Západ slnka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bibicek33
Amateur
Amateur

Západ slnka

Príspevok od používateľa bibicek33 »

Vedeli by ste mi odporúčiť nejaké pekné miesta v okolí Prievidza tak 20 km od najďalej ak teda nejaké poznáte :)
spojka13
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Západ slnka

Príspevok od používateľa spojka13 »

skoč hore na kopce... Máš ich tam dost... /// hladaj... ja osobne by som ti nedal tip /// / ///ja som sa tiež nikoho nepytal na "temne miesta"
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bibicek33 napísal:Vedeli by ste mi odporúčiť nejaké pekné miesta v okolí Prievidza tak 20 km od najďalej ak teda nejaké poznáte :)
skús vybehnúť na kopec do bojníc v kúpeloch, tam je pekne a kľud. Len neviem aký je tam výhľad na západ :) Inak nie je problém aj z kútov, tam ako sa vlieva tá riečka do nitry, pri mostoch. Je tam taká lúka ktorá by večer mala byť tiež relatívne prázdna. A ešte mi napadá vybehnúť pri mariánsky kostol, ale z tade tiež neviem aká je viditeľnosť na západ. No a samozrejme na letisku

ak chceš potom aj okolie prievidze, tak si viem predstaviť peknú romantiku v kanianke pri priehrade, len tam sú na západ tuším kopce tak neuvídš úplne západ slnka
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Ak bývaš v paneláku tak vybehni na strechu to bude asi najlepšie :D Inak by mohlo byť fajn na bralovej skale alebo ako písal audiotrack na kútoch.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Čo sa týka najzápadnejšieho a najvýchodnejšieho bodu SK, rozdiel v časoch východu slnka je až 25 minút, pri západe je ten rozdiel 21 minút.

Dá sa to overiť cez túto appku (sú tam údaje i pre Mesiac): https://play.google.com/store/apps/deta ... kyCalendar

BTW..z Bralovej skaly (826 m.n.m.) vidno pekne Handlovú (smer JZ)..i s tým komínom..2X zblížené (31.03.2023)
Prílohy
IMG_20230331_162337.jpg
IMG_20230331_160902.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Taki - si nejak zabudnutý v čase, keď máš nutkania reagovať na príspevky, staré desaťročie? :)
Napísať odpoveď