Najlepšie prenosné slúchadlá
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Porty sa v poslednej dobe zvyknu porovnavat so Sennheiser PX-100. Cenova kategoria takmer na vlas rovnaka, zvuk takisto velmi kvalitny. Rozdiel je vsak v podani. Kossy maju slaby vysky, Senny zase nemaju tak vyrazne basy. Jednoducho neda sa to porovnat objektivne, kazdy si kupi to co mu vyhovuje. Napriklad aj z hladiska konstrukcie...
Shure SE 530
Nerozumiem preco sa vsetci bojite InEar spuntov. Staci na ne pouzivat ovela mensiu hlasitost, izoluju okolie a su urcite aj pohodlne. Ja som si najskor kupil Shure E2C ktore som nasledne predal a vrhol sa do Shure SE 530 ktore poskytuju uz trosku vyssiu kvalitu zvuku a komfort.
http://www.stereophile.com/headphones/1207shure/
http://www.stereophile.com/headphones/1207shure/
najskor ebay (.com... nedavno tam boli v prepocte za 1400-1500 vratane postovneho
), ale dostal som uz aj ponuku od nejakeho tipka, ktory to vie kupit cez nejake forum od niekoho (same neurcitky
), kto ich mierne upravil (mineralna vata a pod.), za cenu priblizne taku, za aku by som ich mal cez ebay
[quote="jin"]nakladac: Za 15 litrov si kúpim radšej nejaký špičkový otvorený systém, alebo navon uzavretý s aktívnou redukciou a nie pódiový trojpásmový odposluch. Ajkeď kvalita tam iste musí byť.
Je vidiet ze ich nemas velmi v laske. Ten trojpasmovy studiovy odposluch prekona 99% vsetkeho co je na trhu v tejto kategorii. A urcite nemozes porovnavat hrusky s jablkami. V mojom pripade by otvoreny system mal nulove vyuzitie, kedze rad pocuvam hudbu aj pri sporte. Mimochodom nestalo to 15 ale 6 tis a za tu cenu je to ina kava.
Je vidiet ze ich nemas velmi v laske. Ten trojpasmovy studiovy odposluch prekona 99% vsetkeho co je na trhu v tejto kategorii. A urcite nemozes porovnavat hrusky s jablkami. V mojom pripade by otvoreny system mal nulove vyuzitie, kedze rad pocuvam hudbu aj pri sporte. Mimochodom nestalo to 15 ale 6 tis a za tu cenu je to ina kava.
-
jin
VIP
Samozrejme, trojpásmo musí mať špicový zvuk, najviac som počul dvoj a aj to už bola pecka. Len proste mne vadí ten pocit, že mám niečo v ušiach. Skrátka preferujem slúchadlá "na uši"nakladac napísal:Je vidiet ze ich nemas velmi v laske. Ten trojpasmovy studiovy odposluch prekona 99% vsetkeho co je na trhu v tejto kategorii. A urcite nemozes porovnavat hrusky s jablkami. V mojom pripade by otvoreny system mal nulove vyuzitie, kedze rad pocuvam hudbu aj pri sporte. Mimochodom nestalo to 15 ale 6 tis a za tu cenu je to ina kava.
Smejo: Jaaj, ja že máš zdroj na SVK...
//Edit: To jak divne tu už funguje tá cenzúra?
-
t0m4s3
Admin
Mna zo spuntov bolia usi po dlhsom posluchu. Predsalen ked mas "klasicke" sluchatka, mozes si ich na hlavu posadit roznymi sposobmi a po nejakom case, ked zacnu tlacit, jednoducho zmenis ich polohu. Toto maju dobre vymyslene Porty s "Comfort Zone" (clovek by neveril co dokazu spravit 2mm na kazdej strane)
absolutny suhlas... KOSS Porta Pro su asi naj sluchadla, ake som kedy mal... a to som ich mal hafo...triple napísal:jednoznačne podľa mna a pár recenzíí čo som čítal (pomer cena/výkon)su to
KOSS PORTA PRO
človek ich má raz na ušiach a už ich musí kupiť a iné ho neuspokoja.. myslím že to bola jedna z najlepších investícií v mojom life.. a to nevravím o tom, že ich máš dovtedy kým nezomrieš, nestratíš alebo ti ich neukradnú. Po dlhšej dobe som dal na nich vymeniť kábel tak som bol použiť štopláky a poviem kým sa mi nevrátili ani som nič nepočúval.. zvuk z iných slúchadiel som nevedel zniesť... (dokonca ich používam aj pri pc.. ked drtím css) - ale musím im dať jedno malé mínus.. už dva krát ma skoro zrazilo auto lebo som ho nepočul.
(mám ich vždy a všade)
-
The Calvin
Star
a toto by sa mozno pacilo jinovi http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... 001-bk.htm
Re: Najlepšie prenosné slúchadlá
PODLA mna su najlepsie sluchadka monster beats dr dre... stoja 163 eur a 7 centov a su aj najnovisia rok 2011 december 30.12 a jedno sluchadko je bassove a jedno sluchadko je klasiceke su najlepsie na svete.
- Prílohy
-
- najlepie sluchadka na svete
- bestas.jpeg (3.7 KiB) 1622 zobrazení
PODLA mna by si si mal ist robit domace ulohy namiesto registrovania sa na internetovych forach.
kikosko napísal:PODLA mna su najlepsie sluchadka monster beats dr dre... stoja 163 eur a 7 centov a su aj najnovisia rok 2011 december 30.12 a jedno sluchadko je bassove a jedno sluchadko je klasiceke su najlepsie na svete.
Asi len toľko
You made my day.kikosko napísal:PODLA mna su najlepsie sluchadka monster beats dr dre... stoja 163 eur a 7 centov a su aj najnovisia rok 2011 december 30.12 a jedno sluchadko je bassove a jedno sluchadko je klasiceke su najlepsie na svete.
K téme, používam Porta Pro, asi pol roka a neviem si ich vynachváliť.
Nazdar,
zhanam sluchadla tak okolo 250 €- 300€ (max.)
preferujem na usi, ale ak by bolo v tej cene nieco ako Shure SE535, tak aj do.
Nasiel som este:
beyerdynamic DT 1350
SENNHEISER PXC 450
Bowers & Wilkins P5
Musi to vediet hrat z iPhonu, bez zosilovaca atd... hudbu mam v apple lossless, pripadne (prinajhorsiom) 256kb/s.
Som laik ale ked si vyberam nieco do coho investujem tak mam rad to najlepsie co sa da zohnat za peniaze ktore mam k dispozicii.
Dakujem za konstruktivnu pomoc a prajem pekne prazdniny.
zhanam sluchadla tak okolo 250 €- 300€ (max.)
preferujem na usi, ale ak by bolo v tej cene nieco ako Shure SE535, tak aj do.
Nasiel som este:
beyerdynamic DT 1350
SENNHEISER PXC 450
Bowers & Wilkins P5
Musi to vediet hrat z iPhonu, bez zosilovaca atd... hudbu mam v apple lossless, pripadne (prinajhorsiom) 256kb/s.
Som laik ale ked si vyberam nieco do coho investujem tak mam rad to najlepsie co sa da zohnat za peniaze ktore mam k dispozicii.
Dakujem za konstruktivnu pomoc a prajem pekne prazdniny.
-
Soviet
Darca
Mohol si si to hodit do "poradna pri kupe". Ryan by ti isto poradil