Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
Neviem prečo by sa čosi malo diať kolenám, ale ak to cvičíš tak, ako si cvičil, tak sa ani nečudujem, ak ťa čosi bolí. Šľapa musí byť po celý čas na "podložke," päty sa nemôžu zdvíhať a už vôbec nie cvičiť takým spôsobom, ako si opísal ty.
Prečo si ľudia nepozriete aspoň nejaké videá na youtube ?
Prečo si ľudia nepozriete aspoň nejaké videá na youtube ?
Diky za odpoved, moze to mat nejake nasledky? Samozrejme, ze uz takto cvicit nebudem. Cvicil som takto 2x, este minuly tyzden, ale neviem, ci mi vtedy prepinali kolena alebo nie. A paty som nemal na podlozke max 5x pocas 3 serii
ked dva krat tak nie, proste si to robil blbo, kolena ta teraz asi bola lebo sa dostavali do kadejakych extremnych poloh, oddychni si a prestane to a uz to cvic ako clovek a pouc sa a pre istotu si pozri ako sa maju cvicit aj ostatne cviky co cvicis...
Nepreháňaj to s tým s tým strachom, následky nebudeš mať žiadne. Následky pri zlej technike môžu byť vtedy, ak niekto cvičí technicky zle dlho a aj s veľkými váhami.
Tak dakujem velmi pekne, vcera som daval 100kg, 2 serie v pohode, 3 ku koncu uz trochu vysileny, az na to prepinanie kolien tak celkom v pohode. Ja ani nemam bolest, skor take vycerpane su...Diky vsetkym.
-stacila by aj iba glukoza, ale ak to chces mat echt tak daj kludne aj maltodextrinHellboy248 napísal:gogo956: takze gluzkovu a maltodextrin zaroven hej?
pegasusss
to by zaujimalo aj mna..
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
v tom pripade nechce niekto kupit gainer Mass Up od Activlab 2100g cokolada. cena dohodou
-
Point
Professional
opytam sa aj tu... nechce niekto protostrol za 40e? celkom ma vystavil servis na aute a viac sa mi teraz hodi protein ako protostrol.. nechyba ani jedna tabletka.
// snad to neporusuje pravidla
// snad to neporusuje pravidla
-
martinez13
Light Professional
nikto nijaké odporúčania?martinez13 napísal:mama si chce kúpiť stepper nejaký lacnejší, čo vy nato hovoríte? ohľadom týchto vecí moc neviem tak sa radšej spýtam, či sa to oplatí..
máte nejaké skúsenosti?
Načo ti je taká chu**** ?
-
martinez13
Light Professional
mne nie, ale mama si to chce kúpiť.. ja by som bol skorej za stacionárny bicykel ale nieje ani miesto nato
Tak tieto bludy vyvráť mame z hlavy. Ušetrí miesto aj peniaze.
Ale taký dobrý vešiak na oblečenie nikdy nie je na škodu
Tak väčšinou po uplynutí počiatočnej eufórie tieto stroje končia. A viem o čom hovorím
Zbytočne vyhodené peniaze.. Radšej nech sa ide prejsť von 
Neviem od koho mas tuto metodiku, ale viac ho nikdy nepocuvaj. od kedy sa legpress tlaci spickami!?!?! Legpress je v prvom rade o tom, ze celu vahu tlacis patami. Kazdy jeden cvik na kvadra musis tlacit patami. Na lytka mas ine cviky.robert656 napísal:Caute, chcel by som sa spytat jednu vec, skodi leg press na kolena? Dnes som cvicil nohy, a dozvedel som sa, ze prepinanie kolien skodi dost kolenam, takisto som dnes este nasiel na nete, ze nohy by mali byt na podlozke, pretoze tiez sa moze stat neico kolenam a spravil som niekolko opakovany, s patami vo vzduchu a spicky na spodnom kraji. Problem je v tom, ze ma teraz trochu bolia kolena a zacinam sa mysliet blbosti ci som si neodsral kolena. Som typ cloveka, ktory sa o seba dost boji, je mi to blbe, ale musim sa spytat, aby som vedel co a ako. Prepacte a dik za odpovede.
Ten tvoj sposob je okrem ineho aj riadne nebezpecny - ked sa ti smykne jedna, nebodaj obe nohy, tak mas "pekny" pruser.
Btw, zacal uz niekto rysovat?
az ma zabolelo ked som si predstavil ako sa smyknu obe nohy a cely naklad na tych kolajnickach sa zosunie a zastavi sa az...aukinjeril napísal:Neviem od koho mas tuto metodiku, ale viac ho nikdy nepocuvaj. od kedy sa legpress tlaci spickami!?!?! Legpress je v prvom rade o tom, ze celu vahu tlacis patami. Kazdy jeden cvik na kvadra musis tlacit patami. Na lytka mas ine cviky.
Ten tvoj sposob je okrem ineho aj riadne nebezpecny - ked sa ti smykne jedna, nebodaj obe nohy, tak mas "pekny" pruser.
Btw, zacal uz niekto rysovat?
ja sa snazim rysovat, resp skor nejak to upravit a robit so sebou nieco, dlhsie som necvicil a momentalne som prehodnotil celu strategiu svojho cvicenia a idem skor nejaky funkcny trening, chcem rozvijat nejaku tu relativnu aj absolutnu silu a vybusnost, takze tri krat do tyzdna idem s vlastnou vahou - hrazda + TRX, je to skvele na relativnu silu a rozvoj stability, hlbokych svalov a stred tela, momentalne som v stave ze dam 12 zhybov nadhmatom v serii a snazim sa to postupne rozvijat, lebo trening len na rozmer a vyzor z ma nebavi, ked potom s tym nic neurobim... a dva krat do tyzdna idem posilku viac-menej silovo, jeden den drepy, druhy mrtvoly a este do toho ak sa chce kamaratovi idem jeden den(bud namiesto vlastnej vahy, alebo ak sa mi chce aj siesty den) sprinty, resp schody...co sa doplnkov tyka mam len kvalitny protein, bcaa a na sprinty davam cytomax...
co sa tyka stravyaj ked striktne vlny kvoli pracovnemu vytazeniu a hlavne lenivosti si chystat na cely den jedlo, kedze sa vraciam az podvecer niekedy , nejdem, ale vyrazne som obmedzil sacharidy a tuky a pridal bielkoviny, ja ked skor by som to nazval zdravym stravovanim s tonami zeleniny a masa, ako nejakym ucelenym dietnym planom
zatial nejak nepocitujem vycerpanie a pod, skor naopak som prekvapeny jak to zvladam ale planujem dat jeden tyzden oddych aby som to neprehnal
Nedobrovolne som sa za tuto zimu celkom vyrysovalkinjeril napísal:Btw, zacal uz niekto rysovat?
Ja mám ešte v pláne 4-týždenný antagonistický split a potom 5-týždäový bear routine a hor´sa do rysovačky. 
V polovici mája cca 
-
pegasusss
Light Professional
akurat som v druhom cykle bear rutiny
dajte na inšpiráciu váš rysovací tréning