Kontakty na brigady v zahranici

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Kontakty na brigady v zahranici

Príspevok od používateľa eNeS »

Zdravim. Letny semester pomaly konci, dufam, ze budem aj uspesne po skuskovom a chcel by som ist prvy krat na leto niekde do zahranicia zarobit nejake peniazky. Mojim cielom je vyhnut sa agenturam, ist na vlastnu päst. Hladal som na internete kontakty na nejake farmy, ale vsetko co som nasiel tak ponuky agentur. Okukol som aj toto forum, tiez nic som nenasiel (mozno fakt neviem hladat :D ).

Preto zakladam tuto temu, ci by ste nevedeli poskytnut nejake dobre kontakty farm, alebo hocico ine co by ste odporucili. Najradsej by som siel do Svajciarska, ale ak nebude nevadi, uskromnim sa aj s inym :D Kontakty myslim adresa, najlepsie s e-mailom, tel. c., alebo priamo odkaz na stranku ktora by mi pomohla. Ved uznajte s kontaktmi sa lahsie hlada brigada na kde ste prvy krat ;)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Kontakty na brigady v zahranici

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja osobne by som isiel prvy krat cez agenturu, zistil by som si co a ako a druhy krat by som isiel na vlastnu past...netreba byt za kazdu cenu dobrodruh ;)
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Kontakty na brigady v zahranici

Príspevok od používateľa Maro. »

Poznáte nejaké overené agentúry ktoré vedia sprostredkovať brigádu v zahraničí ? Mal by som záujem o zber prípadne pred zber ovocia.
Napísať odpoveď