Puss in Boots
Rozprávky milujem avšak toto ma trošku sklamalo. Smial som sa, aj som povedal že je to milé a niektoré momenty boli na prasknutie od smiechu, ale niečo mi tu chýbalo.
9/10 si to však podľa mňa zaslúži.
Hugo
Totálne sklamanie, nuda. Celý poondiaty film sa nestalo vôbec NIČ. Neustále na jednom nudnom mieste (maximálne dvoch) točili o tom istom a nakoniec z toho bola jedna veľká sračka. Trailer ma neskutočne na film naštartoval, pretože to vyzeralo že to bude nejaké dobrodružstvo a tak som do filmu šiel plný očakávaní. Tá Francúzska hudba mi už v 30minúte pílila uši. Sklamanie, nuda.
5/10 - kamera a mechanizmy boli v tomto filme naopak skutočne skvelé. Tá kamera na začiatku, proste úžasná.
The Descendants
Veľmi príjemná komédia s príjemným Georgeom ktorého som už na plátne dlhšie nevidel. Fajn som sa zasmial, obČas som si povedal wtf ale celkový dojem z filmu bol úplne pohodový. Film ktorý si možno pozriem s ešte raz s rodičmi, ktorý nebol vôbec otravný, alebo niečo podobné.
9/10 pre mňa.
Justice League: Doom
Rozprávka. Ako som spomínal, rozprávky mám rád a bol som potešený keď som našiel niečo nové, čo som ešte nevidel. Nemám jediné výhrady, proste na tomto sa skoro nič nedá pokaziť. Pre mňa
10/10 a čakám na pokračovanie, alebo remake : )
//na Muži ktorí nenávidia ženy som zabudol. Originál bol lepší, atmosferickejší, pútavejší. Pre mňa.