Hotel Paradise

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hotel Paradise

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prestava sa mi tato "hra" pacit, kvoli tomu ako produkcia ovplyvnuje veci. Napr. Romeo bol uplne v pohode a je*, supnu mu tam Klaudiu a razom je za najvacsieho kara.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Inak aj ja to už sledujem len tak, že sedím pri PC a viac-menej len počúvam, čo sa tam deje. Zdá sa mi, že až moc kombinujú. Viem, že keby nebolo vyraďovania a striedania partnerov, tak by to bola nuda a pre nich akurát dovolenka, ale toto je už príliš. Mi to príde tak, že to majú oni v rukách a keby chceli, aby niekto konkrétny vyhral, tak mu k tomu vedia dobre pomôcť.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

t0m4s3 napísal:Prestava sa mi tato "hra" pacit, kvoli tomu ako produkcia ovplyvnuje veci. Napr. Romeo bol uplne v pohode a je*, supnu mu tam Klaudiu a razom je za najvacsieho kara.
prave ze ten romeo neni v pohode on to hra iba na city a pritom trepe z 5 na 10 a snazi sa byt taky charakter a romantik.
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

aha takže od vcera jak som to nasiel a zacal som to pozerat v archive jojky od prvej časti a som asi pri 7 časti a najviac ma nasralo ze vypadla klaudia ako prvá ..oblubil som si ju a pacilo sa mi ze si fajn rozumeli s romeom aj ked sice po tom jak odisla tam nieco trepal leovi ale neviem ci to myslel vazne ..sak jej tam aj nechal odkaz do kamery ale ako pozeram tak zacal flirotvat s tou niki ..ale to ze klaudia vypadla to ma teda vytočilo ..neviem ci to ma zmysel dalej pozerat ale budem to sledovat chcem vediet ako to dopadne..
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Keď sa ti páčila klaudia tak pozeraj ďaľej ;)
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

akurat pozeram 10tu čast :) proste sa nemozem od toho odtrhnut neviem prečo .. hmm? pozeram pozeram niekam mieriš? :)
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Uvidíš keď budeš pozerať ďalej :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

t0m4s3 napísal:Prestava sa mi tato "hra" pacit, kvoli tomu ako produkcia ovplyvnuje veci. Napr. Romeo bol uplne v pohode a je*, supnu mu tam Klaudiu a razom je za najvacsieho kara.

:D a ste mi tu nadavali, ked som hovoril, ze to nema ani poriadne pravidla.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

lol LEO napisal list Nele:
ty si mudra holka ty to pochopis .... bla bla bla...
a on si na akcii poje**** Dianu ( dva dni od odchodu :D ) :lol: :lol:

rulllz !
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Najvacsia haluz by bola ak by tam casom Lea vratili :D ako teraz Klaudiu
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Predpokladam ale ze tento pohlavny styk sa stal este na ostrove. Ten list mi cely prisiel divny, moc ma to nepresvedcilo a skor som to vnimal ako nieco umele od produkcie, aby sa Nela neviazala celu hru na niekoho, kto tam uz nie je.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mal som cest v polke tyzdna vidiet moju tretiu cast tejto akoze show. Format ostal rovnaky, teda fesaci a fesandy, k tomu intrigy, alkohol a aj sex. Videl som cast ked tam vratili jednu z tych bab (vari Klaudia) a pocut tie dialogy medzi nou, tou druhou a (tusim) Romeom, tak to je radost pocuvat. Predpokladam, ze to vacsina z vas pozera len preto, aby sa zasmial na tych hlupakoch, a tych dristoch a mozno si pozrel baby. Na dlhi cas mam od Hotel Paradise pokoj, ale ak na to omylom natrafim vo volnom case, tak si to pozriem a zabavim sa na sliepockach v raji.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Kybelvody napísal:Predpokladam ale ze tento pohlavny styk sa stal este na ostrove. Ten list mi cely prisiel divny, moc ma to nepresvedcilo a skor som to vnimal ako nieco umele od produkcie, aby sa Nela neviazala celu hru na niekoho, kto tam uz nie je.
Presne ten isty pocit mam aj ja.

ta brnenska kur*a by uz mohla ist, by som ju oplul do ksichtu keby som ju tu niekde stretol

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 17:45)
lol som si spatne pozrel diel ked odstupil Leo, pretoze som ho nevidel a v kontexte dalsich udalosti (sukec s Dianou) komentare niektorych ludi zneli velmi komicky :)))

Leo u mne strasne stoupnul a v nekterych chvilich je to hroznej frajer
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hm idu po Romeovi ten novy trapko z Presova chce Klaudiu ( takze vypadne ???) .... to tam nikto nevidi ze NELA je luzzaa a nikto ju tam nechce a manipuluje a ked nevie co uz ma povedat tak mu povie ze je cigan :D

Ta Jana ma sere od zaciatku !! tam hra na vsetkych a zas to nikto nevidi ... potom ked bude finale som zvedavy ako sa budu kamaratit a pretvarovat ak vobec nejake bude.
pinco
Darca
Darca

Mňa najviac vytáča Rocky. Jeho argumentácia je neskutočne primitívna.

Romeo sa môže zachrániť tak, že si Klaudia vyberie Rockyho a ten potápač, ktorému sa páči Klaudia, si vyberie ju, čiže vypadne Rocky. Ale všetko to záleží od poradia, v akom budú baby vyberať.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Mňa najviac vytáča Rocky. Jeho argumentácia je neskutočne primitívna.

Romeo sa môže zachrániť tak, že si Klaudia vyberie Rockyho a ten potápač, ktorému sa páči Klaudia, si vyberie ju, čiže vypadne Rocky. Ale všetko to záleží od poradia, v akom budú baby vyberať.
tj Rocky ma ani nenapadol tak ale to je jasne ze ten je mimo :slap: ! aj ten by chcel kazdu len jeho nechcu jak Tomasa :D
no dufam ze ich to napadne a Klaudia si vybere niekoho ineho ... lebo do teraz bol vyber o hovne kazdy si vybral toho koho "lubil " a co mu slubil.... :|
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Je jasne, ze sa zacne taktizovat ako vyhodit Romea a dufam, ze neni tak blby a zahraju to presne opacne - ako vyhodit niekoho ineho - napr. Rockyho
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Včera som kukal jak sa henta primadona rozrevala pre dajaku smotanu .. wtf ?!
kukať nato = instant iq dropdown
pinco
Darca
Darca

Chcela spraviť tortu a dali jej kyslú smotanu, ale ona chcela smotanu na šlahanie a tak veľmi sa na ňu tešila, až jej prišlo potom ľúto, že to vyzeralo nechutne. A preto sa rozrevala. Ale ona je neskutočná herečka, robí zo seba chúďatko a ostatní jej to žerú, hlavne Nikola. To isté spravila, keď povedala Romeovi, že je cigáň. Síce sa mu neskôr ospravedlnila, ale to len preto, aby sa ukázala pred ostatnými, aká je charakterná a že nemá problém sa ospravedlniť.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dufam ze nikto nepozera noc v raji ! ta Zuza co tam zatraposila !!!och boze :D :lol: !!!

maximalne sa trafila do Nely, ze to je maximalna trubka
odhadla Janu ze je hrácka a idu jej karty :( (to ma sere )
Napísať odpoveď