Anger Management - TV Seriál

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Anger Management - TV Seriál

Príspevok od používateľa Hensym »

Počuli ste o tom? Po tom, čo Charlie Sheen odišiel (bol vyhodený) z Dva a pol Chlapa, objaví sa v novom sitcome. Sitcom nesie názov Anger Management, a pilot bude odvysielaný 28. Júna na FX. :)

CSFD: http://www.csfd.cz/film/313803-anger-management/
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1986770/
TV: http://www.tv.com/shows/anger-management-2012/
Titulky: http://www.titulky.com/index.php?Fullte ... Management

Pozrite si teaser:
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Anger Management - TV Seriál

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ceska stranka to ma vymyslene 100x lepsie, nakolko chalan pridava prispevky aj pred natacanim serialu a tak mozeme byt stale v obraze, co Charlie vlastne poraba medzi casom :)
http://www.angermanagement.cz/
Teiseken
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Teiseken »

:lol: :lol:
na FB stranke, kym nie je premiera serialu aktualizujeme informacie v podstate z prvej ruky :psssst:

Napriklad by si sa dozvedel, ze Charlie Sheen sa dostal na titulku casopisu http://www.rollingstone.com, predstavil svoj sitkom na MTV Music Awards, mame nastrihane aj video. Ak sa ti pacia 100x lepsie informacie na ceskych strankach, ktore su pozadu o 2 mesiace tak nech sa paci :)

Vsetky info na stranke spristupnime az v den premiery, aby od nas ludia nekopirovali veci. Vies kolko dielov odvysiela FX 28.juna? Pozri si to na ceskej stranke :D Ja uz teraz viem, ze to budu dva diely.

Tak co dostal si viac info ako na ceskej stranke? :nono:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na take informacie nepotrebujem fb fansite
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@Teiseken: ospravedlnujem sa ak som ta urazil.
svk fansite oproti ceskej fansite (nie fcb) je hovno. O tom hovorim.
Mna facebook stranky nejak nikdy moc nebrali, len v pripade ze nemali poriadnu webstranku.
+ az tak moc sa z toho serialu neposeriem, len si rad pozriem veci zo zakulisia a to si predsa mozem dohladat hocikde.

//teraz neviem ci sa mam smiat, alebo plakat. kazdopadne sa venujme diskusii serialu, nie o tom koho stranka je lepsia.
pre mna je ten cesky web prehladnejsi, lepsi, pristupnejsi, ako nejaka facebook stranka.
Teiseken
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

@lekoklatik: nebral som to ako urazku, ale zarazilo ma, ze nechapes preco sme stranku nespristupnili skor, male aktualky si pozries predsa na FB, a stranku zhadzujes este skor ako vysla. Fansite robime len preto, ze sme fanusikmi Ch.Sheena a robime to pre zabavu a hlavne mame skusenosti s predchadzajucim Charlieho sitkomomom na ktorom sme sa toho dost naucili.
Co hovoris na stranku dvaapolchlapa.sk ?

Tu si mozte precitat prispevok od admina ceskej stranky angermanagementu, ktory to zo zabavy asi robit nebude
http://www.czemoney.com/forum/anger-man ... 61084.html
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak prva cast taka nemastna neslana, neviem, mozno som cakal viac, ale moze to mat buducnost
Teiseken
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ako sa vám páči Anger Management?
Ak ste sa zasmiali na niektorých scénach, tak je to dobré znamenie, na Dva a pol chlapa s Ashtonom Kutcherom som sa ani nesmial, skor sa smial na tých trápnych gagoch.

@lekoklatik: na slovenskej fansite si bol ? je stále 100x horšia ako česká ? :blee:
Hensym
VIP
VIP

Prvá časť - pár krát som sa zasmial, no celkovo to bolo len kecanie, ak som mal úsmev na tvári tak to bol úspech.
Ak to mám porovnať s prvou časťou Dva a pol chlapa s Kutcherom, tak tam mi to sadlo od prvej, a smial som sa dosť.
Ale dám tomuto seriálu určite ešte šancu. :)
Teiseken
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Anger management pochopia dospeli a Ashtona pochopia deti :mnam:

inac ked mi znizujete karmu a stazujete sa, tak majte tu hrdost napisat mi spravu pod vasim nickom a nie ako anonym :D
Skoda ze -karma nieje cervena :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

heej? A to si ako na to prisiel? Myslim tu karmu.
Hensym
VIP
VIP

Teiseken, tak buď som ja sakra génius, alebo nejaký nadčlovek, ale v Anger Management som nevidel nič prudko inteligentné, aby to nepochopili napr. 15-roční. Úroveň seriálu je momentálne vekovo rovnako zamerané ako 2 a pol chlapa.

Celé mi to príde ako keby Teiseken bral odchod Charlieho z TAAHM ako nejakú zradu, alebo čo, a teraz si nasilu sám sebe hovorí, aké je to s Ashtonom strašné, a aký je Anger Management super. Vôbec to tak nie je. PS: všetky fanstránky o TAAHM už aktualizovali logo, no Teiseken tam má stále Charlieho. Choď s dobou. :)

PS2: -karma červená je. :) Ale zatiaľ jej máš málo, resp. veľa. :D
Teiseken
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Serial Dva a pol chlapa bol o Dvoch bratoch a Dietati.
Takze ked tam nastupil Ashton uz je to o Jednom chlapovi a Dvoch deckach.
Ta mala hrstka ludi, ktorym sa nova seria TaaHM paci je medzi tolkymi fanusikmi serialu v podstate zanedbatelna.
Tvorcom staci, ze ludia si serial pozru, uz len kvoli tomu, ze chcu vidiet co bude dalej a zarobia na reklamach, kym sa firmy budu trhat aby mohli mat reklamu uprestred serialu do vtedy ho budu tocit a je im jedno ci to bude Ashton alebo niekto iny.
:smt081
Odchod Charlieho bola zrada od tvorcov, preto od nich Charlie vysudil odskodne.
Sam Ashton si priznal, ze serial je zly, ze ho ludia neberu, preto tvorcom nastolil podmienky na upravu zmluvy v desiatej serii, pozadoval zvysenie honoraru. Skoda, ze ho ukecali. Pre mna je Dva a polchlapa v novej deviatej serii iny serial.
Nemam preco menit logo ked sa v seriali ukaze jedna osoba v jednej serii. Je to rovnake ako keby som do loga pridal Chelsea, Herba, Lyndsey Eldridga. Maju rovnaky pocet odohratych casti v seriali.
Anger Management nieje lepsi, ale idem s dobou

Sup, sup chcem cervenu karmu
:smt043
Hensym
VIP
VIP

Názov Dva a pol chlapa sedí aj teraz, to, že sa na to pozeráš cez akýsi blok nie je môj problém. Totiž až na Ashtonove prezentovanie detinských vlastností v prvých častiach je Alan ako taký omnoho väčšie decko ako Walden. Takže tak. Prečo si potom nenadával, že to Nie je Jeden a dve polky chlapa?
Tá "malá hŕstka ľudí", ktorým sa nový TAAHM páči tvorí niekoľko miliónov. Viem, že ľudia sú blbí, ale ak by sa im niečo nepáčilo, tak by neodpozerali celú sériu. Čísla hovoria niečo iné, ten seriál ide ďalej. Samozrejme, prvá časť 28 miliónov divákov len v US (o tom TAAHM ani nesnívali), no posledný iba 12 (prakticky ekvivalent toho čo bolo pred Ashtonom, možno trochu menej).
Odchod Charlieho bola zrada, to nepopieram, ale iba debil poprie, že si to nezaslúžil.
Áno, Dva a pol chlapa je v 9. sérií prakticky nový seriál, to nepopieram. No IMHO je kvalitami rovnako dobrý.
Nemáš prečo meniť logo? Nie, naopak máš. (mimochodom, o jeden odstavec ďalej si napísal, že "ideš s dobou", no vo vete s tým logom si to akosi vyvrátil). Dobre vieš, ako to myslím. Chelsea, Herb, Lyndsey, Eldridge, to všetko sú vedľajšie postavy. Walden je náhrata za tú najhlavnejšiu postavu v seriály. Je jedno, koľko častí odohral.
O Anger Management sa zatiaľ vyjadrovať nemôžeme, videli sme jednu epizódu. Uvidíme niekedy na konci série.
Teiseken
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Anger management ma dve epizody.
Vidim , ze si si toho o Dva a pol chlapa precital velmi malo, vygooglit si cisla z wiki ti vobec nepomoze a mas len skreslene info.
28mil. divakov boli Ashtonovi fanusikovia + ludia, ktori chceli vidiet ako vyriesia umrtie Charlieho + fanusikovia Dva a pol chlapa a obrovska marketingova reklama. Charlieho casti neklesli pod 11mil. a max 24mil. priemerna sledovanost bola 18mil. Ashtonova 14mil a klesa.
Vypadol im jeden tvorca, cize dej pojde dole vodou.

Nebudem ti tu pisat podrobnosti, nemam na to cas, vidim, ze ti sem pisat fakty je zbytocne lebo si to ani v hlave nepremyslis a nepohladas. Sledujem info kazdy den a dostal som s k veciam aj zo zakulisia, takze moj nazor by si skor mat brat profesionalne.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

zatial sa prezentujes ako male dieta, ktory nevie prijat konstruktivnu kritiku a nie ako niekto, koho by sme mali brat profesionalne...
k veci: prve dve epky som videl, taky slabsi odvar dva a pol chlapa...z dementneho synovca je dcera s ocd a rozvedeny je charlie a nie jeho brat...a ani ta jeho kamaratka terapeutka nie je pekna. ale ked opisoval koniec kariery baseballistu, tak to som sa smial :D:D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

nj, ta jeho kamaratka mohla byt o dost krajsia.
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Paci sa mi to, tento serial ma potencional. Teiseken robi dobru pracu na svk fanpage :wink: .

Ale nechapem co sa tu stale hadate o pitchovinach :? ! Vsak aj mojmu malemu bratovi je jasne, ze serial stratil uroven po odchode Charileho :wink: .
Hensym
VIP
VIP

badboy007 napísal:Vsak aj mojmu malemu bratovi je jasne, ze serial stratil uroven po odchode Charileho :wink: .
To je síce krásne, ale keď tvoj malý brat vyrastie určite bude poznať niečo ako "subjektívny pocit". Mal by si to poznať aj ty. Totiž určite existuje veľa ľudí, ktorým sa to páči, možno ešte viac. (nehovorím o sebe, ja som neutrálny, ten seriál sa mi páči rovnako ako pred tým).
Napísať odpoveď