Kodeky
Re: Kodeky
Ak používaš VLC, sú Ti akékoľvek kodeky zbytočné. Ale ak Ti náhodou nejaké video nepôjde prehrať, skús Klite.. ja som s nimi zatiaľ spokojný.
Ostatné ovládače.. no tie, ktoré potrebuješ... audio, chipset, radič, sieťovka, webka, myš/klávesnica, tlačiareň, skener... a všetko možné, čo máš v PC.... to musíš vedieť iba Ty.
Ostatné ovládače.. no tie, ktoré potrebuješ... audio, chipset, radič, sieťovka, webka, myš/klávesnica, tlačiareň, skener... a všetko možné, čo máš v PC.... to musíš vedieť iba Ty.
Otvor si Správcu zariadení (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení) a tam zistíš, čo ti ešte chýba.janci.p napísal:... a co by som tam mal este okrem grafiky nainstalovat..myslim napr. realtek, alebo tak nejak..dakujem za info
uz tam je vsetko..vdaka..
Jedine kodeky ktore som pouzival boli ffdshow ale pri Win7 som presiel na tento pack http://shark007.net/ a vsetko ide ako ma.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Samotny Win7 obsahuje uz kodeky a po instalacii inych sa tie nainstalovane nepouzivaju, treba ich prepnut. Napriklad K-Lite Mega Pack dava pri instalacii na vyber, ci pouzivat tie z Windowsu alebo pouzivat tie, ktore sa nainstalovali.