Koniec vztahu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tomas0620
Amateur
Amateur

Koniec vztahu?

Príspevok od používateľa tomas0620 »

Mam 19 rokov a som vo vztahu s babou rovnakeho veku. Nas vztah trva pomerne kratko, sme spolu necelych 5 mesiacov..... Predomnou mala zatal len jedneho chalana, s korych choila vyse 4 rokov a opustila ho koli mne. Problem je v tom ze v poslednom case to medzi nami nie je tak ako to byvalo. K tomu vsetkemu s byvalim zostali ako kamarati a stale hoia spolu von ... na prechadzky... mam pocit ze sa k nmu chce vratit ... ked sme j spolu, nalada je rozna... vravi mi ze sa bavila, no niedy viem, ze kamoske vravela pravy opak ... Myslite ze by som to mal ukoncit?
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Koniec vztahu?

Príspevok od používateľa CheZteR »

nie, porozpravajte sa a povedzte si ako to vidite dalej, preco to hned ukoncovat

inak by the way, priatelka, ktora kvoli tebe opustila ineho chalana nie je velka vyhra, co ak to urobi zas - tebe?
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Kritickych 5 mesiacov :lol:
Akurat som prekonala krizu piateho mesiaca a tiez som sa chcela rozchadzat a blabla...
Lenze nakolko toho chlapa lubim, tak som radsej prehodnotila svoj pristup...nastastie aj on.
A ani sme nemuseli zbytocne kecat. :D
( Toto je stastny den 8) )
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

kritickych 5 mesiacov? Fuha, ja neviem.u mna to boli vzdy kriticke prve tyzdne :lol: zatial som len s jednym vydrzala dlhsie ako dva mesiace..s nim som doteraz, zachvilku to budu dva roky:) Ale k teme. Určite sa s nou najprv porozpravaj prečo sa stretava s byvalym a čo od toho čaka..z jej slov a reakcii vytušiš ktora bije..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

CheZteR napísal:inak by the way, priatelka, ktora kvoli tebe opustila ineho chalana nie je velka vyhra, co ak to urobi zas - tebe?
tento nazor som nikdy nechapal.
za prve: aj keby si bol s dievcatom, ktore to nikdy nespravilo ako vies, ze Ti to nespravi?
za druhe: ak to aj spravilo ako presne to zvysuje sancu, ze to spravi znova? toto je nejaky obrovsky skok v logike, ktory nechapem. to je take iste ako trdit: henta zenska sa rozisla so svojim priatelom pred pol rokom, to samozrejme implikuje, ze sa rozide aj s Tebou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Neviem či je horšie to, že sa stretáva s bývalým, alebo to, že ti klame. Rozhodne je váš vzťah v kríze a musíte sa porozprávať. Aj ak by to malo byť poslednýkrát

aby som to upresnil: Udržiavanie kamarátstva s bývalým je v poriadku. Aj ak sa stretnú raz za niekoľko mesiacov. Ale ak sa stretávajú pravidelne a to neubehlo od ich rozchodu ani pol roka, tak sa mi to v poriadku nezdá
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Chcel som presne napísať to, čo axxis.

Existuje na to nejaká predpísaná doba, od kedy sa ženská s chlapom rozíde, až po nadviazanie novej známosti bez toho, aby dostala takúto "nálepku"? Aká je to doba? Mesiac? Rok?

Tiež si myslím, že je to blbosť. Ak jeden z páru nie je spokojný vo vzťahu a niečo mu tam chýba a zlyhala aj komunikácia, tak začne hľadať niekde inde. Je to logické, aj keby to malo znamenať ukončenie vzťahu a hneď na to začatie nového.
tomas0620
Amateur
Amateur

Nuž milí páni, milé dámy ... vec sa má takto: Zistil som, že ona ma fakt chce opustiť a chce sa vrátiť späť k svojmu bývalému (ktorého opustila kôli mne ako som už písal). Nakoľko sme obaja maturanti a teraz maturujeme, tak teraz ešte vraj bude so mnou, no to len do maturít a potom po nich sa so mnou rozíde. Pokial viem, tka pre to, aby mi pred maturami nublížila tak a aby som dobre zmaturoval ......

P.S. : Toto pravdaže nehovorila mne ja som si našiel cestičky ako som sa to dozvedel .....

TAkže čo spraviť? počkať do maturít a potom bude proste koniec buď z jej strany alebo z mojej ... alebo to už teraz ukončiť....

Ach bolo mi toto treba....
CheZteR
Redeemer
Redeemer

na co chces cakat?
proste od teba odide kvoli inemu, ako predtym odisla kvoli tebe od ineho.... dalo sa to od nej cakat...
proste to ukoncite
tomas0620
Amateur
Amateur

Asi som blbec no ..... neviem či toho budem schopný lebo fakt pre mňa ona veľa znamená a veľmi ju lúbim .... škoda že z jej strany to tak nieje :D :D :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

to zvladas, zahlt sa ucenim a na neverne zeny kasli, zmaturuj, staraj sa o seba a na VS hned prvy semester mozes rozhodit siete...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja by som skorej lutoval toho chalana ktoreho kvoli tebe opustila a nasledne na to sa s nim chce zas dat dokopy ,to musi byt pekny retard ze jej toto vsetko odpusti .....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tomas0620 napísal:Asi som blbec no ..... neviem či toho budem schopný lebo fakt pre mňa ona veľa znamená a veľmi ju lúbim .... škoda že z jej strany to tak nieje :D :D :D
presne tak, si blbec. Viac k tomu nie je čo dodať.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na co budes cakat do maturit, uspokoji ta sex, aj ked vies, ze coskoro sa to vsetko skonci? Porozpravaj sa s nou a povedz jej, ze vidis ako sa sprava, ze to uz nema vyznam a ze to bude lepsie ukoncit. Jej sa ulavi, ty sa nebudes trapit a zivot ide dalej.

axxis, CheZteR - Ani ja nechapem teoriu, ze ak to spravila raz, tak to spravi opat alebo teoriu, ze ak to spravila inemu, tak to spravi aj tebe. Nikde to nie je dane, nikde nie je povedane, ze to tak musi byt. Nieco taketo moze spravit aj zena alebo muz, co bola cely zivot verna a opusti manzela po 15 rokoch kvoli inemu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

CheZteR napísal: proste od teba odide kvoli inemu, ako predtym odisla kvoli tebe od ineho....
nie som si isty ci obajama citame tu istu temu, ale toto sa nestalo
CheZteR napísal: dalo sa to od nej cakat...
to, ze je dievca zadane nie je ziadna psychicka ani fyzicka vada. Mam pocit, ze logika tohto fora funguje asi takto:
Nahodny uzivatel: Som vo vztahu, ale zacina to byt nejake o prdeli, mam problem s tym a tym a bla bla bla ale aj tak ho nechcem opustit
Cele forum: lol lol lol, nebud blbec/krava a ukonci, ja by som v takom nevydrzal lol lol lol there is plenty other fishes, uzivaj si zivot kym si mlady lol lol trollolo

Nahodna uzivatelka:tak som teda odisla z toho vztahu co bol uplne o prdeli a teraz som s niekym, u ktoreho to klape a ma to vyhliadky :mnau:
Cele forum:lolol, kunda prelietava, chudak chalan, nechala jedneho koli inemu teraz spravi to iste tomu novemu,lololo, zeny su p*ce, lol, sa nehodi
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tomas0620 napísal:Predomnou mala zatal len jedneho chalana, s korych choila vyse 4 rokov a opustila ho koli mne.
aku chces teoriu na to ze ked to spravi raz, spravi to aj druhy krat? ved to mas priamo pred ocami, priamo v tejto teme...
opustila priatela kvoli nemu, teraz bum, opustila priatela kvoli byvalemu ... tu nie je co dodat
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

CheZteR napísal: aku chces teoriu na to ze ked to spravi raz, spravi to aj druhy krat? ved to mas priamo pred ocami, priamo v tejto teme...
opustila priatela kvoli nemu, teraz bum, opustila priatela kvoli byvalemu ... tu nie je co dodat
neviem ako Ty, ale ja vidim velky rozdiel odist od niekoho s kym chodis 4 roky koli niekomu inemu a nasledne sa vratit spat k dlhorocnemu vztahu a tym, ze opustis cloveka 1 pre cloveka 2 a potom cloveka 2 pre cloveka 3. Hovorit, ze tieto dva pristupy su rovnake je obrovsky skok v logike.
"nie som si isty ci obajama citame tu istu temu, ale toto sa nestalo" Potom asi nečítame tie isté témy. Veď nechala svojho frajera a išla k nemu. Teraz necháva jeho a ide zase za iným
nie, nejde za inym. vracia sa k tomu predchadzajucemu
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

axxis: z tohto pohľadu áno, no nepozeraj sa na to matematicky, či 1=3 alebo nie a uvidíš že je to to isté. Žena nevedela čo chce. Bola vo vzťahu, a mala potrebu po inom možovi. Potom bola zase vo vzťahu, a zase jej niečo chýbalo a chcela prvého muža. Proste vzťah je o tom, že ak ti niečo chýba, tak to povieš svojmu a nie že budeš hladať iného.

rozdiel by som v tom videl, keby sa rozídu a potom dajú zase dokopy, lebo videla o čo prišla. Ale ak tam bol medzi tým iný muž, a ten muž bol dokonca dôvodom rozchodu, tak koniec. V takomto prípade môžme pokračovať. Čo ak zachvíľu uvidí, že tých 5 mesiacov s ním bolo pekných a zase nechá prvého a vráti sa k druhému? Ak nechá muža kvôli mužovi, a to hneď dvakrát, tak je jedno či sú to traja rôzny alebo iba dvaja. Proste jej to nerobí problém ísť za iným
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

audio: viem, ze je to strasne klise, ale kazdy si raz prejde tym, ze strati nieco co pkladal za samozrejme a az potom si uvedomi ako mu to chyba (nech uz sa to tyka cohokolvek).
a kludne sa to moze stat aj vo vztahu, mas chvilkove poblaznenie z inej/ineho a potom si uvedomis, ze to bola velka kravina a chces to cele vratit. neviem ci je to len mnou, ale toto chovanie nepovazujem za totozne so striedanim chalanov.
to ci by jej chalan, ktoreho povodne opustila mal dovolit navrat alebo ci to bude po takomto niecom opat fungovat je uplne na inu diskusiu.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To, ze si sa nejakymi obklukami dozvedel, ze ta planuje nechat a vratit sa k byvalemu a zaroven fakt, ze sa nas tu pytas, ako nalozit so svojim vztahom o ktorom prd vieme svedci len o jednom.
Ten vztah nefunguje a ani fungovat nemoze, pokial sa nezacnete rozpravat a zdoverovat sa jeden druhemu.
Napísať odpoveď