Markíza vs JOJ a iné TV stanice

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktora TV je lepsia?

Markíza
145
44%
JOJ
185
56%

Celkom hlasov: 330

R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Markíza vs JOJ

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Hensym napísal:Pozeral včera niekto z vás Hangover na Markíze? Keďže prvá reklama naskočila hneď po titulkoch, tak som pasáž filmu po prvej reklame, a reklamy stopoval. Neskutočne ma to nas*alo, takto častú a dlhú reklamu som snáď ešte nevidel.

1. pasáž filmu (?)
1. reklama (?)
2. Pasáž filmu (10 minút a nejaké sekundy)
2. reklama (vyše 11 minút! Viac ako film!)
3. pasáž filmu (27 minút)
3. reklama (13 minút)
...ďalej som to nestopoval. Ale to po prvej reklame, to už fakt človek nevie, kde to žijeme. To isté bola aj prvá pasáž a prvá reklama v Scary Movie 3, ktorý šiel potom, podotýkam asi o pol jednej ráno! Choré.
tu len mozem suhlasit !! hned ako bola reklama dal som teletex aby som si stopol cas !! a to co vcera spravili bolo nehorazne !! si mysleli ze ked maju film HANGOVER ( ktory uz bol na kazdej TV stanici len na markize nie ) znechutilo to cely film ... ale film uz bol doje*** tim dabingom !!!!!!!!!

//autoeditácia príspevku (09 Apr 2012, 0:13)
btw: dufam ze tento topic cita niekto z jojky or markizy !!!!! ako ste pisali 10000x reprizu nepriestrielny mnich ?! OMG ! fu ck !! je tolko dobrych filmov !!!
a ony tam je*** toto !!
alebo dnes poobede : krokodil Dandy ( 1986r.) paneboze to uz bolo v telke 1000x
tak ci tak filmy v TV nepozeram iba ked som u priatelky ... ( inac only PC + tit.)

sa mozu HAMBIT !!! HAMBIT ! :smt098 kazdeho by som vyhodil.

nemusia davat total news filmy z roku 2010/11/12 ale nech nedavaju nieco co uz bolo 50x ked nejake total super filmy neboli este ani raz.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

akurat trpim pri reklamach pocas filmu Oko berie, film je super, nevidel som davno, dojem kazia reklamy a dabing..a to nehovorim ze ten dabing je neuveritelne tichy, zacne reklama a budim celu bytovku :(
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

akurat som rozmyšlala pri tom filme 21, že kedysi byvali 2 reklamy za film teraz boli myslim 4 al. 5 neviem presne .... to nehovorim o tej skvelej novinke ala zacne serial ide minutku a po uvodnej zvučke hodia reklamu .. nad tym že milionty krat reprizuju dokola komisara rexa,krok za krokom či dva a pol chlapa sa už ani zamyšlať nejdem ... pritom svetom fiči množstvo skvelych serialov ale načo platiť za dabing všakže keď môžme vysielať dokola tie iste už pomaly 20 ročne serialy ...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

mne caste reklamy vyhovuju, aspon sa stihnem najest, napit, odbehnem na zachod atd... je to lepsie ako trpnut pocas filmu so skrkajucim bruchom a prekrizenymi nohami a mat tak z neho nic...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

a co tak ist na zachod a pripravit si jedlo, chipsy, pitie pred filmom? ved reklamy na film chodia dlho dopredu, vies kedy co pojde ;)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Neviem ako to je u teba, ale ja ked si rozlozim haldu jedla pred seba, tak to stihnem schrumat do prvej reklamy. Takze radsej mensie mnozstva a castejsie. Co mi skor vadi su reklamy na jojke na ich webe. Pocas 40 minutoveho panelaku (z archivu) stihnu dat aj 3 reklamy v horizonte 10 minut.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

To kolko krat chodis na zachod. Ja zas si odbehnem k PC vratim sa bum minuta a dalsia reklama :D

Ako bolo spomenute, opakuju 300x to iste, keby aspon nieco dobre, s dobrym hodnotenim, nie hentie braky
CheZteR
Redeemer
Redeemer

mne by ani velmi nevadilo to ze opakuju stare filmy, da sa povedat ze osvedcene...ale mne vadi to, ze ich posuvaju na neskore nocne hodiny na ukor tych "reality uprostred hry meniacich pravidla sraciek" a tym tie filmy zabijaju...ked ma niec zacat o 22:00 a zacne to o 22:20 tak to uz cloveka nahneva...a vdaka reklamam aj bezny 1hod20minutovy film skonci o 3/4 na jednu :?
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

TommyHot napísal: Pocas 40 minutoveho panelaku (z archivu) stihnu dat aj 3 reklamy v horizonte 10 minut.
Tiež sledujem Panelák cez archív práve kôli tomu, lebo si to môžem pozrieť kedy chcem a nemusím sa báť, že mi niečo utečie. A reklama tam ide myslím 3 krát, každá má 10-15 sekúnd? To sa dá prežiť, vždy lepšie ako v TV :D
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Dalsia vec je aj to, ze ke clovek uz pozera po dlhej obe nejaky dobry film, tak uz tesne pred koncom daju sprostu nezazivnu dlhu reklamu, zabudnem aj co tam vobec bolo a navyse tu reklamu daju tak, ze koniec filmu ma uz len cca 2-3 minuty. Potom naskoci niekedy reklama na chvilu alebo ide dalsi film a po chvilke znovu reklama. Uz som vela krat pisal na joj mail, co tam maju, ze tam mozeme davat svoje postrehy a navrhy a vobec nic!!! Ziadna odpoved, ani ze len dakujeme za nazor ...

Dalsia vec, ten kto mi do sukromnej spravy napisal toto: "Jedine co je sproste, tak to si ty a tvoje prispevky v tejto teme." znizil mi karmu a nepodpisal sa tak chcem vediet kto mi to napisal?? Je jednouche a zaroven zbabele nieco take napisat a nepodpisat sa. Co je ten clovek posrany alebo co? Ked uz tak "z oci do oci" a nie ako male decko! Schvalne, ked si macher, tak sa podpis!
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Chapem ze reklamy ich zivia ale tak debilne a casto ich pustaju... to na zahranicnych kanaloch tak nehrozi
Dalsia vec obe televizie pocas vsetkych sviatkov slaby program jak caj, hlavne cez den same stare kraviny
no strasne hlavne ze si mastia vrecka pani riaditelka Ť a pan riaditel B ktoreho si pametam ked vyzeral
jak zapalka a jazdil na trabante..dnes ma metrak a maserati
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

neviem preco sa tu stazujete, jednoducho telku nepozerajte, mate internet tak nie ste na to odkazani... ked im zacne klesat sledovanost kvoly mnozstvu reklam, jedine vtedy sa nieco zmeni. mne osobne je to uplne jedno lebo telku pozeram malokedy a mam archiv v ktorom si mozem znovu pustit cokolvek, takze ked si nahodou chcem pozriet nieco co sa neda stiahnut z internetu 5 rokov dopredu pred vysielanim (napriklad relacia, slovensky serial) tak to zacnem pozerat neskor, dam si to pustit od zaciatku, pri pozerani pretacam reklamy a casto skoncim v priblizne rovnakom case ako ten program a mam to bez reklam. dalej si myslim ze by mnozstvo reklamy malo byt regulovane statom a televizie by to nepolozilo lebo hoci by jej bolo menej, cena by sa zvysila (znizi sa ponuka, dopyt zostane rovnaky a je vecsia sanca ze si tu reklamu aj viac ludi pozrie, ked bude bezat v 10-minutovej reklamanej prestavke a nie 20-minutovej).
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Ešte voľnejší je zákon v prípade seriálov, sérii a dokumentárnych filmov, ktoré môžu vysielatelia prerušiť neobmedzeným počtom komerčných brejkov, pričom však musia dodržať celkový povolený rozsah reklamy počas jednej hodiny, ktorý činí 12 minút.

Viac tu: http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... lamou.html
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

TommyHot napísal:mne caste reklamy vyhovuju, aspon sa stihnem najest, napit, odbehnem na zachod atd... je to lepsie ako trpnut pocas filmu so skrkajucim bruchom a prekrizenymi nohami a mat tak z neho nic...
Podľa mojich výpočtov dokážeš teda za celovečerný film zožrať 4kg mäsa, 18 jogurtov, 5 bochníkov chleba, 4 burgre, pol kila šalátu, vypiť kanister čistej vody a barel koly, a medzitým vyšťať dvojročné zásoby gabčíkova.

(Nie že sa urazíš, naozaj som to nemyslel zle, ber s nadhľadom. :) Ale jedna reklama v strede by nestačila? V kine reklamy nie sú, a na záchod som musel v kine odbehnúť asi len v jednom prípade.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

akurát išla upútavka na profesionálov, ktorí vraj majú začať 23:30. Veľmi sa im nedarí dodržať program ani dnes, keďže je polnoc.
Trussardi
Darca
Darca

pinco: joj-ka v poslednom case ma pekny bordel aj geissenovci idu jak pride, len vobec nie podla programu..potom clovek skade ma vediet
Satoshi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Satoshi »

Ja myslím, že Jojka vysiela o niečo viac kvalitnejších filmov, aj keď aj markíza vie prekvapiť. Ale to len keby som si mal vybrať medzi týmito dvomi. Príliš nesledujem ani jedno, skôr si radšej pozriem nejaký premiérový film na HBO ;)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tie premiery na HBO su dnes uz tak zaostale, ze nie len ze to uz vsetci videli stiahnute z netu, ale o dva mesiace to davaju uz aj nase televizie. Vyhodou HBO je uz len tych par serialov z vlastnej produkcie.
Satoshi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Satoshi »

Veď samozrejme. Ale aj tak tam koľkokrát nájdem dobrý film, ktorý stojí za to si ho pozrieť.
Trussardi
Darca
Darca

test- bejvavalo ked bolo hbo naj.. mozno si aj pamatas na kabel plus krabicku
vtedy som mal pripojenie ktore tahalo na kila a nie mega :)
no v dnesnej internetovej dobe to je minulost.. dnes kraluje net
Napísať odpoveď