sa mi paci ze sa bavite o need for speede a tie najlepsie casti su mimo vas
Need For Speed - uplne prva cast, Highway Patrol, kravy popri ceste, super trate ci uz mesto alebo krajinka...to boli preteky, na dodge viper som jazdil
Need For Speed II - wuaaa detailny designovany interier, opat super trate - mix mesto/krajina + skratky, skolske autobusy, kamiony, a jeepy, brutalny trailer, super soundtrack + super vyber aut, split screen... chybali fizli ako minus oproti 1.
Need For Speed III: Hot Pursuit - tak toto bola najvacsia pecka, pust, sneh, snezi + Yeti , mesto, dazd,prach a policia, spike stripes a Corveta...

policajne jeepy, direct x , no brutalna zalezitost samozrejme nechybal split screen... soundtrack takisto +, zapnutie svetiel? no problem...
Need For Speed IV: High Stakes - to tu zacina - recyklacia III, tie iste trate, lepsia grafika, niektore nove auta, a prvy krat MODEL POSKODENIA, split screen a fizli... dostala sa mi uz velmi neskoro tato cast...
Need For Speed V: Porsche - novy model, klasickych nfsakov zo zaciatku nechytil, velke + za factory driver, + za smerovky. Trate a fyzikalny model ovladania nesli k sebe, ale dalo sa stale zabavat... historicke vozidla ? to uz bolo vela... trate uplne zle.
Need For Speed VI: Hot Pursuit II -

omg grafika, toto proste nechapacka do teraz, fakt ze karty sa pri totmo zhavily a ludia onanovali... brutalny soundtrack, super mody, velke + za Ford Crown Victoria, po porsche brutalne ozivenie... a ta grafika - z mlaky vody frkala voda... vzdy som ta zastal a ofrkal daco

, super trate a nekonecna zabava... obtiaznost uz to nebolo take lahke..
Need For Speed VII: Underground - ano, super model, tunning, soundtrack, nitro, drift/drag ale uz mi to prislo nudne... ziadny fizli? ziadny dmg model?
Need For Speed VII: Underground II - tak o toto konecne: otvoreny svet, este lepsi tunning, zvuky, soundtrack, ale uz inteligencia superov ... presvetlena grafika...

v arkadovej zavodnej hre

myslim, ze som to ani nedohral uz sa nepatam...
dalej som hral este
Need For Speed Under Cover: - za 30min islo prec...
a
Need For Speed World - velmi dobra idea, ale brutalne zle prevedena, zly sietovy kod, zly system levelovania, zly player matching - akoze lvl 1 proti lvl 10... zla synchronizacia, zle mody, wtf policia, skoda tohto... stale dufam v daky patch 2.0 ktory priniesie vsetko do normalu... plus europe server - poliaci s 56kbit pripojenim a podobne...
tot asi moj pohlad na nfs co bolo... co je teraz su uplne sracky..
a este jedna vec na okraj: DropDead ked uz pri NEED FOR SPEEDE - (hre kde nic nieje treba vediet prekladat) pouzivas cestinu, ci co toje... tak to si pre mna uplny brainer, sa potom necudujme ze nebude mat kto robit na dochodky ...