopol zo serveru, netuším za čo. Táto hra je strašná pčovina. GJ :smt006
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

to vies, emo rager :D
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

viem, prehnal som to, ale človeka to nahnevá, keď počas kola nahrá celkom slušné skóre a zrazu je kicknutí :) navyše keď vidí, že ho bezdôvodne kickol admin
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

mne sa to iste stalo v BC2 a nenadavam na tu hru, proste ked je nejaky admin debil ,tak je debil a je jedno v akej hre to je
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Zajtra by sme sa uz konecne mali dozvediet kedy vyjde novy tolko ocakavany patch

//tak nakoniec sa predsa dockame toho datumu
///spolu s datumom pride aj uplny vypis zmien, ktory prinesie patch
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

rochedo napísal:Zajtra by sme sa uz konecne mali dozvediet kedy vyjde novy tolko ocakavany patch

//tak nakoniec sa predsa dockame toho datumu
///spolu s datumom pride aj uplny vypis zmien, ktory prinesie patch
dúfam, že to prinesie nejaké podstatné zmeny a nie len kozmetické
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Inak je pravda ze v momentalnej verzii Battlefieldu neni spustena Destrukcia na 100% ?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

je a nič sa nezmení ani v budúcnosti.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Len dufam, ze opravia aj b2k. Pri zmene mapy mi casto zhodi graf. driver, alebo mi vyhodi chybu (neviem aku, lebo sa neviem doklikat k tomu okienku) a ine paranormalne javy. Pri normalnom BF3 mi to nerobi, tak predpokladam ze je chyba v b2k. Inak ak by trosku vedeli znizit HW naroky bolo by to fajn. Pamatam si, ze asi pred pol rokom vysiel patch na BC2 a bol tam mierny narast FPS a hra bezala svyznejsie.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Hw nároky sú nízke a padanie drivera nieje chyba hry. Akú máš GPU?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MSI HD 6850 Cyclone 1GB

Driver mam najnovsi a ako som povedal na BF3 mi to nerobi (resp na ziadnej inej hre), len na b2k ked sa meni mapa za inu. Niekedy mi zhodi driver inokedy pocujem error sound, ze mi vyhodi nejake okienko, ale hra je zamrznuta a neviem si to okno zobrazit. Musim to cele force quitnut zo spravcu uloh.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

AMD.. (pripravený na červených)
Kompletne odinštalovať ovládače, prečistiť cez program driver sweeper a nainštalovať ovládače bez catalystu, crossfire a všetkého čo nepotrebuješ. Iba čisté ovládače. Nvidia no-problemo
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ach, to aby som si zvykol instalovat drivery z amd webu. Doteraz som ich instaloval automaticky rovno zo steamu.. Ok dik, skusim to.

// problem je mozno aj v tom, ze mam win 8 beta...

// uz to bezi dik k+
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

A je to tu! PATCH na PS3 vyjde 27. marca. Datum pre X360 a PC zatial nebol potvrdeny. Kedze PS3 ma zaplatene exkluzivity, tak mozme predpokladat ze pre ostatne platformy to bude o tyzden neskor.

Komple vypis vsetkych zmien: http://blogs.battlefield.com/2012/03/ga ... come-soon/

Su tam aj obrazky z prepracovanej prikazovej ruzice (commo-rose)
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

podrzat DLC je jedna vec ale patch... co je vela to je vela. Navyse tie ich kecy ze zdrzuju patch preto aby tam mohli dat "viac veci" a este viac veci z tamad zmizlo co boli napisane v patch notes co som tu daval skor lol. Custom squads nic, squad leaders orders nic, text feed com rose nic, spec. br..., len buff, nerf, buff nerf buff buff...hanba im
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

S frajerikom nerád ale bohužiaľ musím súhlasiť. Oni do*ebú hru a my máme čakať na patch o týžden viac lebo urodzene SONY je ich sponzor?! Ak to tak bude tak to už vážne prepískli.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Aj tak nebudeš mať veľa zmien ktoré chceš, len samé ladenie zbraní aj to niektoré na prd.
Treba si užiť hru než ju patch poserie :D :D

Zhrniem môj názor na BF3 (ktorú u vyše 1 mesiac nehrám):
Hra je celkom fajn no oni ju posrali tak ako sa to snáď ani nedá. Nechápem ich logiku ako sa to snažia "vylepšovať" tým že nič nevylepšia len stále dookola upravujú zbrane.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Balancovanie zbrani je dolezite, moze zarucit dlhodobu zabavu, ale zaroven sa DICE nesmie podriadit kritike od nejakych lamerov. Najviac nerozumiem tomuto: "Laser guided missiles can be now distracted with flares". To je blbost jednak z fyzikalneho hladiska a hlavne to uplne nici vyhodu tychto rakiet, ktore je aspon v tanku tazke ziskat (u ostatnych vozidiel neviem, nemam to odomknute). A celkovo je dost stastie ked sa najdu 2ja hraci, ktori v tomto dokazu spolupracovat.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Balancovanie je dolezite, to je pravda. Ale nie prekopat uplne cely system po 6 mesiacoch od vydania hry.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Ano balancovanie zbrani je dobra vec ale cely ten patch je skoro len o tomto... kde su fixy pre bugfield 3? Budem uz moct odohrat viac ako 2 kola bez toho aby som sa zasekol na ciernej obrazovke "nacitam"??? Vypadavajuci zvuk, animacie prebijania z pohladu 3 os., bad luck, zasekavanie sa o nevidetelne veci, smrt ked preskocite kamen, chybajuce casti zbrani ked si date nejaky doplnok na zbran(len niektore ale vacsina), hit detekcia atd atd...by som mohol pokracovat donekonecna. Buff nerf, buff nerf su len zmeny cisel v dokumente. Toto im zabralo 6+ mesiacov? :O A to este nehovorim ze kolko bugov prinesie tento patch(ak vobec spustim hru)

Tiez ten balance zbrani robia stylom nerf o 3 - potom to iste buff o 4. Mam taky pocit ze oni tu hru ani nehraju lebo nerfuju uplne zbytocne veci(brokovnice - podla usas metro fagov) tak dakujem pekne. Brokovnice su uplne useless uz teraz na normalnych mapach. By ste cakali ze s 870tkou date 1hit kill na 5 metrov ale nie. Ostane mu 80% hp....a este to nerfuju. Tak isto "USA is dominate" zbrane preco nenerfuju? M16A3 a M4A1 su best zbrane v celej hre. vobec nekopu, rychla kadencia, presnost jak svina. Teraz mali aspon jaku taku konkurenciu s AEK a famasom z utocnych pusiek no tie uz budu nerfnute totalne.

Gothar: "Laser guided missiles can be now distracted with flares" lebo aj tak nepocujes ked ta lockuje soflam/javelin, takze to mas jedno. Nemas sancu zistit ci javelin leti alebo nie alebo ci ta lockuje atd...mozes len hadat. vs AIR tam mas viac veci, helikoptery dostali aj nerfy a stingre buffy atd atd. nemozes len podla 1 veci hovorit ako to bude vyzerat po patchi lebo zmenili viac veci.
Napísať odpoveď