Ok, takze kto vsetko ide?
Stretko
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: STRETKO
Kur.. kde tam ja zaparkujem?
info som posielal na tych, ktori vcera prejavili (aky-taky) zaujem:
h.olub, kibo, frikso, soviet, koci, shark nx, ja...
Shark.. ja by som to zaparkoval hned za mlynskymi nivami (autobusovou stanicou). dnes vecer by tam malo byt prazdno + je to od podniku takych 500m vzdusnou ciarou. Alebo priamo na dunajskej - len neviem, ako je to s platenim
.
dalej podzemna garaz na ursulinskej (pri primacialnom palaci). vecerne parkovanie je tam lacne.. to je 500m opacnym smerom:)
//a najlepsia moznost: taxi
h.olub, kibo, frikso, soviet, koci, shark nx, ja...
Shark.. ja by som to zaparkoval hned za mlynskymi nivami (autobusovou stanicou). dnes vecer by tam malo byt prazdno + je to od podniku takych 500m vzdusnou ciarou. Alebo priamo na dunajskej - len neviem, ako je to s platenim
.
dalej podzemna garaz na ursulinskej (pri primacialnom palaci). vecerne parkovanie je tam lacne.. to je 500m opacnym smerom:)
//a najlepsia moznost: taxi
S parkovanim: V ulickach Dunajska, Grosslingova, Lazaretská, Cintorínska, Jakubovo nám, 29. augusta (oproti cintorinu a medickej) a spol. je cez vikend parkovanie zadarmo na miestach inak spoplatnenych kartami BPS. (cez vikend sa tam parkuje bez problemov)
Alternativou je parkovisko pred ministerstvom sociek, prace a rodiny na Spitalskej, kde sa da parkovat zdarma od 18:00.
Alternativou je parkovisko pred ministerstvom sociek, prace a rodiny na Spitalskej, kde sa da parkovat zdarma od 18:00.
-
Kibo
Hardcore addict
Shark, pri Charliese (hotel Kyjev) nájdeš miesto vždy a odtiaľ to je na skok. Chcem prísť, len som dáky nachcípaný, tak by som nerád šíril mor 
ma neserte:)
u mna plati, vecer som tam ako na koni 
-
Soviet
Darca
Ja som nato zabudol. Ledva chodim, v penazenke prazdno, ale dojdem na dakeho pifsona..Kibo neser 
-
Kibo
Hardcore addict
Potom sa ale nesťažujte, keď Vám odvisne sviečka pod nosom 
kvoli tomu budeme mat stol pre 8 ludi.. my na jednej strane.. a ty v bezpecnej vzdialenosti na druhej 
-
Shark NX
Addict
Kibo nejde??Kibo napísal:Potom sa ale nesťažujte, keď Vám odvisne sviečka pod nosom
Ale pakuj ty do p
Pekne nakluses, ziadne vyhovorky. Ak chces tak mozem po teba dojst ty stetina
-
Kibo
Hardcore addict
Zverinec ma ukecal
Ten odvoz je lákavá ponuka, ale prídem Hnissanom, dík 
To je zostava, to aby som sa siel obuvat 
-
johny541
King
Chata v BB sa presunie asi až na neskôr, kedže ako som zisťoval, z KE (respektíve z východu), by som mal ísť asi sám. A na to fakt nemám chuť. Zatiaľ môžete popremýšľať kedy napr. ku koncu júna by sa dala spraviť chata, dala by sme termín a tak mesiac pred tým by sme začali s rezerváciou.
Ale toho 6. teho kto má záujem aspoň v KE. Keď nič iné, aspoň ja s Gotharom a možno Fabom pôjdeme sadnúť. Kto sa chce pridať, je vítaný.
Ale toho 6. teho kto má záujem aspoň v KE. Keď nič iné, aspoň ja s Gotharom a možno Fabom pôjdeme sadnúť. Kto sa chce pridať, je vítaný.
-
Kibo
Hardcore addict
No konečná, toto stretko bolo čisté zverstvo, kto nebol, môže ľutovať, hlavne Frikšo
Nič tomu nechýbalo, jedlo, pitie, hurónsky smiech a boli aj slzy
Ak bude stretko v BB rovnako veselé, máte sa na čo tešiť 
O pol desiatej som sa len vratil z NR, tak to som sa uz na to vysral niekam sa trepat 
potvrdzujem...a pokracujem vo vyspavani opice 
nj, ja som Blitz. Vždy, keď niekde nie som sa niečo udeje. Do kolkej ste boli? Auta su ešte tam? 
skoncili sme tak akurat (osobne by som uz viac nezvladol:)..a na hodinky som sa nestihol pozriet
.
zaroven by som sa chcel podakovat shark-ovi za odvoz. odteraz na kazdu stretavku aspon jeden vodic-abstinent
.
zaroven by som sa chcel podakovat shark-ovi za odvoz. odteraz na kazdu stretavku aspon jeden vodic-abstinent
-
Soviet
Darca
Tiez dakujem
A veru kvalitne bolo. Takychto musi byt viacej este 
Fuj ten vcerajsi mix mi napokon absolutne nesadol, napriek min. mnozstvu alkoholu. Prekliata feferonka.