najlepší kamaráti a jedno dievča
Re: najlepší kamaráti a jedno dievča
A mr.sexy vie že o neho nemáš záujem resp. či vie že máš záujem o mr.shy (či si mu to priamo povedala) ? 
Re: najlepší kamaráti a jedno dievča
nie Mr.Sexy podľa mňa nevie nič, Mr. Shy sa o mne s ním nebaví, už to je pre mňa náznak, že sa mu páčim, ak k nim náhodou vstúpim do triedy Mr.Shy ma ignoruje, pozerá sa do lavice akože ma nevidí, pretože je tam Mr.Sexy, keď sa stretnem s Mr.Shy na chodbe je neskutočne otvorený, usmieva sa, kýva mi a podobne
Mr.Shy som sa spýtala či je problém v Mr.Sexy..odpovedal mi, že on nevie či sa páčim Mr.Sexymu, že to sa ho musím opýtať ja a tým sme skončili
Mr.Shy som povedala, že sa mi páči, na to mi on odpovedal, že ma vidí ako kamarátku, ale dosť podráždene, poprel niektoré veci, ktoré sa medzi nami odohrali
osobne si myslím, že nechce pokaziť kamarástvo, ikeď ja medzi nimi dvoma kamarátstvo nevidím
Mr.Shy som sa spýtala či je problém v Mr.Sexy..odpovedal mi, že on nevie či sa páčim Mr.Sexymu, že to sa ho musím opýtať ja a tým sme skončili
Mr.Shy som povedala, že sa mi páči, na to mi on odpovedal, že ma vidí ako kamarátku, ale dosť podráždene, poprel niektoré veci, ktoré sa medzi nami odohrali
osobne si myslím, že nechce pokaziť kamarástvo, ikeď ja medzi nimi dvoma kamarátstvo nevidím