Poharik potrebujem len na uvolnenie noh pri tancovani. Ale tancovanie nie je moja silna stranka
Preto preferujem velke akcie, kde robis co len chces, lebo sa nerata ako tancujes, ale ako sa zabavas
Ale nebudem tu robit bordel v teme.
takze ako to chapem spravne tak byt niekde kde je vela ludi a nepit je win win a ist niekde kde je malo ludi s nie hypermodernou klientelou je lose lose? Resp. mal by byt clovek moralne uzasnym jedincom, ktory pohrda alkoholami i jeho duch kypi radostou z veci prezitych, zivotom i peniazmi ponuknutych avsak stale ostat skromnym bratom v kristu, co moze pohliadnut na seba do zrkadla i si jarmo povedat: moj zivot je taky bezhriesny, az mi dava pravo pohrdat tymi, co v spine hriechu brazdia tuto Zem a rutia sa vstriec priekop pekelnych? Nuz zhliadol som dnes pravdy tvar v Tvojich slovach prorockych a povedal som si, ze ak toto je pravdou radsej budem v klamstve zit. Lec stvrta cenova i alkohol ma svoje caro, svoj kolorit kuzelny a pohrdnut ciernym bahnom, len preto, ze v bielom zijem ma Bohu hodnym nespravi. A tak dopil som svoju casu, co smutok co pre Teba citim raz a navzdy utopi a kto hlada len tam kde to pozna nikdy nenajde jej caro a labut len pre to, ze s husmi sedi nespozna.Shark NX napísal:No vidisTreba definovat vyraz Party. Pre niekoho je Party akcia kde sa spoji 18000 ludi, dojde 6 DJov a zije sa od 20:00 do 7:00 maximalne s 2dcl Vina, Mineralkami, RedBullom a pod. Pre niekoho je to navsteva krcmy vo 4. cenovej kde sa spijes tak, ze nevies ako si sa dostala domov, kde si nechala sveter a pod.
Mohol by si prosim, mne biednemu i hriesnemu, co svoj zivot v stoke topi objasnit, odkedy sa zabava a pamatihodnost cohokolvek rata na to kolkokrat to bolo drahsie nez nieco ine? Nuz zajdem si ja do baru utleho co niekde v Sydney klaci i kludne si potom lahnem, ze spomienka tato silu ma len preto, ze bola draha a nie tak casto deje sa?Shark NX napísal:Poharik potrebujem len na uvolnenie noh pri tancovani. Ale tancovanie nie je moja silna strankaPracuje sa na tom.
Preto preferujem velke akcie, kde robis co len chces, lebo sa nerata ako tancujes, ale ako sa zabavasSu to niekolko
nasobne drahsie akcie ako klasicky vylet v Piatok vecer do Casey, Elamu, NuSpiritu, Infinity a pod ... Ale jeden vecer spominas mesiace
Ale nebudem tu robit bordel v teme.
axxis napísal:takze Tvoj princ je, zhrnieme si to, citlivy a poriadkumilovny, tolerantny, inteligentny s vlastnym stylom obliekania, ma rad umenie a literaturu i na dovatok skvele vari a tancuje.
Moj predchadzajuci prispevok bol mozno trosku nejasny, ale o tomto to presne bolo. Udajne si totiz vyrastol zo zafajcenych podnikov takze si uz velky teraz, lebo si si definoval ako zlaty standard nieco ine, resp. ti co tam chodia su stale len deti bez ohladu na to kolko maju rokov? Imo sa na tomto fore pozerate na dancekouby prilis ciernobielo a aj z toho si vyberiete len tu ciernu.Shark NX napísal: Len som uz vyrastol z podnikov, kde sa navzajom nepocujete, nevidite na seba cez dym, uhybas sa kompletne ozratym ludom ktory ledva drzia rovnovahu a pod.
Ja napriklad myslienkove pochody ludi, ktori piju kazdy tyzden ( a to aj vacsie mnozstvo alkoholu ) uplne chapem a zase raz sa opytam: preco si myslis, ze tito ludia sa tesia z toho, ze sa nedogrcali alebo mali opicu len 10 hodin? Nepit alkohol vobec, alebo obmedzene ( ako Ty ) urcite nie je zla vec, ale z Tvojej formulacie je jasne, ze tymi druhymi pohrdas. Ake su pozitiva alkoholu vie kazdy, preco Ta nenapadlo, ze niekto pije koli nim? Miesto toho si automaticky usudil, ze to musi jedine koli tomu aby mohli pofrajerit pred kamosmi kolko znesu, resp. vyhnut sa negativam.Shark NX napísal:Alkoholom taktiez nepohrdnem ale nechapem myslienkove pochody ludi, ktori su kazdy vikend na mol a potom sa tesia z toho, ze mali opicu len 10hodin alebo, ze tento krat konecne negrcali.
alkohol je alkohol, vyber miesta Ta nespravi ani o trochu menej opitym ani viacej gentlemanom.Shark NX napísal: Pijem do nalady, ak to nahodou prezeniem, tak to rychlo zajem alebo si dam hodinu-dve pauzu.
Ak pijem viac, tak jedine na byte/dome/chate.
Debata nebola o tom co mas robit stale alebo kam ist za akych okolnosti. Ked sa chcem dat ostrihat tiez nejdem k masiarovi.Hash napísal:Trošku OT, ale Shark má pravdu, pretože kto má chuť sa stále pozerať na deti ožraté namol v podnikom, keď si chceš sadnúť s priateľmi na alko/nealko drink, pokecať čo a ako v práci, živote, rodine ?
obavam sa, ze Shark rozdiely v tychto podnikoch nevidi. A navyse, nezalezi na tom ako velmi fancy podnik si vyberies, jediny rozdiel je vo finale v tom o aku ozratu klientelu tam budes zakopavat. Deti nepiju ani o trochu inak ako velikani na svojich drahych baloch ( kto kedy bol na nejakom superdrahom pre velkyxh businessmanov a ich poovicky vie o com hovorim ) skutocny rozdiel je v tom, v koho pritomnosti preferujes byt predtym nez sa toto stane.Hash napísal:Keď idem na disco, tak iste preferujem nejaký podnik na úrovni (SVK: napr. Ministry (BB)), kde mám zaručené, že nebudem na schodoch alebo tak stretávať na mol doťaté decká alebo už vačšie akcie, pre skupinky ľudí (Tomorrowland, SW,TF).
co sa cien tyka suhlasim so Sharkom, prepit za 60 a potom vyhlasit, ze 60 by za akciu nedal je samozrejme idiocia. Minut peniaze podla seba je uz vec uplne ina, ked niekto nechce ist na velke udalosti robi ho to horsim? Ja osobne nemozem vystat festivaly a 500000-tisicove tancovacky s dj-ami, nepridu mi ani super ani nijake ine. Z mojho pohladu je to len o tom, ze tam idu ludia len preto aby tam boli a potom mohli uploadovat fotecky na failbook a hovorit aki su mladi, crazy a in a ze tocili krute akcie a uzivali si zivota na plno. Ak to Vas bavi tak prosim, dajte si svoj redbul, 2 deci vina a budte tam crazy alebo tam robte hocico ine co sa tam obvykle robi. ( mimochodom uz som n takejot akcii of kors bol, paul van dyk v inchebe ) ale mozno by ste sa nemali pozerat zvrchu na ludi, ktori preferuju viac dekadentnu zabavu.Hash napísal:A s tými cenami je to presne tak, koľko x čítam, že niekto prepil toľko a toľko, matematicky : cigarety 2,60€ + vstup 3€ + fľaša 5-10€ + koštovné v priestoroch 5€. Fakt kebyže si niekto odpustí zábavu na dva víkendy, tak sa môže slušne zabaviť a mať zážiťok na nejakom fakt super podujatí ako som spomínal vyššie. Samozrejme, je to subjektívny názor. Všetko záleží od toho, čo chcete robiť v danú situáciu, či sa doťať na mol, pokecať s priateľmi alebo len tak sa zabaviť.
Greataxxis napísal:Z mojho pohladu je to len o tom, ze tam idu ludia len preto aby tam boli a potom mohli uploadovat fotecky na failbook a hovorit aki su mladi, crazy a in a ze tocili krute akcie a uzivali si zivota na plno. Ak to Vas bavi tak prosim, dajte si svoj redbul, 2 deci vina a budte tam crazy alebo tam robte hocico ine co sa tam obvykle robi. ( mimochodom uz som n takejot akcii of kors bol, paul van dyk v inchebe ) ale mozno by ste sa nemali pozerat zvrchu na ludi, ktori preferuju viac dekadentnu zabavu.
Ked uz, tak s najvacsou pravdepodobnostou sa realite priblizuje scenar, ze chalan sa zalubil do krasnej babiky, pricom mu doslo az prilis neskoro, ze je to egocentricka vypocitava mrcha, ktora len berie. Ci chcel, ci nie, mal pre nu slabost, hoci boli len kamarati a bol ochotny aj o polnoci vyliezt z postele, ked sa jej uracilo prejst do mesta.Terepin napísal:Uvedomuje si tu vôbec niekto, že medzi opatrnosťou a hanblivosťou je tenká hranica? Ten chalan mohol mať kravu, čo mu tak ublížila, až sa bojí ísť do nového vzťahu. Nikdy nemôžete vedieť dôvod ostýchavosti, vôbec to nemusí byť len hanblivosť.