Ziadost o ruku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ziadost o ruku

Príspevok od používateľa mirak2 »

jeden chlapik zo showbizu ci odkial hovoril historku ako poziadal svoju sucasnu zenu o ruku - ked doma vysavala - a ze doteraz sa z toho smeju....nepotrebujes somariny vymyslat
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ty by si Mirak2 chcel požiadať ženu o ruku pri vysávaní obývačky? Je to situácia, ktorá by mala byť pekná a zapamätateľná pre vás oboch, i keď mi je jasné, že pri vysavaní si to zapamätáte tiež.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Jo a jeden znamy poziadal svoju priatelku o ruku cestou z lesa, ked nosili drevo ci co..Ze btw. vzala by si si ma? :D :D A tiez sa na tom smiali, ze to bolo vlastne mile, jak sa dlho odhodlaval a potom to z neho zrazu vypadlo :D
Takze kazdy podla svojich moznosti. Ked je to uprimne, moze byt aj pri vysavani :)

//autoeditácia príspevku (31 Mar 2012, 21:55)
osobne by som brala taku otazku radsej niekde mimo civilizacie, kde ste len vy dvaja a nik vas nerusi..napr. v balone :) /ale ja som kusok extremista:)/
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SKOCTE SPOLU S PADAKOM, ....

a ked ho uz budete mat otvoreny tak jej to zakric do ucha .... 8)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

a v rozhodujucom momente zakrici ona: "Coo??" ale padak sa aj tak neotvori, cize je to jedno
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Alebo nech da vyhotovit TRI tricka, na jednom bude napis vezmes si ma ? na dalsom velke ANO a na dalsom velke NIE ....
nech jej tie dve rano polozi vedla postele, on si jedno oblecie a ked sa ona zobudi on ukaze na seba s IT vyrazom v tvari .....a potom nech ukaze na tricka vedla nej . . . . :P
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ako mas priatelku poziadat, to musis vediet a citit sam... Netreba to do detailov planovat, staci prsten a vyznanie lasky, ktore je uprimne... U mna to bola totalna romantika - vychod slnka na dovolenke, sumenie mora a siroko daleko nikto... Ale nebolo to uplne naplanovane, priatel mal prsten a toto bola vhodna prilezitoost. Kazdopadne bolo to necakane a to zatienilo uplne celu situaciu, cize ziadne velke planovanie naozaj nie je nutne.
Napísať odpoveď