Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Tower heist - imdb Celkom fajn film. Filmy na štýl vykrádačky alebo niečo podobné mám rád, dalo sa na tom aj zasmiať akurát sa mi to zdalo nedokončené niečo mi na konci chýbalo + nechápal som ako mohli dať to auto preč z tej výťahovej šachty ale vcelku fajn film. Neoslní, ale ani neomrzí. 6/10
Historicko-romantická dráma: Birdsong http://www.csfd.cz/film/238065-birdsong/
- vojnové filmy veľmi nepozerávam, ale tento ma skoro rozplakal
10/10
- vojnové filmy veľmi nepozerávam, ale tento ma skoro rozplakal
Tropa de Elite 2
http://www.csfd.cz/film/276150-elitni-j ... -nepritel/
6.0/10
film som si "obstaral" po zhliadnutí hodnotenia na CSFD,IMDB, a traileru... musim upozornit ze prvu cast som nevidel.
Film vobec nieje taky dobry ake ma hodnotenia... pozeral som to v originalom zneni s titulkami a pri niektorych rozhovoroch a postavach som bol uplne strateny - no cim dalej dej ubiehal som to chapal viac a viac...(mozno preto ze som fakt nevidel 1.)
Klasicky korupcny pribeh, natoceny v drsnom prostredi Ria... klasicky scenar - ale prepletany mnohymi postavami...
kamera, drsnost, pribeh o korupcii nasej kazdodennej
BOPE (brazilsky SWAT)
, dialogy, chybajuca akcnost
// haha placem aki ste je***... zato ze mi film neprisiel dobry ako vam, pripadne ze som sa stracal v niektorych dialogoch dostanem k- ? zato ze som nasiel 2. cast a nehladal som 1. cast ? prije*** ludi je kopa ale toto je uz moc.. pozerajte si co chcete a nerieste co pozera dakto druhy...
http://www.csfd.cz/film/276150-elitni-j ... -nepritel/
6.0/10
film som si "obstaral" po zhliadnutí hodnotenia na CSFD,IMDB, a traileru... musim upozornit ze prvu cast som nevidel.
Film vobec nieje taky dobry ake ma hodnotenia... pozeral som to v originalom zneni s titulkami a pri niektorych rozhovoroch a postavach som bol uplne strateny - no cim dalej dej ubiehal som to chapal viac a viac...(mozno preto ze som fakt nevidel 1.)
Klasicky korupcny pribeh, natoceny v drsnom prostredi Ria... klasicky scenar - ale prepletany mnohymi postavami...
// haha placem aki ste je***... zato ze mi film neprisiel dobry ako vam, pripadne ze som sa stracal v niektorych dialogoch dostanem k- ? zato ze som nasiel 2. cast a nehladal som 1. cast ? prije*** ludi je kopa ale toto je uz moc.. pozerajte si co chcete a nerieste co pozera dakto druhy...
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Lost in Translation: Dlho som sa tomuto kúsku od Sofie Copolla vyhýbal až do nedávna. Mladučkú Scarlette som skoro nespoznal... veľmi good feeling film na zamyslenie. 10/10
Forsaken: pozri si jednotku, budes tomu lepsie chapat a aj akcnosti je tam oveeela viac. Ta dvojka je tiez dobra, ale ide tam uz skor len o politiku, jednotka je o dost zazivnejsia 
-
uplink
VIP
Darkest Hour - vzhľadom na rozpočet filmu si zaslúži 6-7/10. Je to skôr TV film, herecké výkony sú dosť naivné, je to plné cliché, ale pobaví na jedno pozretie...
Intouchables - Nadhodnotený film až to bolí. Všetci dávali 10/10 tak som si myslel, že padnem do kolien, ale prečo ? Super film, neustále som mal príjemný úsmev na perách, ale že by to bolo až také terno ? Ani tú hĺbku som tam až tak necítil, ten koniec bol úplne nesúrodý.
8/10
The Adjustment Bureau: Originálna záležitosť a takisto vysoko pozerateľná. Čo dodať, aj herecké výkony boli na úrovni.
8/10
The Grey: No celkom svojský film, miestami som to chcel akoby popohnať dopredu, ale inak obstojné. Herecky to ťahal najmä Neeson.
7/10
8/10
The Adjustment Bureau: Originálna záležitosť a takisto vysoko pozerateľná. Čo dodať, aj herecké výkony boli na úrovni.
8/10
The Grey: No celkom svojský film, miestami som to chcel akoby popohnať dopredu, ale inak obstojné. Herecky to ťahal najmä Neeson.
7/10
-
krankenwagen
Professional
Nikdy som este pri filme neplakal, az kym som dnes neuvidel Warrior. 10/10
-
twardykamen
Medium Professional
Master and commander - videl som to davnejsie zial nie cele,tentokrat som konecne mal moznost zhliadnut cely film a a 9/10 .toto je jeden skvely gentlemansky akcny film.skutocne mam pocit ze sa uz taketo filmy absolutne netocia.
radsej nejakeho sfetovaneho pirata ze... btw kvalitny soundtrack( toto musim mat aspon raz denne.
Elle s'appelait Sarah- od tohto som cakal viac.Pribeh zeny ktora patra po minulosti svojho parizskeho bytu zidovskych majitelov odsunutych pocas 2ww.Prva polovica filmu je celkom putava ale druha je zbytocne dlha a nudna takze 6/10.skoda potencialu.
http://www.imdb.com/title/tt1668200/
Deti moje - dost "tazky" film o otcovi ktory musi risit rodinne problemy zatial co neverna manzelka lezi v kome.+ filmu humorne stranky(ano aj v takejto drame to ide)ale celkovo je to len slabsich 7/10
Elle s'appelait Sarah- od tohto som cakal viac.Pribeh zeny ktora patra po minulosti svojho parizskeho bytu zidovskych majitelov odsunutych pocas 2ww.Prva polovica filmu je celkom putava ale druha je zbytocne dlha a nudna takze 6/10.skoda potencialu.
http://www.imdb.com/title/tt1668200/
Deti moje - dost "tazky" film o otcovi ktory musi risit rodinne problemy zatial co neverna manzelka lezi v kome.+ filmu humorne stranky(ano aj v takejto drame to ide)ale celkovo je to len slabsich 7/10
z novsich filmov ma zaujal:
Limitless (všemocný)
In time (vyměřený čas)
Chcem si pozriet Warriora, cakam kym niekto spravi dabing
-
guess.whoo
Redeemer
Efekty??? ten film ani nemal byt napinavy..vobec si ho nepochopil, preto sa ti nepacil
pridavam Machine gun preachera:
http://www.imdb.com/title/tt1586752/
Film som si pozrel lebo mam rad Butlera. Samotny film sa zacal velmi slubne, potom bol dej velmi predvidatelny. Samotny film bol dost dlhy, no ocenujem jeho "netuctovost" a da sa povedat, ze som sa nenudil.
Hodnotim ho ako jeden z lepsich co som videl recently - 7/10
pridavam Machine gun preachera:
http://www.imdb.com/title/tt1586752/
Film som si pozrel lebo mam rad Butlera. Samotny film sa zacal velmi slubne, potom bol dej velmi predvidatelny. Samotny film bol dost dlhy, no ocenujem jeho "netuctovost" a da sa povedat, ze som sa nenudil.
Hodnotim ho ako jeden z lepsich co som videl recently - 7/10
-
mirak2
Hardcore addict
American Reunion - http://www.csfd.cz/film/283709-prci-prc ... olni-sraz/
Velmi dobry soundtrack, vtipy rozlozene rovnomerne na celu stopaz (co je ale tu skor zapor, ako klad). Jednoznacne pobavi, klasika je spat
8/10
(na jednom z plagatov vo filme je Antoine Dodson - znamy ako performer Bed Intruder Songu
)
PS: nepozerajte trailery, pokazi vam prilis vela scen
Velmi dobry soundtrack, vtipy rozlozene rovnomerne na celu stopaz (co je ale tu skor zapor, ako klad). Jednoznacne pobavi, klasika je spat
8/10
(na jednom z plagatov vo filme je Antoine Dodson - znamy ako performer Bed Intruder Songu
PS: nepozerajte trailery, pokazi vam prilis vela scen
-
Nadeo
Guru wannabe
The Girl with the Dragon Tattoo:
Zacalo to ako klasicka detektivka. Tento film ma neskutocne prekvapil aj svojou nechutnostou ale aj tym, ze som nevedel predvidat co sa stane. Bezne pri modernych filmoch viem tipovat, aky bude koniec, tu som to vsak fakt nevedel. (az na detail na konci, ktory som vedel ze tak bude, ale nechcem spoilovat). Dalej sa mi pacilo, ze po konci deja bol este ako keby epilog, ktory vysvetlil, co sa stalo s postavami potom. A nebol to zrovna happyend.
Pre mna urcite aspon 8/10
Zacalo to ako klasicka detektivka. Tento film ma neskutocne prekvapil aj svojou nechutnostou ale aj tym, ze som nevedel predvidat co sa stane. Bezne pri modernych filmoch viem tipovat, aky bude koniec, tu som to vsak fakt nevedel. (az na detail na konci, ktory som vedel ze tak bude, ale nechcem spoilovat). Dalej sa mi pacilo, ze po konci deja bol este ako keby epilog, ktory vysvetlil, co sa stalo s postavami potom. A nebol to zrovna happyend.
Pre mna urcite aspon 8/10
Prci, prci, prcičky: Stretávka: Konečné nejaká skvelá komédia v poslednom čase. Veľmi sa mi to páčilo a pôvodní herci k tomu určite dopomohli. Nemam k tomu viac čo dodať a pre fandov prcičiek určite povinnosť. 5/5
Change-Up - hodnotený síce len na 67% ale ja by som mu dal minimálne 80%. Veľmi sa mi páčil nasmial som sa natom pekne, vôbec nenudil, odporúčam každému kto nevidel http://www.csfd.cz/film/277786-v-cizi-kuzi/
Will: Hoci filmy z Anglicka moc nemusím, tak tento ma bavil. Pre fanúšikov Liverpoolu jednoznačná lahôdka. Na pár minút sa tam objavia aj Kenny, Gerrard a Carra. Dej nič moc, príbeh celkom pútavý no dosť sci-fi, ale téma Liverpoolu to zachránila. 4/5
Deň nezávislosti-starší film, ale ujde.Dal by som mu 6/10
Woman in black - victorianska doba, samovrazda, opusteny dom... dost vela cliche, ale ten zaver to uplne zachranuje 9.5/10
6.5/10 - The Divide - http://www.csfd.cz/film/268638-divide-the/ - nevedel som co od toho cakat, cakal som trocha nieco ine. Prvych 30 minut je normalnych, par ludi je zavretych v bunkri. trocha dlhsiu stopaz to malo. A proste poukazuje ake je vlastne clovek zviera, ked neplatia ziadne pravidla, niekedy brudalne psycho, az nechutne. No dopozeral som to dokonca. Hudba 10/10. Kamery, herecke vykony tiez super.
American pie: Reunion = vynikajuci film, pobavi ako tie prve tri prci prci, nie tie odpady co nasledovali po nich. Za poslednu dobu naj komedia pre mna, lepsie ako hangover II.
Pre fanusikov zanru povinnost. 90% s prehladom - a ako tu uz niekto pisal, nepozerajte vela trailerov, radsej sa prekvapte v kine.
Pre fanusikov zanru povinnost. 90% s prehladom - a ako tu uz niekto pisal, nepozerajte vela trailerov, radsej sa prekvapte v kine.