Najlepšie prenosné slúchadlá

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Porty sa v poslednej dobe zvyknu porovnavat so Sennheiser PX-100. Cenova kategoria takmer na vlas rovnaka, zvuk takisto velmi kvalitny. Rozdiel je vsak v podani. Kossy maju slaby vysky, Senny zase nemaju tak vyrazne basy. Jednoducho neda sa to porovnat objektivne, kazdy si kupi to co mu vyhovuje. Napriklad aj z hladiska konstrukcie...
nakladac
Novice
Novice

Shure SE 530

Príspevok od používateľa nakladac »

Nerozumiem preco sa vsetci bojite InEar spuntov. Staci na ne pouzivat ovela mensiu hlasitost, izoluju okolie a su urcite aj pohodlne. Ja som si najskor kupil Shure E2C ktore som nasledne predal a vrhol sa do Shure SE 530 ktore poskytuju uz trosku vyssiu kvalitu zvuku a komfort.

http://www.stereophile.com/headphones/1207shure/
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nevlastni niekto tie igrada? chystam sa ich kupit, tak nejake referencie by som este prijal :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

nakladac: Za 15 litrov si kúpim radšej nejaký špičkový otvorený systém, alebo navon uzavretý s aktívnou redukciou a nie pódiový trojpásmový odposluch. Ajkeď kvalita tam iste musí byť.

smejo: Kde to kupuješ?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

najskor ebay (.com... nedavno tam boli v prepocte za 1400-1500 vratane postovneho ;) ), ale dostal som uz aj ponuku od nejakeho tipka, ktory to vie kupit cez nejake forum od niekoho (same neurcitky :D ), kto ich mierne upravil (mineralna vata a pod.), za cenu priblizne taku, za aku by som ich mal cez ebay
nakladac
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nakladac »

[quote="jin"]nakladac: Za 15 litrov si kúpim radšej nejaký špičkový otvorený systém, alebo navon uzavretý s aktívnou redukciou a nie pódiový trojpásmový odposluch. Ajkeď kvalita tam iste musí byť.

Je vidiet ze ich nemas velmi v laske. Ten trojpasmovy studiovy odposluch prekona 99% vsetkeho co je na trhu v tejto kategorii. A urcite nemozes porovnavat hrusky s jablkami. V mojom pripade by otvoreny system mal nulove vyuzitie, kedze rad pocuvam hudbu aj pri sporte. Mimochodom nestalo to 15 ale 6 tis a za tu cenu je to ina kava. :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

nakladac napísal:Je vidiet ze ich nemas velmi v laske. Ten trojpasmovy studiovy odposluch prekona 99% vsetkeho co je na trhu v tejto kategorii. A urcite nemozes porovnavat hrusky s jablkami. V mojom pripade by otvoreny system mal nulove vyuzitie, kedze rad pocuvam hudbu aj pri sporte. Mimochodom nestalo to 15 ale 6 tis a za tu cenu je to ina kava. :wink:
Samozrejme, trojpásmo musí mať špicový zvuk, najviac som počul dvoj a aj to už bola pecka. Len proste mne vadí ten pocit, že mám niečo v ušiach. Skrátka preferujem slúchadlá "na uši" :wink:
Smejo: Jaaj, ja že máš zdroj na SVK...

//Edit: To jak divne tu už funguje tá cenzúra? :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mna zo spuntov bolia usi po dlhsom posluchu. Predsalen ked mas "klasicke" sluchatka, mozes si ich na hlavu posadit roznymi sposobmi a po nejakom case, ked zacnu tlacit, jednoducho zmenis ich polohu. Toto maju dobre vymyslene Porty s "Comfort Zone" (clovek by neveril co dokazu spravit 2mm na kazdej strane)
crack111
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa crack111 »

triple napísal:jednoznačne podľa mna a pár recenzíí čo som čítal (pomer cena/výkon)su to
KOSS PORTA PRO

človek ich má raz na ušiach a už ich musí kupiť a iné ho neuspokoja.. myslím že to bola jedna z najlepších investícií v mojom life.. a to nevravím o tom, že ich máš dovtedy kým nezomrieš, nestratíš alebo ti ich neukradnú. Po dlhšej dobe som dal na nich vymeniť kábel tak som bol použiť štopláky a poviem kým sa mi nevrátili ani som nič nepočúval.. zvuk z iných slúchadiel som nevedel zniesť... (dokonca ich používam aj pri pc.. ked drtím css) - ale musím im dať jedno malé mínus.. už dva krát ma skoro zrazilo auto lebo som ho nepočul.
(mám ich vždy a všade)
absolutny suhlas... KOSS Porta Pro su asi naj sluchadla, ake som kedy mal... a to som ich mal hafo...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Tak jednoznacne nevim ci nalepsie ale urcite na vysokej kvalite su KOSS porta PRO ktore niesu az tak financne narocne a zvuk je perfektny
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

sennheiser HD 25, ti už ale stoja nejaku tu tisicku :) 5 tisicku alebo 7 tisícku :D
myikyi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa myikyi »

Jednoznacne najlepsi zvuk zo sluchatiek ktore som mal maju bose onear ,,maju krasne basy,vysky, jednoducho su super --- len ta cena je dost odradzajuca
kikosko
Novice
Novice

Re: Najlepšie prenosné slúchadlá

Príspevok od používateľa kikosko »

PODLA mna su najlepsie sluchadka monster beats dr dre... stoja 163 eur a 7 centov a su aj najnovisia rok 2011 december 30.12 a jedno sluchadko je bassove a jedno sluchadko je klasiceke su najlepsie na svete.
Prílohy
najlepie sluchadka na svete
najlepie sluchadka na svete
bestas.jpeg (3.7 KiB) 1617 zobrazení
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

PODLA mna by si si mal ist robit domace ulohy namiesto registrovania sa na internetovych forach.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

kikosko napísal:PODLA mna su najlepsie sluchadka monster beats dr dre... stoja 163 eur a 7 centov a su aj najnovisia rok 2011 december 30.12 a jedno sluchadko je bassove a jedno sluchadko je klasiceke su najlepsie na svete.

Asi len toľko :hehe:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

kikosko napísal:PODLA mna su najlepsie sluchadka monster beats dr dre... stoja 163 eur a 7 centov a su aj najnovisia rok 2011 december 30.12 a jedno sluchadko je bassove a jedno sluchadko je klasiceke su najlepsie na svete.
You made my day. :lol: :smt006
K téme, používam Porta Pro, asi pol roka a neviem si ich vynachváliť. :) Na ušiach som zas tak veľa sluchátok nemal, no Porty sú asi najlepšie. Keď som ich počul prvý krát, musel som ich mať. (ako bolo povedané, bavíme sa o sluchátkach za cca 30€. Je to viac menej cenový low-mid-end, a na nejaké drahé sluchátka sa uršite nechytajú. no ten pomer cena/kvalita je naozaj dobrý. Dokonca mám pocit, že Porty vyhrali ocenenie TOP výrobok, tuším v 2010, alebo sa mýlim, hoax?
titinius
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa titinius »

Nazdar,
zhanam sluchadla tak okolo 250 €- 300€ (max.)
preferujem na usi, ale ak by bolo v tej cene nieco ako Shure SE535, tak aj do.
Nasiel som este:
beyerdynamic DT 1350
SENNHEISER PXC 450
Bowers & Wilkins P5

Musi to vediet hrat z iPhonu, bez zosilovaca atd... hudbu mam v apple lossless, pripadne (prinajhorsiom) 256kb/s.

Som laik ale ked si vyberam nieco do coho investujem tak mam rad to najlepsie co sa da zohnat za peniaze ktore mam k dispozicii.
Dakujem za konstruktivnu pomoc a prajem pekne prazdniny.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mohol si si to hodit do "poradna pri kupe". Ryan by ti isto poradil :)
Napísať odpoveď