Preto zakladam tuto temu, ci by ste nevedeli poskytnut nejake dobre kontakty farm, alebo hocico ine co by ste odporucili. Najradsej by som siel do Svajciarska, ale ak nebude nevadi, uskromnim sa aj s inym
Kontakty na brigady v zahranici
Kontakty na brigady v zahranici
Zdravim. Letny semester pomaly konci, dufam, ze budem aj uspesne po skuskovom a chcel by som ist prvy krat na leto niekde do zahranicia zarobit nejake peniazky. Mojim cielom je vyhnut sa agenturam, ist na vlastnu päst. Hladal som na internete kontakty na nejake farmy, ale vsetko co som nasiel tak ponuky agentur. Okukol som aj toto forum, tiez nic som nenasiel (mozno fakt neviem hladat
).
Preto zakladam tuto temu, ci by ste nevedeli poskytnut nejake dobre kontakty farm, alebo hocico ine co by ste odporucili. Najradsej by som siel do Svajciarska, ale ak nebude nevadi, uskromnim sa aj s inym
Kontakty myslim adresa, najlepsie s e-mailom, tel. c., alebo priamo odkaz na stranku ktora by mi pomohla. Ved uznajte s kontaktmi sa lahsie hlada brigada na kde ste prvy krat 
Re: Kontakty na brigady v zahranici
ja osobne by som isiel prvy krat cez agenturu, zistil by som si co a ako a druhy krat by som isiel na vlastnu past...netreba byt za kazdu cenu dobrodruh 
Re: Kontakty na brigady v zahranici
Poznáte nejaké overené agentúry ktoré vedia sprostredkovať brigádu v zahraničí ? Mal by som záujem o zber prípadne pred zber ovocia.