Západ slnka
Západ slnka
Vedeli by ste mi odporúčiť nejaké pekné miesta v okolí Prievidza tak 20 km od najďalej ak teda nejaké poznáte 
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Západ slnka
skoč hore na kopce... Máš ich tam dost... /// hladaj... ja osobne by som ti nedal tip /// / ///ja som sa tiež nikoho nepytal na "temne miesta"
-
audiotrack
VIP
skús vybehnúť na kopec do bojníc v kúpeloch, tam je pekne a kľud. Len neviem aký je tam výhľad na západbibicek33 napísal:Vedeli by ste mi odporúčiť nejaké pekné miesta v okolí Prievidza tak 20 km od najďalej ak teda nejaké poznáte
ak chceš potom aj okolie prievidze, tak si viem predstaviť peknú romantiku v kanianke pri priehrade, len tam sú na západ tuším kopce tak neuvídš úplne západ slnka
-
Anem
Star
Ak bývaš v paneláku tak vybehni na strechu to bude asi najlepšie
Inak by mohlo byť fajn na bralovej skale alebo ako písal audiotrack na kútoch.
Čo sa týka najzápadnejšieho a najvýchodnejšieho bodu SK, rozdiel v časoch východu slnka je až 25 minút, pri západe je ten rozdiel 21 minút.
Dá sa to overiť cez túto appku (sú tam údaje i pre Mesiac): https://play.google.com/store/apps/deta ... kyCalendar
BTW..z Bralovej skaly (826 m.n.m.) vidno pekne Handlovú (smer JZ)..i s tým komínom..2X zblížené (31.03.2023)
Dá sa to overiť cez túto appku (sú tam údaje i pre Mesiac): https://play.google.com/store/apps/deta ... kyCalendar
BTW..z Bralovej skaly (826 m.n.m.) vidno pekne Handlovú (smer JZ)..i s tým komínom..2X zblížené (31.03.2023)
-
starysomar
Hardcore addict
Taki - si nejak zabudnutý v čase, keď máš nutkania reagovať na príspevky, staré desaťročie?