PROGAMINGSHOP.SK a vase skusenosti !!!
jaaj, ty si sa na daco pytal.Shwollo napísal:to je síce pekné, ale zatiaľ mi nikto neodpovedal
On sa pytal na osobne prevzatie a nie na dorucenie kurieromColdRain napísal:ked ti to ma doniest kurier bude ta asi kontektovat kurier...
podla toho, co si si objednaval mas nasledovne kontakty :Shwollo napísal:keď som si dal "osobné prevziatie (telefonicky dohodnúť)" zavolajú mi oni, alebo mám zavolať ja? Ak hej na aká číslo? majú ich tam viac.
Hry na PC a pro-gamingové príslušenstvo
e-mail:
[email protected]
V pracovné dni 09:00-16:00:
Tel.: 048 / 470 01 45
Herné konzoly a konzolové hry - PS3,PSP,X-360...
e-mail:
[email protected]
V pracovné dni 09:00-16:00:
Tel.: 048 / 470 01 46
alebo im zavolaj na Skype
AK je to ohladom TOHTO, tak volaj 048 / 470 01 45
Necakaj kym sa ti ozvu (alebo im daj do poznamky pri objednavke, ze ocakavas ze ti zavolaju a daj im tam tvoje cislo).
Byt ale na tvojom mieste, tak im volam ja...mas to vybavene rychlejsie.
=====
A info ohladom kuriera GLS (z progamingshopu), tak tovar vam vo vacsine pripadov dojde nasledujuci den, po tom ako vam dojde z progamingshopu takyto mailColdRain napísal:...teda s kurierom prog. shopu skusenost nemam...
Kód: Vybrať všetko
from [email protected]
to xxxxxxxxxx
date xxxxxxxxxx
subject Potvrdenie expedicie objednavky
mailed-by arasid.sk
Dobry den.
Vasa objednavka cislo xxxxx bola spracovana a odoslana z nasho
expedicneho oddelenia.
Adresa dodania objednavky:
xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
Slovakia (Slovak Republic)
Vase telefonne cislo, na ktore Vas bude kurier kontaktovat pri
doruceni je: xxxxxxxxxx
Zasielka je expedovana kurierskou sluzbou GLS - Slovakia. Kurier Vam
balik doruci priamo na vasu adresu nasledovny pracovny den v casovom
rozpati 8:00 az 18:00 podla moznosti aktualneho rozvozu. V pripade ze
ste si v poznamke zvolili presnejsi cas dorucenia, kurier sa ho v
ramci svojich moznosti pokusi v danom termine dorucit. Podacie cislo
vasej zasielky je
xxxxxxxxxxxxx
V pripade potreby si mozete stav vasej zasielky odsledovat kliknutim
na tento link
a zadanim cisla vasej zasielky:presne táak , taka ista kombinacia, vsetko pekne rychlo,dobre zabalene. 100% spokojnost.Hannibal napísal:ja som odtial kupoval MX-518 + steelpad Qck a bez problemov !!!
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiez sa pridavam k tej spokojnej strane. Najlepsie je osobka v BB ked som si kupoval obal na PSP tka som si nebol isty ze ako mi v nom bude sediet tak mi dal najprv vyskusat ci tam nebeha a az potom som bral a este ktomu 8GB kartu ktora bola akurat v akcii takze tiez dobre. Bral som uz aj po nete DMC4 CZ ktore mi prislo bez problem za par dni(presne uz neviem kolko) 
To uz ides ten gamepad aj reklamovat?
zo stranky
zavolaj tam a opytaj sa, ci im bude kopia stacit...podla mna stacit bude, kedze podla cisla faktury si zistia vsetko co treba.
zo stranky
avsak v tom formulare je zas : Treba priložiť aj originál pokladničného bločku a dodacieho list !DÔLEŽITÉ - K reklamácii je potrebné vyplniť a vytlačiť sprievodný list k reklamácii, ktorý si môžete stiahnuť TU. Nezabudnite k reklamácii priložiť aj doklad o kúpe (pokladničný bloček alebo faktúru) - buď orginál vystavený našou spoločnosťou alebo dobre čitateľnú kópiu dokladu.
zavolaj tam a opytaj sa, ci im bude kopia stacit...podla mna stacit bude, kedze podla cisla faktury si zistia vsetko co treba.
jj, fungoval mi 2 min.meffisto napísal:To uz ides ten gamepad aj reklamovat?![]()
hej aj ja som si všimol, ze si nejako pritirečiameffisto napísal: zo stranky
avsak v tom formulare je zas : Treba priložiť aj originál pokladničného bločku a dodacieho list !
tak som im zavolal a povel mi, že stačí aj kópia
Re: PROGAMINGSHOP.SK a vase skusenosti !!!
Zdravim, chcem sa spytat ci niekto plati v tomto obchode kartou? Nakolko som si objednal 19.3. platim kartou (peniaze mi strhlo z uctu 20.3.) a do dnesneho dna to neodoslali. Velice ma ujistuju ze este im banka nepripisala peniaze a nepotvrdili na uctovnom platbu. Ale mne to pride ako dost dlho. Ma niekto skusenosti?
Podla mna klamu a to co si si objednal nemaju skladom. Ostava ti len reklamacia v tvojej banke alebo podnet na SOI. Kedze ti peniaze z uctu stiahlo, riesil by som to hlavne podnetom na SOI.
-
Soviet
Darca
test, Uz to vyriesil chlap: http://www.hojko.com/post1812298.html#p1812298
-
Pigesko
King
Chlapci z PGS sa opäť predviedli...
Utorok: Objednal som 4 veci - 3 z nich boli na sklade, 1 do 5 dní...Reku nechám to nech to príde naraz. Na to mi chlapík písal že daná vec bude naskladnená až za 8 dní, že v prípade potreby to môžem rozdeliť. Rozdelil som...
Streda: Sviatok...
Štvrtok: (táto časová "os" sa mi páči najviac)
8:37 - Tovar bude expedovany este dnes. Nedostupny tovar nasledne doposlany po jeho naskladneni.
8:45 - (Info o nedostupnom produkte) - Vami objednaný tovar je na ceste na náš sklad, predpokladaný termín naskladnenia odhadujem na 05.09.2012.
18:00 - Čakám...no bolo mi jasné že dnes už dané 3 produkty neprídu...
18:25 - Mail o tom, že dané 3 produkty ktoré boli pôvodne na sklade mi pošlú nasledujúci pracovný deň. (prepravné 3.99€)
18:52 - Mail o danom nedostupnom produkte, ktorý mal pôvodne prísť až 5.9. mi pošlú nasledujúci pracovný deň (prep. 2.00€)
Piatok:
9:25 - Zatiaľ čakám čo sa bude diať
- Docela ma zarazilo to prepravné...pričom v podmienkach je napísané že prepravné platím iba pri prvom doručení a dodatočné doručenie naskladnených produktov je bezplatné. Tie 2€ sú mi ukradnuté, ale princíp...
- Fakt nepochopím, prečo to už kriste pane nedali spolu, keď to má prísť v jeden deň??
- Som zvedavý, či mi to doručia dvaja kuriéri, alebo mi to doručí jeden na dva krát (tu je šanca že si to dilino všimne a dá mi oba balíky naraz)
Utorok: Objednal som 4 veci - 3 z nich boli na sklade, 1 do 5 dní...Reku nechám to nech to príde naraz. Na to mi chlapík písal že daná vec bude naskladnená až za 8 dní, že v prípade potreby to môžem rozdeliť. Rozdelil som...
Streda: Sviatok...
Štvrtok: (táto časová "os" sa mi páči najviac)
8:37 - Tovar bude expedovany este dnes. Nedostupny tovar nasledne doposlany po jeho naskladneni.
8:45 - (Info o nedostupnom produkte) - Vami objednaný tovar je na ceste na náš sklad, predpokladaný termín naskladnenia odhadujem na 05.09.2012.
18:00 - Čakám...no bolo mi jasné že dnes už dané 3 produkty neprídu...
18:25 - Mail o tom, že dané 3 produkty ktoré boli pôvodne na sklade mi pošlú nasledujúci pracovný deň. (prepravné 3.99€)
18:52 - Mail o danom nedostupnom produkte, ktorý mal pôvodne prísť až 5.9. mi pošlú nasledujúci pracovný deň (prep. 2.00€)
Piatok:
9:25 - Zatiaľ čakám čo sa bude diať
- Docela ma zarazilo to prepravné...pričom v podmienkach je napísané že prepravné platím iba pri prvom doručení a dodatočné doručenie naskladnených produktov je bezplatné. Tie 2€ sú mi ukradnuté, ale princíp...
- Fakt nepochopím, prečo to už kriste pane nedali spolu, keď to má prísť v jeden deň??
- Som zvedavý, či mi to doručia dvaja kuriéri, alebo mi to doručí jeden na dva krát (tu je šanca že si to dilino všimne a dá mi oba balíky naraz)
Ale to nebude chyba kuriera, za to ze to oni poslu na 2krat.
k teme: z PGS shopu som objednaval velmi vela krat (8 a viac krat) za posledne 3 roky a vzdy maximalna spokojnost. Objednany tovar prisiel v poriadku a na cas. Platil som vzdy na dobierku. U mna spokojnost
k teme: z PGS shopu som objednaval velmi vela krat (8 a viac krat) za posledne 3 roky a vzdy maximalna spokojnost. Objednany tovar prisiel v poriadku a na cas. Platil som vzdy na dobierku. U mna spokojnost
-
Pigesko
King
Tak nakoniec to dopadlo dobre
Oba balíky mi boli doručené okolo 10tej. Aj keď, niekomu by mohli pri lacnejších objednávkach aj tie 2€ robiť problém. V podstate mi išlo o ten chaotický priebeh posielania mailov, kde človek fakt nevie čo si má myslieť 
V každom prípade spokojnosť
V každom prípade spokojnosť