Kodeky

Informácie o software, ankety...
janci.p
Expert
Expert

Kodeky

Príspevok od používateľa janci.p »

Zdravim..preinstaloval som si win 7 a premyslam, ake kodeky su pren naj..mozete mi, prosim poradit? dakujem..a co by som tam mal este okrem grafiky nainstalovat..myslim napr. realtek, alebo tak nejak..dakujem za info..
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Kodeky

Príspevok od používateľa brm »

Ak používaš VLC, sú Ti akékoľvek kodeky zbytočné. Ale ak Ti náhodou nejaké video nepôjde prehrať, skús Klite.. ja som s nimi zatiaľ spokojný.

Ostatné ovládače.. no tie, ktoré potrebuješ... audio, chipset, radič, sieťovka, webka, myš/klávesnica, tlačiareň, skener... a všetko možné, čo máš v PC.... to musíš vedieť iba Ty.
janci.p
Expert
Expert

ok, vdaka za info..
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

janci.p napísal:... a co by som tam mal este okrem grafiky nainstalovat..myslim napr. realtek, alebo tak nejak..dakujem za info
Otvor si Správcu zariadení (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení) a tam zistíš, čo ti ešte chýba.
janci.p
Expert
Expert

uz tam je vsetko..vdaka..
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Jedine kodeky ktore som pouzival boli ffdshow ale pri Win7 som presiel na tento pack http://shark007.net/ a vsetko ide ako ma.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Samotny Win7 obsahuje uz kodeky a po instalacii inych sa tie nainstalovane nepouzivaju, treba ich prepnut. Napriklad K-Lite Mega Pack dava pri instalacii na vyber, ci pouzivat tie z Windowsu alebo pouzivat tie, ktore sa nainstalovali.
Napísať odpoveď