La Liga:Primera Division
Re: La Liga:Primera Division
Real si nezaslúži vyhrať už len kvôli tomu čo zahodil na začiatku.. škoda dúfal som že vyhrá, nech je to zaujímavejšie
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
tym ze da hned na zaciatku rozhodca cervenu pokazi cele EL clasico.. a to ze sa hra tvrdo v nejakych pripadoch tam ani faul nebol a rozhodca to odpiskal.. pretoze clovek nevidi tak v rychlosti dobre... neviem ci mala byt i penalta ked ozil mal noznicky a tam to trafilo abidala do prstov 
cize rozhodcovia zatial podali solidny vykon zlte padli.. cervene by mali padat podla mna v takychto zapasoh len mimoriadne.. teda po druhej zltej...
cize rozhodcovia zatial podali solidny vykon zlte padli.. cervene by mali padat podla mna v takychto zapasoh len mimoriadne.. teda po druhej zltej...
zeby obrat?
70" 2-2
-
Blackangel
Light Star
zazrak sa nekonal
ale lepsim tymom dneska jednoznacne real
-
guess.whoo
Redeemer
suhlasim, iba som vyvaloval oci pri tych dvoch goloch realu. neuveritelne chyby obrany. v prvom polcase z nich mohol real poslat barcu na kolena, v druhom polcase ich uz vyuzili no na viac to nestacilo. rozhodca trosku nezvladol zaver, vylucenie ramosa bolo nezmyselne. zrejme kompenzoval zakrok diarru este z prveho polcasu alebo co.
kazdopadne to bol jeden z najlepsich zapasov ake som kedy vobec videl, vyborna atmosfera a napatie az do poslednej sekundy.
kazdopadne to bol jeden z najlepsich zapasov ake som kedy vobec videl, vyborna atmosfera a napatie az do poslednej sekundy.
velka skoda neuznaneho ramosovho golu, tie nervy pri penaltach...bolo by to este zaujimavejsie
-
guess.whoo
Redeemer
penalty by neboli,postupil by real lebo by dal vonku viac golov
-
t0m4s3
Admin
Co som cital, tak rozhodca si zase zahral s nervami Realu. Cirkus Barcelona!
-
redliner
King
Real bol lepším tímom ale tá ich efektivita ich vlastne sama vyradila... Barcelona mala pár šancí a hneď sa ich chytila naopak napr. zahodenie tutovky hneď na začiatku Higuainom...
-
DanielDevil
Addict
aký cirkus? ja som pozeral od takej 38. minúty a rozhodca nerobil až také veľké chyby, síce tú druhú žltú by som Ramosovi asi nedal, ale na konci prvého polčasu odpustil realu vylúčenie Diarru, gól ktorý im neuznal padol po faule...nie som fanúšik ani jedného tímu ale v ich vzájomných dueloch som videl oveľa horšie výkony rozhodcov...t0m4s3 napísal:Co som cital, tak rozhodca si zase zahral s nervami Realu. Cirkus Barcelona!
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 10:13)
včera Barca opäť zakopla a myslím že 7 bodový náskok si už Real udrží, uvidíme
tak na to je ešte priskoro podľa mňa, aj keď 7b je veľa...včera barca ukazala ze ma problemy s vyskladanim utoku a s hrou vonku, bez iniestu im to neslo a na Alvesa v utoku mam vlastny nazor - ano, proti realu mu to tam padlo nadherne, ale viem si predstavit v utoku lepsieho hraca na tuto poziciu - lavicku na to maju
real poslednu dobu vzdy dostane prvy gol a potom musi otacat, zatial to vzdy dokazal no moze prist zapas, kde sa im to nepodari, tesi ma, ze sa trafil Kaká aj Ozil
barca tuto sezonu uz 6. remiza
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2012, 0:06)
dnes real proti osasune prve dve goly fenomenalne, toto musi uznat kazdy
a barca to malo proti unavenemu bilbau lahke, bolo vidno ze maju v nohach tazky zapas
real poslednu dobu vzdy dostane prvy gol a potom musi otacat, zatial to vzdy dokazal no moze prist zapas, kde sa im to nepodari, tesi ma, ze sa trafil Kaká aj Ozil
barca tuto sezonu uz 6. remiza
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2012, 0:06)
dnes real proti osasune prve dve goly fenomenalne, toto musi uznat kazdy
a barca to malo proti unavenemu bilbau lahke, bolo vidno ze maju v nohach tazky zapas
-
guess.whoo
Redeemer
tak tu uz aj tak nie je o com. real si to ustrazi, to by sa musel stat zazrak ako v premier league v 97-mom tusim ked newcastle zahodil 12 bodovy naskok v prospech ManU
Rozhodujuci bude zapas na Nou Campe, ak tam Madrid prehra, rozdiel bude len troj bodovy a to uz nie je vobec vela. A pri zhodnom pocte bodov sa mi zda ze v La lige rataju vzajomne zapasy a nie skore.guess.whoo napísal:tak tu uz aj tak nie je o com. real si to ustrazi, to by sa musel stat zazrak ako v premier league v 97-mom tusim ked newcastle zahodil 12 bodovy naskok v prospech ManU
-
guess.whoo
Redeemer
to je pravda, maju tam este Valenciu, Atl. Madrid aj Sevillu a Barca ma len Malagu a Espanyol (a Levante). Real by musel teda prehrat s jednym z tychto troch, potom este prehrat aj s Barcou a Barca zas vsetko vyhrat...nevidim vela nadeji 
-
Scorpion90
King
neboj nic, rozhodca pomoze, nejake tie penalticky su este v rukave. Realu by pomohlo jedine to, keby prestali fungovat gravitacne zakony a to sa nestaneguess.whoo napísal:to je pravda, maju tam este Valenciu, Atl. Madrid aj Sevillu a Barca ma len Malagu a Espanyol (a Levante). Real by musel teda prehrat s jednym z tychto troch, potom este prehrat aj s Barcou a Barca zas vsetko vyhrat...nevidim vela nadeji
-
guess.whoo
Redeemer
to by bol potom real tiez nahraty
Real 0:0 Valencia, zapas chudobny na goly, bohaty na sance, 3 tycky ci kolko , uzasne zakroky na oboch stranach, to vsetko tam bolo, napisave az do konca, real chcel strasne vyhrat, bolo to vidno aj na zostave, ronaldo, benzema, kaka, higuain, callejon, di maria, vsetko hraci ktorych vychytal Guaita, vcerajsi zapas mu fantasticky vysiel, urcite hrac zapasu 
4 body...
4 body...
-
t0m4s3
Admin
Zapas som videl, brankar nezachytal nic extra, mal stastie ze ho hraci Realu triafali (Benzema, Kaka na konci ...)
-
Scorpion90
King
Hraci Realu su neuveritelne labilni na psychiku, podla mna si to pokazia aj sami bez ohladu na vysledok v Barcelone. Je to v ich hlavach. Bolo to vidno vo viacerych situaciach - Ronaldo tam casto zufalo gestikuloval, Pepe zurivo vyskocil na vlastneho spoluhraca, kt. sa ho snazil zodvihnut zo zeme a to nehovorim o Di Mariovi, ktory vyzeral uplne ako na praskoch. Navyse ked pozrieme zreb, tak Barca uz ma vsetko tazke "vybavene", kym Real este cakaju Atletico, Sevilla, ci Bilbao..
REAL:
11/04 22:00 Atletico vs. Real
14/04 20:00 Real vs. Gijon
22/04 17:00 Barca vs. Real
29/04 17:00 Real vs. FC Sevilla
02/05 17:00 Bilbao vs. Real
06/05 17:00 Granada CF vs. Real
13/05 17:00 Real vs. Mallorca
+ zapasy v LM s Bayernom
BARCA:
10/04 21:00 Barca vs. Getafe
14/04 22:00 Levante vs. Barca
29/04 17:00 Vallecano vs. Barca
02/05 17:00 Barca vs. Malaga
06/05 17:00 Barca vs. Espanyol
13/05 17:00 Betis vs. Barca
+ zapasy v LM s Chelsea
REAL:
11/04 22:00 Atletico vs. Real
14/04 20:00 Real vs. Gijon
29/04 17:00 Real vs. FC Sevilla
02/05 17:00 Bilbao vs. Real
06/05 17:00 Granada CF vs. Real
13/05 17:00 Real vs. Mallorca
+ zapasy v LM s Bayernom
BARCA:
10/04 21:00 Barca vs. Getafe
14/04 22:00 Levante vs. Barca
29/04 17:00 Vallecano vs. Barca
02/05 17:00 Barca vs. Malaga
06/05 17:00 Barca vs. Espanyol
13/05 17:00 Betis vs. Barca
+ zapasy v LM s Chelsea
-
guess.whoo
Redeemer
veru krasny zapas vcera. velmi sa mi pacil vykon tina costu ako aj celej valencie. real hryzol cely zapas, ale valencia mala podla mna viac cistych golovych sanci. zasluzena remiza