Motorka
-
demovic_svk
Medium Star
Motorka
Chcel by som kúpiť cestnú motorku 125cm3 ale chcem aby vyzerala ako cross /enduro...viete mi poradit aky typ a značka by bola najlepsia ?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Motorka
Aký máš rozpočet?
Honda Varadaro XL125
Yamaha TDR 125
Cagiva Super City 125
Honda Varadaro XL125
Yamaha TDR 125
Cagiva Super City 125
-
demovic_svk
Medium Star
1200 € ..mozno aj viac ...
alebo taketo nieco ?
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/14431 ... ard-50.php
alebo taketo nieco ?
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/14431 ... ard-50.php
-
Kibo
Hardcore addict
Otázka, chceš s tým jazdiť aj po ceste? Nemá papiere a ani značky...
-
demovic_svk
Medium Star
aha sry.. to som len chcel ukazat ze ako by to malo vyzerat ..nepacia sa mi cestne motorky radsej by som chcel aby to vyzeralo ako cross alebo tak nejako podobne ..a chcem s tym jazdit po cestach
alebo taketo nieco nevyraba yamaha honda alebo KTM ?
http://derbi.prehlad-motocyklov.sk/moto ... aja-125-sm
alebo taketo nieco nevyraba yamaha honda alebo KTM ?
http://derbi.prehlad-motocyklov.sk/moto ... aja-125-sm
Mal by to byť 2t alebo 4t? Keď 2t tak asi najlepšie Yamaha DT 125 X alebo Husqvarna SMS 125... no a zo 4t možno Honda XT 125. Inak to čo hladáš sa nazýva motard, tak si prípadne nejaký vygoogli.
-
demovic_svk
Medium Star
moc mi nezalezi ci 2t alebo 4t ..ale tak bral by som skor 4t ...ak zozeniem nieco do tej ceny v dobrom stave a bude to dobre vyzerat tak mi to bude jedno 
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2012, 21:55)
moc mi nezalezi ci 2t alebo 4t ..ale tak bral by som skor 4t ...ak zozeniem nieco do tej ceny v dobrom stave a bude to dobre vyzerat tak mi to bude jedno
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2012, 21:55)
-
lacijawa
Star
Jednoznačne ber 2T, ak chceš 125ku tak 2T... štvortaktky 125ky to su nepoužiteľné lenivé motorky ... moj nazor. A asi aj viacerých. Ja idem do Yamahy DT 125 X. A ak ti ešte možem poradiť nekupuj take značky moto, na aku si dal odkaz.... Kupuj kvalitný motocykel radšej si doplať ako kúpiť Čínu !
Neskôr by si to ľutoval.
-
Kibo
Hardcore addict
Pre začiatočníka je lepší 4T... Záleží však od použitia, ak sa s tým chce voziť po ceste, 2T mu bude zbytočný, ten sa oplatí, ak by chcel seriózne lietať po motocrossovej dráhe...
Tych 1200 je dost malo, no DT 125 by si mozno vedel kupit. Motorka overena, kvalitna a za tie prachy asi to najlepsie, co sa da kupit. Diskutovat o 2t/4t v pri tomto pouziti a cene myslim nema zmysel.
Čo sú za moto na tom videu?
naháče
demovic_svk: len nie crossu preboha.. to ako na čo je dobre ked s tym nebudes chodit do terenu ? to by si s tym chodil po ceste na cestnych plaštoch ? wtf ?
vyber si nejake enduro radšej, je ich hafo
demovic_svk: len nie crossu preboha.. to ako na čo je dobre ked s tym nebudes chodit do terenu ? to by si s tym chodil po ceste na cestnych plaštoch ? wtf ?
vyber si nejake enduro radšej, je ich hafo
To som i ja zistil ale niečo presnejšie.
ja by som to tipol na nejaku Hondu alebo Yamahu ale presny model neviem
tá červená na ktorej jazdí ten chlapík bude pravdepodobne Honda Hornet 600/1000ccm, ale presný ročník ti nepoviem lebo ťažko rozoznať keď má "stunt" úpravu...
-
Masaker
Medium Professional
to hornet určite nebude... sorry , jedna z videa je zx636r 2005 , na zaciatku cervena je yamaha fzr 600 , dalsia tam jazdi cbr600f , to cervene (najpouzivanejsie) je podla mna kawa 636
EDIT: a na konci driftuje CBR 600RR
EDIT: a na konci driftuje CBR 600RR
-
Chronix114
Amateur
Ahoj,ak ešťe riešiš kúpu tej motorky,presne ako písal lacijawa jednoznačne 2T,4T v malej kubatúre je hrozne lenivá,ked je tvoj rozpočet 1200€ a viac by som bral KTM EXC 125... Perfektná motorka ide ako delo,22KW maximálka 160-170 je perfektná ale zase 2T ti zožere trocha viac (cca 4.5-7.5l/100km)... 
nemate strach nechat parkovat v noci motorku pred blokom?

-
RATZINGER666
Darca
stale sa nenasla?
ono je to dost riziko, ale kam inam ju dat? fakt ze ak clovek nema garaz...do pivnice to je piplacka, kocikaren nema kazdy...
ono je to dost riziko, ale kam inam ju dat? fakt ze ak clovek nema garaz...do pivnice to je piplacka, kocikaren nema kazdy...