BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Gothar »

xH4wK napísal:lol a co vam na tom vadi, aj tak uz vsetky unlocky mate.. komu sa nechce kvoli nim hrat tak si ich proste kupi.. taka je doba.
Asi tak :) Mna skor stve, ze tymto patchom pokazili asi este viac veci ako minule, aspon ze ten glitch s L85A2 sa ma velmi netyka, lebo vacsinou pouzivam vozidla :)
triow
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa triow »

Ked hram BF3 MP, single som neskusal tak mi padne hra z nasledujucou hlaskou (priloha) Moj PC:(priloha). Mam windows 7 64 bit SP1 6GB RAM. Problem nastal az po updrage z 6870 na 7870. Pred vymenou som PC vycisitil od starych driverov, ine hry to nerobia,pouzivam catalyst 12.3. Mate nejake riesenie? Dakujem pekne
Prílohy
errorav.png
system.png
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Zo začiatku som bol z BF3 sklamaný a zaskočený. To ako sa chovajú zdrane, systém odomykania a počet upgradov, nový engine v ktorom mi vojaci splývali s prostredím, celková hratelnosť bola a je v porovnaní z BC2, na ktorý som bol zvyknutý, dosť odlišná. A pravdu povediac vôbec sa mi to nepáčilo. No ale keď som si to už kúpil dal som tomu šancu a dobre som urobil, pretože som si zvykol a začína ma to baviť. Trocha som sa obával čo porobí nový update. Včera som to na hodinku skúsil, no žiadnej podstatnej zmeny som si nevšimol. Hral som ale len za support, tak uvidíme ako to bude v iných klass.
Ešte mi napadlo, bolo avizované, že vylepšia príkazovú "Q" ružicu, kde sa bude dať privolať medik a support. Ružica je síce nová, ale tieto funkcie tam teda nevidím, tak ako to bolo myslené?

//EDIT
triow: zauímavá hláška. S niečím takým som sa ešte nestretol. V každom prípade by som skúsil, znova odištalovať a nainštalovať ovladače. Mne síce žiadnu hlášku nepísalo, ale BF3 mi zvykol padať do okien hneď po nahratí mapy a reinštal tých istých ovládačov pomohlo.
Inak aký si mal dôvod prechádzať z 6870 na 7870? Ja mám tiež 6870 a všetko fičí ako má, nevidím dôvod na upgrade aspoň rok.
triow
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa triow »

No teraz mozem hrat v pohode na ULTRA detailoch aj z vyhlazovanim na +- 50 FPS, preto ten upgrade.

A inak ta prizkazova ruzica ide normalne mam tam tie hlasky ze poziadat o lekarnicku alebo naboje....
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

p4ra napísal:Vcera sme dobre zahrali s frajerikom. Ownage s heli, akurat skoda, ze bol Fast Spawn server. :)
Hej bola to parada. A aj to ukazovalo ako by pomohol squad voip keby bol v hre. Takto sa musis trepat cez 3rd party a este co ten esn sonar je zabugovany a po case mi to zacne robit roboticky hlas a nikomu nic nejde rozumiet. A fast respawn servery by mali dat hned unranked a nie ranked. Ved to kompletne narusa rovnovahu v celej hre a vozidla nemaju ziadnu hodnotu kedze sa hned respawnu.
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Ešte ktej "Q" ružici. Ako ja tam mám "len" : Go,Go,Go , Follow me, Need backup, Get in, Affirmative, Negative, Thank you, Sorry, NEED REPAIR, BAIL OUT, SPOTTED. Aha, teraz keď to píšem mi napadlo že to need repair sa asi mení podľa toho čo potrebujem. Keď mi zrovna dochádza munícia, alebo zravie na NEED AMMO/Medic. Budem to musieť večer overiť a vyskúšať.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Ked si v aute tak tam mas bail out/repair a ked si pesiak tak ammo/medic tak ako to bolo v BF2/2142.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Driver neustale pada, ale ak ho preinstalujem tak je vsetko v poriadku az do najblizsieho restartu/hibernacie. Cize pred hranim nerobim nic ine, len preinstalovavam driver :\
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

hra mi strašne padá. dice sucks
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

jj aj mne celkom padá hram a odrazu fo freezne a vypne hru
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V noci som si na chvilu zahral, sice som hral ako lama a finalne skore 0:8 hovorilo za vsetko, ale to je jedno. Zda sa mi vsak, ze tymto patchom prisla lepsia optimalizacia hry, pretoze hra mi ide plynulejsie nez isla (AMD Phenom 965BE, 4GB RAM, 5770, Win7 SP1).
frajerik
Medium Star
Medium Star

Potlacovaci efekt aka odmenujeme zlych hracov.

herp derp, uz neviem ako viac mozu pokazit BF3. uz je to smiesne... a ze e-sports :lol:
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

frajerik: moja reč. DICE zmenilo hru na odpad. čo už oni porobili s tými zbraňami...no hrozné. ale hlavne, že blbnutie zvuku neopravili. mám pocit, že DICE túto hru ani nehrajú, ale riadia sa len tým, čo im napíšu hráči, aj keď by to viedlo k blbosti
detrox
Light Professional
Light Professional

ludia neviem či sa mi to zdá ale niektoré zbrane sa mi zdajú byt teraz uplne low na dmg a niektore zas mega op
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no mne vcera nesiel rozlozit minomet :smt098
detrox
Light Professional
Light Professional

Daggertail napísal:no mne vcera nesiel rozlozit minomet :smt098
ani mne :D som skušal viacej krat potom sa mi asi na caspiane prvý krat podarilo som bol celý happy ze spravím ulohu :D
maracigana
Expert
Expert

Príspevok od používateľa maracigana »

mne jde všetko v pohode a hra je ted taká svižnejšia :)
frajerik
Medium Star
Medium Star

Lol :lol: dalsie super video na temu: uber skill potlacovacia palba :-D
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

no neviem ja s hrou nemam žiadne problémy... nič nepadá, neseká, všetko ide ako má ... s hrou som maximálne spokojný
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

frajerik napísal:Lol :lol: dalsie super video na temu: uber skill potlacovacia palba :-D
to ze hral proti retardom neni chyba hry...a celkovo ma uz nebavi citat v tejto teme same nariekanie z tvojej strany a este cca 2 inych uzivatelov, ak sa ti nepaci tak to kur*a nehraj a prestan kurv**** temu kam chodia ludia diskutovat o hre a nie citat taketo neobjektivne nareky. dakujem
Napísať odpoveď