Hotel Paradise
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hotel Paradise
Prestava sa mi tato "hra" pacit, kvoli tomu ako produkcia ovplyvnuje veci. Napr. Romeo bol uplne v pohode a je*, supnu mu tam Klaudiu a razom je za najvacsieho kara.
Inak aj ja to už sledujem len tak, že sedím pri PC a viac-menej len počúvam, čo sa tam deje. Zdá sa mi, že až moc kombinujú. Viem, že keby nebolo vyraďovania a striedania partnerov, tak by to bola nuda a pre nich akurát dovolenka, ale toto je už príliš. Mi to príde tak, že to majú oni v rukách a keby chceli, aby niekto konkrétny vyhral, tak mu k tomu vedia dobre pomôcť.
prave ze ten romeo neni v pohode on to hra iba na city a pritom trepe z 5 na 10 a snazi sa byt taky charakter a romantik.t0m4s3 napísal:Prestava sa mi tato "hra" pacit, kvoli tomu ako produkcia ovplyvnuje veci. Napr. Romeo bol uplne v pohode a je*, supnu mu tam Klaudiu a razom je za najvacsieho kara.
aha takže od vcera jak som to nasiel a zacal som to pozerat v archive jojky od prvej časti a som asi pri 7 časti a najviac ma nasralo ze vypadla klaudia ako prvá ..oblubil som si ju a pacilo sa mi ze si fajn rozumeli s romeom aj ked sice po tom jak odisla tam nieco trepal leovi ale neviem ci to myslel vazne ..sak jej tam aj nechal odkaz do kamery ale ako pozeram tak zacal flirotvat s tou niki ..ale to ze klaudia vypadla to ma teda vytočilo ..neviem ci to ma zmysel dalej pozerat ale budem to sledovat chcem vediet ako to dopadne..
Keď sa ti páčila klaudia tak pozeraj ďaľej 
akurat pozeram 10tu čast
proste sa nemozem od toho odtrhnut neviem prečo .. hmm? pozeram pozeram niekam mieriš? 
-
rufus59
Light Professional
Uvidíš keď budeš pozerať ďalej 
t0m4s3 napísal:Prestava sa mi tato "hra" pacit, kvoli tomu ako produkcia ovplyvnuje veci. Napr. Romeo bol uplne v pohode a je*, supnu mu tam Klaudiu a razom je za najvacsieho kara.
-
R1k1nko
Darca
lol LEO napisal list Nele:
ty si mudra holka ty to pochopis .... bla bla bla...
a on si na akcii poje**** Dianu ( dva dni od odchodu
)
rulllz !
ty si mudra holka ty to pochopis .... bla bla bla...
a on si na akcii poje**** Dianu ( dva dni od odchodu
rulllz !
-
rufus59
Light Professional
Najvacsia haluz by bola ak by tam casom Lea vratili
ako teraz Klaudiu
Predpokladam ale ze tento pohlavny styk sa stal este na ostrove. Ten list mi cely prisiel divny, moc ma to nepresvedcilo a skor som to vnimal ako nieco umele od produkcie, aby sa Nela neviazala celu hru na niekoho, kto tam uz nie je.
Mal som cest v polke tyzdna vidiet moju tretiu cast tejto akoze show. Format ostal rovnaky, teda fesaci a fesandy, k tomu intrigy, alkohol a aj sex. Videl som cast ked tam vratili jednu z tych bab (vari Klaudia) a pocut tie dialogy medzi nou, tou druhou a (tusim) Romeom, tak to je radost pocuvat. Predpokladam, ze to vacsina z vas pozera len preto, aby sa zasmial na tych hlupakoch, a tych dristoch a mozno si pozrel baby. Na dlhi cas mam od Hotel Paradise pokoj, ale ak na to omylom natrafim vo volnom case, tak si to pozriem a zabavim sa na sliepockach v raji.
-
t0m4s3
Admin
Presne ten isty pocit mam aj ja.Kybelvody napísal:Predpokladam ale ze tento pohlavny styk sa stal este na ostrove. Ten list mi cely prisiel divny, moc ma to nepresvedcilo a skor som to vnimal ako nieco umele od produkcie, aby sa Nela neviazala celu hru na niekoho, kto tam uz nie je.
ta brnenska kur*a by uz mohla ist, by som ju oplul do ksichtu keby som ju tu niekde stretol
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 17:45)
lol som si spatne pozrel diel ked odstupil Leo, pretoze som ho nevidel a v kontexte dalsich udalosti (sukec s Dianou) komentare niektorych ludi zneli velmi komicky
Leo u mne strasne stoupnul a v nekterych chvilich je to hroznej frajer
-
R1k1nko
Darca
Hm idu po Romeovi ten novy trapko z Presova chce Klaudiu ( takze vypadne ???) .... to tam nikto nevidi ze NELA je luzzaa a nikto ju tam nechce a manipuluje a ked nevie co uz ma povedat tak mu povie ze je cigan 
Ta Jana ma sere od zaciatku !! tam hra na vsetkych a zas to nikto nevidi ... potom ked bude finale som zvedavy ako sa budu kamaratit a pretvarovat ak vobec nejake bude.
Ta Jana ma sere od zaciatku !! tam hra na vsetkych a zas to nikto nevidi ... potom ked bude finale som zvedavy ako sa budu kamaratit a pretvarovat ak vobec nejake bude.
Mňa najviac vytáča Rocky. Jeho argumentácia je neskutočne primitívna.
Romeo sa môže zachrániť tak, že si Klaudia vyberie Rockyho a ten potápač, ktorému sa páči Klaudia, si vyberie ju, čiže vypadne Rocky. Ale všetko to záleží od poradia, v akom budú baby vyberať.
Romeo sa môže zachrániť tak, že si Klaudia vyberie Rockyho a ten potápač, ktorému sa páči Klaudia, si vyberie ju, čiže vypadne Rocky. Ale všetko to záleží od poradia, v akom budú baby vyberať.
-
R1k1nko
Darca
tj Rocky ma ani nenapadol tak ale to je jasne ze ten je mimopinco napísal:Mňa najviac vytáča Rocky. Jeho argumentácia je neskutočne primitívna.
no dufam ze ich to napadne a Klaudia si vybere niekoho ineho ... lebo do teraz bol vyber o hovne kazdy si vybral toho koho "lubil " a co mu slubil....
-
t0m4s3
Admin
Je jasne, ze sa zacne taktizovat ako vyhodit Romea a dufam, ze neni tak blby a zahraju to presne opacne - ako vyhodit niekoho ineho - napr. Rockyho
-
awtt
Medium Professional
Včera som kukal jak sa henta primadona rozrevala pre dajaku smotanu .. wtf ?!
kukať nato = instant iq dropdown
kukať nato = instant iq dropdown
Chcela spraviť tortu a dali jej kyslú smotanu, ale ona chcela smotanu na šlahanie a tak veľmi sa na ňu tešila, až jej prišlo potom ľúto, že to vyzeralo nechutne. A preto sa rozrevala. Ale ona je neskutočná herečka, robí zo seba chúďatko a ostatní jej to žerú, hlavne Nikola. To isté spravila, keď povedala Romeovi, že je cigáň. Síce sa mu neskôr ospravedlnila, ale to len preto, aby sa ukázala pred ostatnými, aká je charakterná a že nemá problém sa ospravedlniť.
-
R1k1nko
Darca
dufam ze nikto nepozera noc v raji ! ta Zuza co tam zatraposila !!!och boze
!!!
maximalne sa trafila do Nely, ze to je maximalna trubka
odhadla Janu ze je hrácka a idu jej karty
(to ma sere )
maximalne sa trafila do Nely, ze to je maximalna trubka
odhadla Janu ze je hrácka a idu jej karty