tu len mozem suhlasit !! hned ako bola reklama dal som teletex aby som si stopol cas !! a to co vcera spravili bolo nehorazne !! si mysleli ze ked maju film HANGOVER ( ktory uz bol na kazdej TV stanici len na markize nie ) znechutilo to cely film ... ale film uz bol doje*** tim dabingom !!!!!!!!!Hensym napísal:Pozeral včera niekto z vás Hangover na Markíze? Keďže prvá reklama naskočila hneď po titulkoch, tak som pasáž filmu po prvej reklame, a reklamy stopoval. Neskutočne ma to nas*alo, takto častú a dlhú reklamu som snáď ešte nevidel.
1. pasáž filmu (?)
1. reklama (?)
2. Pasáž filmu (10 minút a nejaké sekundy)
2. reklama (vyše 11 minút! Viac ako film!)
3. pasáž filmu (27 minút)
3. reklama (13 minút)
...ďalej som to nestopoval. Ale to po prvej reklame, to už fakt človek nevie, kde to žijeme. To isté bola aj prvá pasáž a prvá reklama v Scary Movie 3, ktorý šiel potom, podotýkam asi o pol jednej ráno! Choré.
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2012, 0:13)
btw: dufam ze tento topic cita niekto z jojky or markizy !!!!! ako ste pisali 10000x reprizu nepriestrielny mnich ?! OMG ! fu ck !! je tolko dobrych filmov !!!
a ony tam je*** toto !!
alebo dnes poobede : krokodil Dandy ( 1986r.) paneboze to uz bolo v telke 1000x
tak ci tak filmy v TV nepozeram iba ked som u priatelky ... ( inac only PC + tit.)
sa mozu HAMBIT !!! HAMBIT !
nemusia davat total news filmy z roku 2010/11/12 ale nech nedavaju nieco co uz bolo 50x ked nejake total super filmy neboli este ani raz.