Asi takxH4wK napísal:lol a co vam na tom vadi, aj tak uz vsetky unlocky mate.. komu sa nechce kvoli nim hrat tak si ich proste kupi.. taka je doba.
BattleField 3
Re: BattleField 3
Ked hram BF3 MP, single som neskusal tak mi padne hra z nasledujucou hlaskou (priloha) Moj PC:(priloha). Mam windows 7 64 bit SP1 6GB RAM. Problem nastal az po updrage z 6870 na 7870. Pred vymenou som PC vycisitil od starych driverov, ine hry to nerobia,pouzivam catalyst 12.3. Mate nejake riesenie? Dakujem pekne
Zo začiatku som bol z BF3 sklamaný a zaskočený. To ako sa chovajú zdrane, systém odomykania a počet upgradov, nový engine v ktorom mi vojaci splývali s prostredím, celková hratelnosť bola a je v porovnaní z BC2, na ktorý som bol zvyknutý, dosť odlišná. A pravdu povediac vôbec sa mi to nepáčilo. No ale keď som si to už kúpil dal som tomu šancu a dobre som urobil, pretože som si zvykol a začína ma to baviť. Trocha som sa obával čo porobí nový update. Včera som to na hodinku skúsil, no žiadnej podstatnej zmeny som si nevšimol. Hral som ale len za support, tak uvidíme ako to bude v iných klass.
Ešte mi napadlo, bolo avizované, že vylepšia príkazovú "Q" ružicu, kde sa bude dať privolať medik a support. Ružica je síce nová, ale tieto funkcie tam teda nevidím, tak ako to bolo myslené?
//EDIT
triow: zauímavá hláška. S niečím takým som sa ešte nestretol. V každom prípade by som skúsil, znova odištalovať a nainštalovať ovladače. Mne síce žiadnu hlášku nepísalo, ale BF3 mi zvykol padať do okien hneď po nahratí mapy a reinštal tých istých ovládačov pomohlo.
Inak aký si mal dôvod prechádzať z 6870 na 7870? Ja mám tiež 6870 a všetko fičí ako má, nevidím dôvod na upgrade aspoň rok.
Ešte mi napadlo, bolo avizované, že vylepšia príkazovú "Q" ružicu, kde sa bude dať privolať medik a support. Ružica je síce nová, ale tieto funkcie tam teda nevidím, tak ako to bolo myslené?
//EDIT
triow: zauímavá hláška. S niečím takým som sa ešte nestretol. V každom prípade by som skúsil, znova odištalovať a nainštalovať ovladače. Mne síce žiadnu hlášku nepísalo, ale BF3 mi zvykol padať do okien hneď po nahratí mapy a reinštal tých istých ovládačov pomohlo.
Inak aký si mal dôvod prechádzať z 6870 na 7870? Ja mám tiež 6870 a všetko fičí ako má, nevidím dôvod na upgrade aspoň rok.
No teraz mozem hrat v pohode na ULTRA detailoch aj z vyhlazovanim na +- 50 FPS, preto ten upgrade.
A inak ta prizkazova ruzica ide normalne mam tam tie hlasky ze poziadat o lekarnicku alebo naboje....
A inak ta prizkazova ruzica ide normalne mam tam tie hlasky ze poziadat o lekarnicku alebo naboje....
Hej bola to parada. A aj to ukazovalo ako by pomohol squad voip keby bol v hre. Takto sa musis trepat cez 3rd party a este co ten esn sonar je zabugovany a po case mi to zacne robit roboticky hlas a nikomu nic nejde rozumiet. A fast respawn servery by mali dat hned unranked a nie ranked. Ved to kompletne narusa rovnovahu v celej hre a vozidla nemaju ziadnu hodnotu kedze sa hned respawnu.p4ra napísal:Vcera sme dobre zahrali s frajerikom. Ownage s heli, akurat skoda, ze bol Fast Spawn server.
Ešte ktej "Q" ružici. Ako ja tam mám "len" : Go,Go,Go , Follow me, Need backup, Get in, Affirmative, Negative, Thank you, Sorry, NEED REPAIR, BAIL OUT, SPOTTED. Aha, teraz keď to píšem mi napadlo že to need repair sa asi mení podľa toho čo potrebujem. Keď mi zrovna dochádza munícia, alebo zravie na NEED AMMO/Medic. Budem to musieť večer overiť a vyskúšať.
Ked si v aute tak tam mas bail out/repair a ked si pesiak tak ammo/medic tak ako to bolo v BF2/2142.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Driver neustale pada, ale ak ho preinstalujem tak je vsetko v poriadku az do najblizsieho restartu/hibernacie. Cize pred hranim nerobim nic ine, len preinstalovavam driver :\
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hra mi strašne padá. dice sucks
jj aj mne celkom padá hram a odrazu fo freezne a vypne hru
-
hojko
Site Admin
V noci som si na chvilu zahral, sice som hral ako lama a finalne skore 0:8 hovorilo za vsetko, ale to je jedno. Zda sa mi vsak, ze tymto patchom prisla lepsia optimalizacia hry, pretoze hra mi ide plynulejsie nez isla (AMD Phenom 965BE, 4GB RAM, 5770, Win7 SP1).
Potlacovaci efekt aka odmenujeme zlych hracov.
herp derp, uz neviem ako viac mozu pokazit BF3. uz je to smiesne... a ze e-sports
herp derp, uz neviem ako viac mozu pokazit BF3. uz je to smiesne... a ze e-sports
frajerik: moja reč. DICE zmenilo hru na odpad. čo už oni porobili s tými zbraňami...no hrozné. ale hlavne, že blbnutie zvuku neopravili. mám pocit, že DICE túto hru ani nehrajú, ale riadia sa len tým, čo im napíšu hráči, aj keď by to viedlo k blbosti
ludia neviem či sa mi to zdá ale niektoré zbrane sa mi zdajú byt teraz uplne low na dmg a niektore zas mega op
-
Daggertail
Light Professional
no mne vcera nesiel rozlozit minomet 
ani mneDaggertail napísal:no mne vcera nesiel rozlozit minomet
-
maracigana
Expert
mne jde všetko v pohode a hra je ted taká svižnejšia 
Lol
dalsie super video na temu: uber skill potlacovacia palba 
-
Anubis-artS
Light Expert
no neviem ja s hrou nemam žiadne problémy... nič nepadá, neseká, všetko ide ako má ... s hrou som maximálne spokojný
-
Hotwire
Addict
to ze hral proti retardom neni chyba hry...a celkovo ma uz nebavi citat v tejto teme same nariekanie z tvojej strany a este cca 2 inych uzivatelov, ak sa ti nepaci tak to kur*a nehraj a prestan kurv**** temu kam chodia ludia diskutovat o hre a nie citat taketo neobjektivne nareky. dakujem