hanblivi chalani

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: hanblivi chalani

Príspevok od používateľa Shark NX »

No vidis :) Treba definovat vyraz Party. Pre niekoho je Party akcia kde sa spoji 18000 ludi, dojde 6 DJov a zije sa od 20:00 do 7:00 maximalne s 2dcl Vina, Mineralkami, RedBullom a pod. Pre niekoho je to navsteva krcmy vo 4. cenovej kde sa spijes tak, ze nevies ako si sa dostala domov, kde si nechala sveter a pod.
Poharik potrebujem len na uvolnenie noh pri tancovani. Ale tancovanie nie je moja silna stranka :D Pracuje sa na tom.
Preto preferujem velke akcie, kde robis co len chces, lebo sa nerata ako tancujes, ale ako sa zabavas :) Su to niekolko nasobne drahsie akcie ako klasicky vylet v Piatok vecer do Casey, Elamu, NuSpiritu, Infinity a pod ... Ale jeden vecer spominas mesiace ;)

Ale nebudem tu robit bordel v teme.
Hash
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hash »

kathleen:

No škôlka neškôlka, sú to predsa situácie prežívané ľudmi. Takže "nakopol" som sa pri nej tak, že vlastne ona si stále robila zomňa srandu, v tom období som si nemyslel, ani ma nenapadlo, že ja a ona skončíme spolu. Pomáhali sme si v rôznych situáciách, hoci len nehmotne, pretože v tých časoch keď sme komunikovali robila v ČR. Potom prišla na slovensko, zbehli sme na kávu a tak, ale stále som mal pocit, že bola odmeraná, arogantná, drzá ale toto všetko do určitej mieri. Ja som na ňu netlačil nič, bol som úprimných ale vlastne stále som ju chcel spoznávať viac a viac až sa to vyhrotilo a skončili sme tak, že teraz sme spolu.

Zhrunutie :lol: - Vlastne ani som sa ju nesnažil "zbaliť" ale šlo mi len o to, mať niekoho blízkeho, komu sa môžem zdôveriť a tak.

A vysvetlenie jej drzosti, arogantnosti, resp odôvodnenie. Údajne je preto taká, lebo ľudia v dnešnej dobe chcú ženy len do postele nič viac, a takto príde na to aspoň z časti kto je aký.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Shark NX napísal:No vidis :) Treba definovat vyraz Party. Pre niekoho je Party akcia kde sa spoji 18000 ludi, dojde 6 DJov a zije sa od 20:00 do 7:00 maximalne s 2dcl Vina, Mineralkami, RedBullom a pod. Pre niekoho je to navsteva krcmy vo 4. cenovej kde sa spijes tak, ze nevies ako si sa dostala domov, kde si nechala sveter a pod.
takze ako to chapem spravne tak byt niekde kde je vela ludi a nepit je win win a ist niekde kde je malo ludi s nie hypermodernou klientelou je lose lose? Resp. mal by byt clovek moralne uzasnym jedincom, ktory pohrda alkoholami i jeho duch kypi radostou z veci prezitych, zivotom i peniazmi ponuknutych avsak stale ostat skromnym bratom v kristu, co moze pohliadnut na seba do zrkadla i si jarmo povedat: moj zivot je taky bezhriesny, az mi dava pravo pohrdat tymi, co v spine hriechu brazdia tuto Zem a rutia sa vstriec priekop pekelnych? Nuz zhliadol som dnes pravdy tvar v Tvojich slovach prorockych a povedal som si, ze ak toto je pravdou radsej budem v klamstve zit. Lec stvrta cenova i alkohol ma svoje caro, svoj kolorit kuzelny a pohrdnut ciernym bahnom, len preto, ze v bielom zijem ma Bohu hodnym nespravi. A tak dopil som svoju casu, co smutok co pre Teba citim raz a navzdy utopi a kto hlada len tam kde to pozna nikdy nenajde jej caro a labut len pre to, ze s husmi sedi nespozna.

Shark NX napísal:Poharik potrebujem len na uvolnenie noh pri tancovani. Ale tancovanie nie je moja silna stranka :D Pracuje sa na tom.
Preto preferujem velke akcie, kde robis co len chces, lebo sa nerata ako tancujes, ale ako sa zabavas :) Su to niekolko
nasobne drahsie akcie ako klasicky vylet v Piatok vecer do Casey, Elamu, NuSpiritu, Infinity a pod ... Ale jeden vecer spominas mesiace ;)

Ale nebudem tu robit bordel v teme.
Mohol by si prosim, mne biednemu i hriesnemu, co svoj zivot v stoke topi objasnit, odkedy sa zabava a pamatihodnost cohokolvek rata na to kolkokrat to bolo drahsie nez nieco ine? Nuz zajdem si ja do baru utleho co niekde v Sydney klaci i kludne si potom lahnem, ze spomienka tato silu ma len preto, ze bola draha a nie tak casto deje sa?

Katalina: takze Tvoj princ je, zhrnieme si to, citlivy a poriadkumilovny, tolerantny, inteligentny s vlastnym stylom obliekania, ma rad umenie a literaturu i na dovatok skvele vari a tancuje. A aj cez to vsetko je hanblivy... och kiez by som ja aspon polovicu tychto kvalit mal hanblivym by som sa nestal a mozno by som zil svoj zivot na vyslni tak ako zraloky nesputane a divoke, ktorych treba ako sol. I viem, ze teraz mnoho ziadam i mravom sa proktivim, no mohla by si mi poslat svoju fotku v sukremnej sprave?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

axxis ... the Fuck? :lol: Nevyhladavam zabavu stylu "Like a Sir". Len som uz vyrastol z podnikov, kde sa navzajom nepocujete, nevidite na seba cez dym, uhybas sa kompletne ozratym ludom ktory ledva drzia rovnovahu a pod.
Samozrejme nepohrdnem "hospudkou".
Alkoholom taktiez nepohrdnem ale nechapem myslienkove pochody ludi, ktori su kazdy vikend na mol a potom sa tesia z toho, ze mali opicu len 10hodin alebo, ze tento krat konecne negrcali.
Pijem do nalady, ak to nahodou prezeniem, tak to rychlo zajem alebo si dam hodinu-dve pauzu.
Ak pijem viac, tak jedine na byte/dome/chate.

"Cenu" velkych akcii som spomenul preto, lebo casto sa stretavam s tym, ze "Nedam za vstupenku 60€" pritom za 2 vikendy prechlasta 2x tolko.
Nejde o "fat cat" zabavu, len tie priestory, efekty, ozvucenie a tych umelcov treba nejak zaplatit.
Prílohy
3556846_460s.jpg
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Tie ceny to je subjektívne, napr pre mňa je najlepšia zábava keď tam mám svojich najlepších kamarátov a je mi jedno či by som bol na neakej akcii kde ma lístok stál 40€ alebo iba v miestnom klube kde vstup stal 1 alebo 2€.
Možno na veľkej akcii budem mať super DJov ale čo z toho keď mi tam budu chýbať parťaci? Radšej sa s nimi pripijem, najdeme si neaké holky a užívame si večer o ktorom budeme hovoriť týždne :)
Čo som tým chcel povedať? Že tvoje myslenie o drahých akciách nie je najlepšie :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

You don't say?
A ja tam podla teba chodim sam? Vzdy tam ide so mnou 5-6 osob (Z toho 2-3 z hojka) + vzdy tam spoznam partiu skvelych ludi (Minule skupinka 20 poliakov z Varsavy) ...
Anyway ... Este raz, argument o cene som pouzil len preto, lebo vela ludi ktorych chcem nahovorit na to aby isli so mnou povedia nie, lebo to je drahe. Pritom keby si odpustili 10 rund hrusky,borovicky,slivky, fernetu atd atd dva vikendy po sebe ... Tak na to maju.

Skuste sa venovat teme.
Hash
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hash »

Trošku OT, ale Shark má pravdu, pretože kto má chuť sa stále pozerať na deti ožraté namol v podnikom, keď si chceš sadnúť s priateľmi na alko/nealko drink, pokecať čo a ako v práci, živote, rodine ? Keď idem na disco, tak iste preferujem nejaký podnik na úrovni (SVK: napr. Ministry (BB)), kde mám zaručené, že nebudem na schodoch alebo tak stretávať na mol doťaté decká alebo už vačšie akcie, pre skupinky ľudí (Tomorrowland, SW,TF).

A s tými cenami je to presne tak, koľko x čítam, že niekto prepil toľko a toľko, matematicky : cigarety 2,60€ + vstup 3€ + fľaša 5-10€ + koštovné v priestoroch 5€. Fakt kebyže si niekto odpustí zábavu na dva víkendy, tak sa môže slušne zabaviť a mať zážiťok na nejakom fakt super podujatí ako som spomínal vyššie. Samozrejme, je to subjektívny názor. Všetko záleží od toho, čo chcete robiť v danú situáciu, či sa doťať na mol, pokecať s priateľmi alebo len tak sa zabaviť.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

axxis napísal:takze Tvoj princ je, zhrnieme si to, citlivy a poriadkumilovny, tolerantny, inteligentny s vlastnym stylom obliekania, ma rad umenie a literaturu i na dovatok skvele vari a tancuje.

Ako tak pozerám na toto zhrnutie, tak mi zišlo na um, či náhodou nie je gay :oops: No offence, ale ja poznám jedného mladého muža veľmi podobných kvalít a ten žije šťastne so svojím frajerom. I keď to by zas asi nebol veľmi hanblivý :hmm:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Shark NX napísal: Len som uz vyrastol z podnikov, kde sa navzajom nepocujete, nevidite na seba cez dym, uhybas sa kompletne ozratym ludom ktory ledva drzia rovnovahu a pod.
Moj predchadzajuci prispevok bol mozno trosku nejasny, ale o tomto to presne bolo. Udajne si totiz vyrastol zo zafajcenych podnikov takze si uz velky teraz, lebo si si definoval ako zlaty standard nieco ine, resp. ti co tam chodia su stale len deti bez ohladu na to kolko maju rokov? Imo sa na tomto fore pozerate na dancekouby prilis ciernobielo a aj z toho si vyberiete len tu ciernu.

Samozrejme nepohrdnem "hospudkou".
Shark NX napísal:Alkoholom taktiez nepohrdnem ale nechapem myslienkove pochody ludi, ktori su kazdy vikend na mol a potom sa tesia z toho, ze mali opicu len 10hodin alebo, ze tento krat konecne negrcali.
Ja napriklad myslienkove pochody ludi, ktori piju kazdy tyzden ( a to aj vacsie mnozstvo alkoholu ) uplne chapem a zase raz sa opytam: preco si myslis, ze tito ludia sa tesia z toho, ze sa nedogrcali alebo mali opicu len 10 hodin? Nepit alkohol vobec, alebo obmedzene ( ako Ty ) urcite nie je zla vec, ale z Tvojej formulacie je jasne, ze tymi druhymi pohrdas. Ake su pozitiva alkoholu vie kazdy, preco Ta nenapadlo, ze niekto pije koli nim? Miesto toho si automaticky usudil, ze to musi jedine koli tomu aby mohli pofrajerit pred kamosmi kolko znesu, resp. vyhnut sa negativam.

Shark NX napísal: Pijem do nalady, ak to nahodou prezeniem, tak to rychlo zajem alebo si dam hodinu-dve pauzu.
Ak pijem viac, tak jedine na byte/dome/chate.
alkohol je alkohol, vyber miesta Ta nespravi ani o trochu menej opitym ani viacej gentlemanom.

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2012, 2:49)
Hash napísal:Trošku OT, ale Shark má pravdu, pretože kto má chuť sa stále pozerať na deti ožraté namol v podnikom, keď si chceš sadnúť s priateľmi na alko/nealko drink, pokecať čo a ako v práci, živote, rodine ?
Debata nebola o tom co mas robit stale alebo kam ist za akych okolnosti. Ked sa chcem dat ostrihat tiez nejdem k masiarovi.
Hash napísal:Keď idem na disco, tak iste preferujem nejaký podnik na úrovni (SVK: napr. Ministry (BB)), kde mám zaručené, že nebudem na schodoch alebo tak stretávať na mol doťaté decká alebo už vačšie akcie, pre skupinky ľudí (Tomorrowland, SW,TF).
obavam sa, ze Shark rozdiely v tychto podnikoch nevidi. A navyse, nezalezi na tom ako velmi fancy podnik si vyberies, jediny rozdiel je vo finale v tom o aku ozratu klientelu tam budes zakopavat. Deti nepiju ani o trochu inak ako velikani na svojich drahych baloch ( kto kedy bol na nejakom superdrahom pre velkyxh businessmanov a ich poovicky vie o com hovorim ) skutocny rozdiel je v tom, v koho pritomnosti preferujes byt predtym nez sa toto stane.
Hash napísal:A s tými cenami je to presne tak, koľko x čítam, že niekto prepil toľko a toľko, matematicky : cigarety 2,60€ + vstup 3€ + fľaša 5-10€ + koštovné v priestoroch 5€. Fakt kebyže si niekto odpustí zábavu na dva víkendy, tak sa môže slušne zabaviť a mať zážiťok na nejakom fakt super podujatí ako som spomínal vyššie. Samozrejme, je to subjektívny názor. Všetko záleží od toho, čo chcete robiť v danú situáciu, či sa doťať na mol, pokecať s priateľmi alebo len tak sa zabaviť.
co sa cien tyka suhlasim so Sharkom, prepit za 60 a potom vyhlasit, ze 60 by za akciu nedal je samozrejme idiocia. Minut peniaze podla seba je uz vec uplne ina, ked niekto nechce ist na velke udalosti robi ho to horsim? Ja osobne nemozem vystat festivaly a 500000-tisicove tancovacky s dj-ami, nepridu mi ani super ani nijake ine. Z mojho pohladu je to len o tom, ze tam idu ludia len preto aby tam boli a potom mohli uploadovat fotecky na failbook a hovorit aki su mladi, crazy a in a ze tocili krute akcie a uzivali si zivota na plno. Ak to Vas bavi tak prosim, dajte si svoj redbul, 2 deci vina a budte tam crazy alebo tam robte hocico ine co sa tam obvykle robi. ( mimochodom uz som n takejot akcii of kors bol, paul van dyk v inchebe ) ale mozno by ste sa nemali pozerat zvrchu na ludi, ktori preferuju viac dekadentnu zabavu.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ok tak podme na to inak.
Ad 1 ... Nikde som nehovoril o detoch ... Som toho nazoru, ze ked sa chcem opit jak pes, spravim to na takom mieste aby som neobtazoval svojim zjavom zvysok populacie. Nevravim, ze sa pocas silneho alkoholoveho opojenia spravam ako buran alebo nieco podobne ... Len nerad robim ostatnym to, co nechcem aby robili mne.
Preto v spolocnosti ostatnych pijem s velkou mierou ... Ked sa niekedy chcem "vyburit" tak sa dohodneme na chate, byte, dome.

Taktiez nemam rad kluby, kde su stoly hned vedla parketu, takze tancujuce osadenstvo sa nebezpecne priblizuje k tvojemu stolu, taktiez sa prekrikujes cez hudbu.

Ad 2 ... Je to Facebookova doba, casto po vikende pozrem na News Feed a ked vidim tie texty typu "Zgrcal som sa jak doga, ale bolo ppci", pripadne "Zobudila som sa v kamaratovej bunde, spoluziakovom tricku, nepamatam si 2/3 vecera, ale bola to uplne pamatna Party"
Pripadne taketo zjavy:
291798_2273390587085_1018284830_32361666_1097547272_n.jpg
419443_3160927734959_1018284830_32763162_753496020_n.jpg
291798_2273390547084_1018284830_32361665_1195502288_n.jpg
To su pripady na ustav ... Drzim im palce v buducnosti. Nadherny start.

Skus mi objasnit, co sa na tom da chapat. Nikdy v zivote som takto nevyzeral a okno som mal 2x v zivote.

Ad 3. V Ad 1 som ti na to odpovedal, nechcem obtazovat zvysok obyvatelstva svojou existenciou v podnapitom stave. Myslim si, ze to je padny argument. Preto je u mna vyber miesta velmi dolezity.

Ak to zhrniem, chapem, ze sa ludia chcu zabavat, niektori si vystacia s Alcohol Free zabavou, niektori si pomozu alkoholom, nevidim v tom nic zle. Ale obcas by nebolo zle pamatat na pud sebazachovy a udrzat tu uroven.
Ak mam 16 a nepoznam hranicu v piti, ok, stava sa, ale ak mam 25 a viem, ze 10 hrusiek ma da spolahlivo "dole" a ze rano sa budem hanbit za to ako som vyzeral a co som povedal ... Tak tych 10 hrusiek nepijem ale dam si 5 a som v skvelej nalade, chovam sa velmi uvolnene a zaroven sa dokazem chovat extremne racionalne ... Got it??
axxis napísal:Z mojho pohladu je to len o tom, ze tam idu ludia len preto aby tam boli a potom mohli uploadovat fotecky na failbook a hovorit aki su mladi, crazy a in a ze tocili krute akcie a uzivali si zivota na plno. Ak to Vas bavi tak prosim, dajte si svoj redbul, 2 deci vina a budte tam crazy alebo tam robte hocico ine co sa tam obvykle robi. ( mimochodom uz som n takejot akcii of kors bol, paul van dyk v inchebe ) ale mozno by ste sa nemali pozerat zvrchu na ludi, ktori preferuju viac dekadentnu zabavu.
Great :) Na TM,TF,TN, AvB, MS a podobne akcie chodim preto, lebo povazujem ich hudbu za skvelu, je to pre mna cest vidiet ich na zivo. Rovnako ako akykolvek iny koncert ineho zanru. Vacsinou ti ludia ktori tam dojdu, tam idu za hudbou a za atmosferou ... Energicky Crowd dokaze robit divy.
Taketo akcie ma udrzia na nohach do 10:00 rana a este tyzden chodim jak natinkany, v usiach mi furt hraju najlepsie kusky a pod.
Takze ziadne kuul fotky, yay som mlady, zabavny a plny zivota ... Proste to treba mat rad a zazit to ;)
Ale ludia maju na to rozne pohlady ... Pre niekoho je to Gay Tuc Tuc party ...

Sorry kathleen, snaha bola...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

v pohode, celkom zaujimava diskusia sa tu rozprudila. len ja nie som na slovensku, tak sa neviem k teme vyjadrit :oops:

//autoeditácia príspevku (28 Mar 2012, 11:58)
Terepin napísal:Uvedomuje si tu vôbec niekto, že medzi opatrnosťou a hanblivosťou je tenká hranica? Ten chalan mohol mať kravu, čo mu tak ublížila, až sa bojí ísť do nového vzťahu. Nikdy nemôžete vedieť dôvod ostýchavosti, vôbec to nemusí byť len hanblivosť.
Ked uz, tak s najvacsou pravdepodobnostou sa realite priblizuje scenar, ze chalan sa zalubil do krasnej babiky, pricom mu doslo az prilis neskoro, ze je to egocentricka vypocitava mrcha, ktora len berie. Ci chcel, ci nie, mal pre nu slabost, hoci boli len kamarati a bol ochotny aj o polnoci vyliezt z postele, ked sa jej uracilo prejst do mesta.
Po tomto hlbokom sklamani si chalan uvedomil, ze obcas treba aj vo vztahoch zapojit mozog a preto je prehnane ostrazity, aby nahodou neurobil nejakej babe prilis casto po voli a aby mu neskakala po hlave. Nuz, hold opatrnosti, po urcitej faze spoznavania je to o rozhodnuti, ci druhemu verim alebo nie. Laska je kazdodenne rozhodnutie stat sa zranitelnym. A nejde o slova ale o skutky.
Preto, ze je niekto sklamany este neznamena, ze ma pravo druheho tahat za nos a ustavicne vahat, ci mu stoji za to riskovat alebo nie. Tymto pozdravujem vsetkych "opatrnych", ktori sa zahravaju s citmi druhych, lebo sami nevedia, kde je sever. howk!
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

ja mam problemy odmalicka s hanblivotou vďaka čomu som už prišiel o veľa príležitosti nadobudnutia vzťahu s dievčaťom a dodnes sa pozerám že tá s ktorou som sa mohol držať za ruku má už dlhodobý vzťah s niekým iným. Väčšinou po fórach čítam ako hanblivost zahodiť za hlavu a podobne. No nepoznám poriadne nikoho komu sa to podarilo a ten kto tieto stavy nezaživa nepochopí. Dneska je doba sprosta. Ak sa niekto snaží nájsť si dievča a trpí depresiami myslím si že je to veľmi problematické. Ja sa zvyknem toľko odhodlať že si videm s kamarátmi vonka trošku si hrknut do nálady no keďže ja nám osobnosť hanblivu ani alkohol nepomáha. Čo by som mohol poradiť aj ostatným nebat sa navstivit psychiatra a užívať lieky. Je to sto krát lepšie riesenie ako čítať na fore články ako sa premahat či všetko vyrieši čas a pod. Aj štáty úzkosti či depresia má svoju pricinu častokrát je to napríklad nejaký nedostatok vitaminovi nedostatok niektorých látok v mozgu. Nie je Hanba chodiť psychiatrovi tiež je to len doktor ktorý má nastarosti poruchy s mozgon a pod. Psychológ je len poradňa kde sa v podstate nič nové nedozviete.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

v zasade s tebou suhlasim, aj ked teda u psychiatra ani psychologa som nebol nikdy, ale nie je to hanba urcite, ale na druhu stranu, fakt je to tak len vtedy ak nejaka ta porucha tam skutocne je, ked to v tom mozgu nefunguje ako ma, tka to ma vyznam, ak je niekto fakt len hanblivy tak to je skutocne len o tom prekonat sa, nieco risknut a nebat sa trapasu, je v muzskej prirodzenosti uchadzat sa o "samice" a nejak sa ich snazit uhnat :D takze len skusat a skusat
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Tiež som nebol u psychológa ani psychiatra, ale taktiež súhlasím :) Hanba nie je ísť, hanba je neísť keď to človek potrebuje :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Osobne si myslím, že v 95% prípadoch je to len v hlave. Pokiaľ sa človek raz odhodlá prelomiť to, obetovať povedzme 1 víkend pocitu trápnosti a úzkosti niekde na disco, tak má z väčšej časti vyhraté si myslím. :) Potom to už vždy bude len a len lepšie.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

U mňa to muselo ísť ako keby bezhlavo rovno na to, niekedy aj s alkoholom lebo keď som nad tým príliš rozmýšľal tak to išlo do kytek.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak tak najlepsie je nerozmyslat moc nad tym, je to pudova vec a tak nato treba ist (smaozrejme v ramci moralky a slusnoti :D )
Nazdy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nazdy »

od takych RUKY PREC!
ja som hamblivy zeriem nato tabletky a tak ale ako fakt...taky chalani vam nic do zivota nedaju maju taku viac dementnejsiu povahu atd...nema zmysel radsej si najdi poriadneho fakt dobre ti radim :) (skusenost/i)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

pekne si to zhrnul. ked ma niekto psychicky problem, nemoze cakat na "milovanu" osobu, ktora ho vyslobodi.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

možno niesu hamblivi ale tepli
Napísať odpoveď