chcem vrátiť čas, aby sa tá chyba nezopakovala druhýkrát
Re: chcem vrátiť čas, aby sa tá chyba nezopakovala druhýkrát
niektori ludia proste nie su pristupni ziadnym argumentom, dnes som to zistila, len pre zmenu moj najlepsi kamarat a najblizsi clovek, nech si ide
v pohode, to video poznám už dlhšie, tiež som sa na ňom zasmiala
díky Kathleen
takže ozývať sa mu, či neozývať?? robila som to doteraz stále, aj behom tejto dvojtýždňovej pauzy, a v pohode komunikoval, až na pár drobností, kedy mi aj zložil, ale o minútu bolo zase dobre. Ja totiž neviem byť bez komunikácie. No tá pauza trvá stále, aj keď už ubehli dva týždne, že ešte potrebuje čas. Teraz cez víkend sme sa stretli, pozval ma na pizzu, chytil za ruku, dal pusu, nič nenaznačovalo tomu, že je pauza, ale odmietol ísť so mnou domov, že by to skončilo pri sexe a to on nechce, lebo by sme prerušili pauzu a ja by som si namýšľala, že je všetko v poriadku..hlavne ho nechcem siliť, len premáham sa, aby som mu už nevolala a občas to nedokážem
aký grif na to máte?? mobil schovať na tri zámky??
a vôbec nerozumiem jeho správaniu..som vďačná za každý názor či radu
takže ozývať sa mu, či neozývať?? robila som to doteraz stále, aj behom tejto dvojtýždňovej pauzy, a v pohode komunikoval, až na pár drobností, kedy mi aj zložil, ale o minútu bolo zase dobre. Ja totiž neviem byť bez komunikácie. No tá pauza trvá stále, aj keď už ubehli dva týždne, že ešte potrebuje čas. Teraz cez víkend sme sa stretli, pozval ma na pizzu, chytil za ruku, dal pusu, nič nenaznačovalo tomu, že je pauza, ale odmietol ísť so mnou domov, že by to skončilo pri sexe a to on nechce, lebo by sme prerušili pauzu a ja by som si namýšľala, že je všetko v poriadku..hlavne ho nechcem siliť, len premáham sa, aby som mu už nevolala a občas to nedokážem
Vsetci ti tu poradime, aby si mu nevolala a dala mu vydychnut, dala mu cas a vynutila u neho pocit, ze mu chybas. Aj tak viem z vlastnej skusenosti, ze to nejde, ze sa nepremozes a zavolas mu. Mozno nie 7x do tyzdna, ale kazde dva dni sa ozves, lebo pri maximalnej snahe ten den bez komunikacie s nim este zvladnes. Skus sa premoct a neozvat sa mu den, dva alebo aj tri a ak sa neozve, tak az potom mu zavolaj. Povedal, ze ma pauzu a nechce sex, hoci je to ponuka, ktora sa neodmieta
Ako vidis, ma mozno, ak sa to da nazvat, svoju hrdost a stoji si za slovom a premohol sa (mozno tuzil po sexe).
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
týmto si to zaklincovala. On sa v tebe "sklame" že pobozkáš iného, tak aby si to napravila mu dáš ešte prečítať ako sikrumplik napísal:... prečítal si i môj denník, ktorý som mu dala, šak teda nech vie o mne všetko, mne to nevadilo, a tam bolo toho viacej, ale nie počas chodenia s ním, ale užívanie si mladosti...
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Ja som sa ocitla v podobnej situacii ako tvoj priatel minule leto tak napisem ako som to citila ja..aj ked vnimanie zeny a muza je v tychto veciach mozno odlisne ale tak snad ti to pomoze aspon trocha ho pochopit. Ja som sa to dozvedela sama, pretoze som mala taky blby pocit, neviem to objasnit..no a aj som nasla..sice ma "nepodviedol" ale vypisoval si sr*cky s jednou babou, boli aj na tej istej akcii ked som bola ja na dovolenke takze ktovie..no ale to je jedno. Ked som sa to dozvedela, tak to bolo zlee, velmi zle a dost to bolelo..brala som to ako totalnu zradu. Ja som v predchadzajucich vztahoch nebola vobec ziarliva dokonca ani v tomto az pokym som neprisla na hento. Stratila som vsetku doveru k nemu, pretoze podla mna je jedno ci tam bol bozk flirt alebo vypisovanie, v hlave ma "akter" v tej chvili nie svoju polovicku ale niekoho ineho( a to je to)Nakolko ho vsak velmi milujem tak som sa snazila zo vsetkych sil sa cez to preniest a zabudnut..ta dovera je este stale nastrbena aj ked je to uz nejaky ten mesiac. Zabudnut na to nezabudnem nikdy a vzdy ked pojde niekam von bezo mna, tak to budem mat v hlave. Kto nezazil nech nemoralizuje. Ja to prezivam mozno silnejsie ako ini ale pre mna je nevera total tabu.
To ze niekedy je tvoj priatel ok a niekedy ma zlu naladu tak to chapem..ked nato nemysli je to fajn ale akonahle si nato spomenie vojde donho zlost a najradsej by ta zaskrtil:)
Ja som sa z toho este celkom nedostala ale verim ze jedneho dna mu budem zas 100 percentne doverovat a vsetko bude ako predtym. To, ci to zvladne aj tvoj priatel neviem, zalezi to od toho ako velmi ta miluje. Daj mu cas.
A potom sem napis, ako to dopadlo
To ze niekedy je tvoj priatel ok a niekedy ma zlu naladu tak to chapem..ked nato nemysli je to fajn ale akonahle si nato spomenie vojde donho zlost a najradsej by ta zaskrtil:)
Ja som sa z toho este celkom nedostala ale verim ze jedneho dna mu budem zas 100 percentne doverovat a vsetko bude ako predtym. To, ci to zvladne aj tvoj priatel neviem, zalezi to od toho ako velmi ta miluje. Daj mu cas.
A potom sem napis, ako to dopadlo
-
audiotrack
VIP
NoGoodAdvice: prepáč, možno ti to bude znieť že na teba útočim. Nemá to nič s tvojou osobou, len nejako nechápem. Píšeš že je naštrbená dôvera voči nemu, no napriek tomu ste pokiaľ viem zasnúbení. Ako môžeš vedieť že chceš žiť s mužom, ktorému plne nedôveruješ?
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Audiotrack- do tejto temy som napisala preto, ze som chcela pomoct tej kocke pochopit spravanie jej priatela pretoze som tam videla vela podobnosti s mojim chovanim.
Rozhodne tu nechcem rozoberat moj vztah a aj to preco sme zasnubeni. Ja viem preco je to tak, a keby som nebola presvedcena ze to prekonam( je to na najlepsej ceste) ano by som mu nepovedala. Tolko k tomu.
Rozhodne tu nechcem rozoberat moj vztah a aj to preco sme zasnubeni. Ja viem preco je to tak, a keby som nebola presvedcena ze to prekonam( je to na najlepsej ceste) ano by som mu nepovedala. Tolko k tomu.
Prepac NoGood, ale neda mi. Ked tu citam tvoje prispevky a tie, ktore napisal p4ra, tak mam pocit, ze ste idealny par a ze vam vsetko klape. Teraz sa docitam, ze sa p4ra vratil do svojich starych prelietavych kolaji o ktorych tu davno pisal a aj ked.vystupuje ako milujuci gentleman vo vztahu k tebe, je to vlastne ten isty vyvrhel ako bol pred rokmi. Flirtovat s inou pocas tvojej dovolenky, to neni normalne a musela.to byt velka rana, ale prezil som si nieco podobne a tak sa viem vzit aj do tvojej situacie a viem aj to, ze je tazke ziskavat doveru. Myslim, ze p4ra sa pekne vyfarbil a to, preco ste zasnubeni je tvoja vec, 95 percent ludi by povedala z fleku, ze si zlatokopka, ja si to ale nemyslim. Dost bolo ale k tvojmu vztahu, takze reagovat na mna nemusis, tema bola aj tak mierne o niecom inom.
-
drop
Medium Star
NoGoodAdvice To iste som zazil s mojou priatelkou a ostali sme spolu. Ale ta dôvera sa kus tazko ziskava a ziarlivost ostava.
-
p4ra
Redeemer
Neviem v prvom rade, ze naco sa do mna stale obuvas, ked o mne vies velku.. To, co som sem pisal pred rokmi (som clenom od roku 2005, ako aj ty - v tej dobe som mal 20 rokov) bolo velmi davno predtym, ked som o sucasnej priatelke ani len netusil, ani som ju nepoznal, ani som nevedel, ze ako mi zmeni zivot. Ja som na zaciatku nasho vztahu, ked som si nebol isty, ako to celkom bude, lebo som sa bal, ze pre nu budem len letny ulet a vzhladom na jej vek urobil sprostost, ktoru do dnesneho dna lutujem, ale uz som sa za nu x-krat ospravedlnil. Neviem potom, ze co tu splietas o mojich prelietavych kolajach. Predtym som bol sam a mohol som si uzivat a robit co som ja chcel a uznal za vhodne a nemusel som sa nikomu spovedat, tak ma nenazyvaj menami. K tej zlatokopke, ani o nej a jej pozadi nevies nic. Od toho ma vdaka zazemiu velmi daleko a mozno si to par obmedzencov a kretenov mysli prave o mne, ze som s nou prave preto. Preto ta poprosim, aby si ma vypustil zo svojho jednoducheho zivota a venoval sa inym veciam a v tejto teme podstatnejsim veciam. Ak sa chces na tuto temu bavit, prosim sukromnu spravu, ale bol by som rad, keby si ma nepreberal verejne, ked o mne nevies doslova vobec, ale vobec nic a cim som si presiel za tych 7 rokov, odkedy som tu a ako sa zmenilo moje zmyslanie. Uzavriem to tym, ze moju priatelku milujem nadovsetko a viem, preco som s nou, a preco som ju poziadal o ruku a to nepotrebujem vonkoncom vysvetlovat na tomto fore.test napísal:Prepac NoGood, ale neda mi. Ked tu citam tvoje prispevky a tie, ktore napisal p4ra, tak mam pocit, ze ste idealny par a ze vam vsetko klape. Teraz sa docitam, ze sa p4ra vratil do svojich starych prelietavych kolaji o ktorych tu davno pisal a aj ked.vystupuje ako milujuci gentleman vo vztahu k tebe, je to vlastne ten isty vyvrhel ako bol pred rokmi. Flirtovat s inou pocas tvojej dovolenky, to neni normalne a musela.to byt velka rana, ale prezil som si nieco podobne a tak sa viem vzit aj do tvojej situacie a viem aj to, ze je tazke ziskavat doveru. Myslim, ze p4ra sa pekne vyfarbil a to, preco ste zasnubeni je tvoja vec, 95 percent ludi by povedala z fleku, ze si zlatokopka, ja si to ale nemyslim. Dost bolo ale k tvojmu vztahu, takze reagovat na mna nemusis, tema bola aj tak mierne o niecom inom.
Evidentne mnohi tu nemaju cele dni co robit, len sa obuvat do mna, vypisovat Soni, aka je krasna, naco je so mnou a pod. inteligentne prispevky - toto sa ale netyka len teba, ale mnohych tu na fore..
A este k teme. Suhlasim tym, co moja polovicka napisala vyssie. Ludia robia chyby, preto su len ludmi, ale su od toho, aby si ich uvedomili, ospravedlnili sa, poucili sa z nich a posunuli v zivote dalej. Ci uz s partnerom alebo bez neho.
-
Shark NX
Addict
Dost ma zaskakuje nazor niektorych osob ...
Ja som vzdy zakladal svoje vztahy na 100% dovere. Ak ju nahodou niektora zlomila a priznala sa, bolo to ovela lepsie ako keby som sa to dozvedel od druhych. (Pravda raz vyjde von)
Za "neverou" je vzdy nejaka diera vo vztahu, ktora je dlhodobo nevyplnena. Ale aj tak som toho nazoru, ze ak sa ti nieco nepaci, resp nieco ti chyba, tak to povedz a spolu na tom zapracujeme.
Nevera nic neriesi, priam naopak.
Ak nie si spokojna vo vztahu, tak to ukonci a potom si rob co chces ... Alebo sa ozvi a spolu to nejak vyriesite.
K teme este jeden pravdivy obrazok s textom:
"Spytali sme sa par starsich osob, ako zo sebou vydrzali 50 rokov. Odpoved bola: Vidite, narodili sme sa v casoch, v ktorych ked sa nieco kazilo, tak sa to opravovalo a nie vyhadzovalo do kosa"
Ja som vzdy zakladal svoje vztahy na 100% dovere. Ak ju nahodou niektora zlomila a priznala sa, bolo to ovela lepsie ako keby som sa to dozvedel od druhych. (Pravda raz vyjde von)
Za "neverou" je vzdy nejaka diera vo vztahu, ktora je dlhodobo nevyplnena. Ale aj tak som toho nazoru, ze ak sa ti nieco nepaci, resp nieco ti chyba, tak to povedz a spolu na tom zapracujeme.
Nevera nic neriesi, priam naopak.
Ak nie si spokojna vo vztahu, tak to ukonci a potom si rob co chces ... Alebo sa ozvi a spolu to nejak vyriesite.
K teme este jeden pravdivy obrazok s textom:
"Spytali sme sa par starsich osob, ako zo sebou vydrzali 50 rokov. Odpoved bola: Vidite, narodili sme sa v casoch, v ktorych ked sa nieco kazilo, tak sa to opravovalo a nie vyhadzovalo do kosa"
-
p4ra
Redeemer
Shark NX, ja som sa v tych casoch sice nenarodil, ale snazim sa tym riadit. Velmi mudra myslienka, resp. obrazok.
-
TommyHot
Addict
Keby sa mi priznas, tak by som si to vazil, ale aj tak by som ta poslal do riti. Netolerujem podvadzanie v akejkolvek fyzickej forme. A ten alkohol, ktory si spominala je len obycajny alibizmus. Mam jednu jednoduchu radu, ak nevies pit, tak nepi. Ak by som sa k tebe nahodou aj vratil, tak by ten vztah bol jedna velka paranoja a skor ci neskor by sa skoncil...
Tak v prvom rade by sa nemalo stať niečo, čo treba zatajovať. Ja osobne by som to nepovedala, no na druhej strane, chcela by som vedieť, ak by niečo také spravil priateľ. Táto téma ma zaujala, pred vyše mesiacom som sa dostala do podobne blbej situácie (rozdiel je v tom, že som ani nepodviedla a ani nebola podvedená) a stále myslím na to, že čo sa deje dotyčnému v hlave. Zaujímavé čítať vaše názory na neveru a dôveru, chalani. O to viac nechápačky, či ten chlapec nemá rozum alebo nevie čo chce.
Ako sa držíš krumplik? Odolávaš nutkaniu ozvať sa?
Ako sa držíš krumplik? Odolávaš nutkaniu ozvať sa?
Dobre tu citim dvojity meter?Ja osobne by som to nepovedala, no na druhej strane, chcela by som vedieť, ak by niečo také spravil priateľ.
... hej
Dilema sladkej nevedomosti a bolestivej úprimnosti.
Neozvala som sa v utorok, a večer sa ozval on na skype - pre BBJK
Ďalší deň som sa mu večer ozvala ja, lebo ma napadlo, že pôjde na sviatky domov do Rumunska, a pôjde cez Bratislavu, tak som navrhla, či nechce u mňa prespať v BA a odtiaľ ho už zoberú. Chcel prísť, súhlasil, ale už by nestíhal posledné IC. Tak došiel na druhý deň, teda včera, stretli sme sa, v robote sme skončili skôr, a mali sme čas na seba tri hodinky. Tak si asi domyslite, čo sa stalo. Bol sex, bol. Vypili sme si potom cappuccino, pokecali, a keďže môže on kontrolovať mobil mne, navrhla som, nech mi ukáže jeho. Samozrejme, že asi nečakal, že pôjdem do výpisov o doručení, tam som mu našla smsky, ktoré písal jednej babe, veronike..veronika je jeho sesternica, tak mi to odôvodnil, že to písal jej a že sa bavili o mne, ja reku dobre, ok..ale nejak mi to nesedelo, prečo by si písali sms, nie sú moc v kontakte a takéto veci, nakoľko nemáva moc často kredit, by neriešil cez mobil. Potom ma napadlo, že sa tam ukáže aj text, tak som si mobil vypýtala druhýkrát a bol tam návrh na stretko, tak potom sa priznal, že tú babu stretol v utorok, už sme mali pauzu, tancoval s ňou a vraj nič s ňou neriešil. Tomu dievčaťu som volala,nech mu dá pokoj, a povedala tiež, že nič nemali, aj keď teraz s chladnejšou hlavou si myslím, že ona na vine nebola..no takže podľa jeho slov, nič s ňou nemal, ten jeho kamarát sa chcel s nejakou zoznámiť, tak mu ju odporučil, ktovie, kde je pravda. Doručené i odoslané sms vymazal, no na výpisy zabudol .. hnevám sa na to, že keď som ja na diskotéke, a nejaký sa mi prihovorí, tak ho posielam kade ľahšie, a on si ešte aj číslo vypýta. Ako stratil dôveru on voči mne, takisto i ja voči nemu, a neviem, či to má zmysel.
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2012, 13:34)
Ja by som dokázala odpustiť, lebo to nič nebolo, ja som robila závažnejšie chyby, ale je to celé zlé, je to blbé obdobie a neveríme si
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2012, 13:34)
Ja by som dokázala odpustiť, lebo to nič nebolo, ja som robila závažnejšie chyby, ale je to celé zlé, je to blbé obdobie a neveríme si
No, situacia sa ti skomplikovala. Dobra vyhovorka, ze bola pauza. To teraz ked pojde v piatok vecer na chatu, tak ti povie, ze je pauza, tam si s tromu uzije a v pondelok ohlasi, ze je pauza skoncena, ze je vsetko uz v poriadku a ked prides na to co sa stalo na chate, tak ti povie, ze ved ste mali pauzu, tak co riesis?! Takto to nefunguje a fungovat nemoze. Sprav co uznas za vhodne, asi to bude chciet cas a neozvat sa mu, nech sa ozve on, nech citi pocit viny a nech ti dokaze, ze mu na tebe zalezi.
Najhoršie je, že keby som mu ich nebola našla, tak sa mi s tým neprizná, klamal ma, lebo som sa pýtala, či niekoho spoznal, a tvrdil, že nie. A navyše ešte aj do očí mi tvrdil, že to je sesternica. Pamätám sa, že toto som urobila i ja, keď som bola v tej Prahe, a spoznala som toho rodáka, tiež som tvrdila, že nikoho nepoznám, lebo som to nepovažovala za dôležité..ale potom som sa mu priznala, že som bola s ním vonku. Škoda, že som toto zistila až po sexe
teraz mi to akoby všetko vracia..netvrdím, že si nezaslúžim..ale čo sme..oko za oko..
To ked uz sa takto pitvete jeden v druhom, tak to uz je riadne zle. Cela pauza je uplna kravina. Utiekli ste od nevyrieseneho problemu a tym ste to este zhorsili.
On ma alibisticku vyhovorku, ze vsak bola pauza, to sa nerata a ty si sa ho snazila nachytat na hruskach, aby si vyrovnala skore a ulahcila vlastnemu svedomiu.
Ak to chcete spolu este skusit, tak si to musite vsetko vyrozpravat a nasledne za tym spravit hrubu ciaru, za ktoru sa uz nebudete vracat. Inak sa vam to rozpadne pri najblizsom naznaku konfliktu.
//EDIT: Len tak na okraj, teraz mi to napadlo. On tu pauzu inicioval az po 3 mesiacoch po tom tvojom preslape? Nechcem prilievat olej do ohna, ale po 3 mesiacoch? Veroniku odkedy pozna? To je divne. Myslim, ze vasou otazkou cislo 1 musi byt, ci este chcete byt jeden s druhym.
On ma alibisticku vyhovorku, ze vsak bola pauza, to sa nerata a ty si sa ho snazila nachytat na hruskach, aby si vyrovnala skore a ulahcila vlastnemu svedomiu.
Ak to chcete spolu este skusit, tak si to musite vsetko vyrozpravat a nasledne za tym spravit hrubu ciaru, za ktoru sa uz nebudete vracat. Inak sa vam to rozpadne pri najblizsom naznaku konfliktu.
//EDIT: Len tak na okraj, teraz mi to napadlo. On tu pauzu inicioval az po 3 mesiacoch po tom tvojom preslape? Nechcem prilievat olej do ohna, ale po 3 mesiacoch? Veroniku odkedy pozna? To je divne. Myslim, ze vasou otazkou cislo 1 musi byt, ci este chcete byt jeden s druhym.