Ziadost o ruku
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Ziadost o ruku
jeden chlapik zo showbizu ci odkial hovoril historku ako poziadal svoju sucasnu zenu o ruku - ked doma vysavala - a ze doteraz sa z toho smeju....nepotrebujes somariny vymyslat
-
maciatko99
Medium Star
Ty by si Mirak2 chcel požiadať ženu o ruku pri vysávaní obývačky? Je to situácia, ktorá by mala byť pekná a zapamätateľná pre vás oboch, i keď mi je jasné, že pri vysavaní si to zapamätáte tiež.
Jo a jeden znamy poziadal svoju priatelku o ruku cestou z lesa, ked nosili drevo ci co..Ze btw. vzala by si si ma?
A tiez sa na tom smiali, ze to bolo vlastne mile, jak sa dlho odhodlaval a potom to z neho zrazu vypadlo
Takze kazdy podla svojich moznosti. Ked je to uprimne, moze byt aj pri vysavani
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2012, 21:55)
osobne by som brala taku otazku radsej niekde mimo civilizacie, kde ste len vy dvaja a nik vas nerusi..napr. v balone
/ale ja som kusok extremista:)/
Takze kazdy podla svojich moznosti. Ked je to uprimne, moze byt aj pri vysavani
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2012, 21:55)
osobne by som brala taku otazku radsej niekde mimo civilizacie, kde ste len vy dvaja a nik vas nerusi..napr. v balone
-
qwerty-xyz
SKOCTE SPOLU S PADAKOM, ....
a ked ho uz budete mat otvoreny tak jej to zakric do ucha ....
a ked ho uz budete mat otvoreny tak jej to zakric do ucha ....
a v rozhodujucom momente zakrici ona: "Coo??" ale padak sa aj tak neotvori, cize je to jedno
-
qwerty-xyz
Alebo nech da vyhotovit TRI tricka, na jednom bude napis vezmes si ma ? na dalsom velke ANO a na dalsom velke NIE ....
nech jej tie dve rano polozi vedla postele, on si jedno oblecie a ked sa ona zobudi on ukaze na seba s IT vyrazom v tvari .....a potom nech ukaze na tricka vedla nej . . . .
nech jej tie dve rano polozi vedla postele, on si jedno oblecie a ked sa ona zobudi on ukaze na seba s IT vyrazom v tvari .....a potom nech ukaze na tricka vedla nej . . . .
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ako mas priatelku poziadat, to musis vediet a citit sam... Netreba to do detailov planovat, staci prsten a vyznanie lasky, ktore je uprimne... U mna to bola totalna romantika - vychod slnka na dovolenke, sumenie mora a siroko daleko nikto... Ale nebolo to uplne naplanovane, priatel mal prsten a toto bola vhodna prilezitoost. Kazdopadne bolo to necakane a to zatienilo uplne celu situaciu, cize ziadne velke planovanie naozaj nie je nutne.