Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
BBJK.. ale ja chcem ešte predtým, než sem dáš fotky.. 
Ale ale
Máš čas s tým niečo spraviť, neviem nájsť kábel od HDD 
Inak, otázka na počarbaných
Pred časom som sa rozprávala s jedným známym a tak mi v rámci rozhovoru povedal, že tiež rozmýšľal o tetovaní, ale že nevie čo by si dal. Tomu celkom nechápem, tejto logike nelogike.. Aspoň teda mňa nikdy nenapadlo ako prvé, že CHCEM TETOVANIE, tak si idem čosi pohľadať. Jednoducho bol vždy ako prvý motív, potom stotožňovanie sa s ním a premýšľanie nad miestom a až následne na to prišlo dohadovanie termínu. Ako ste to mali vy? Je tu tiež niekto, kto proste chcel mať niečo silou mocou na sebe a sám ani poriadne nevedel čo? Čo pre vás vaše tetovania znamenajú? 
Inak, otázka na počarbaných
BBJK: ja chcem originál, to je jasné... len neviem nájsť niečo, čo by sa dalo upraviť podľa mňa... proste nejaký konkrétnejší inšpiračný zdroj chýba...
Držím palce v hľadaní inšpirácie, nech je to nakoniec ONO
Mne sa raz snívalo, že som sa zobudila a obzerala sa v zrkadle, zrazu sa otočím a na chrbte vytetovaný jeden obrázok. Tak dlho som to mala v hlave, až nakoniec na chrbte aj skončil
Skús nad tým večer pred spaním tuho rozmýšľať, možno sa zadarí 
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
bbjk: tak ti poviem ako to bolo u mna.. mne sa odjakziva pacil taky ten ug styl - piercingy tetovania dreadlocky atd.. ja uz som bol celkom davno rozhodnuty ze si niekedy na seba daco dam, ale vtedy urcite este nie s nejakou konkretnou predstavou... nejak som to ale nasilu neriesil, napriklad typu ze huraa mam 18 tak sa idem dat potetovat, to teda vobec nie... ale tak pred nejakymi 2 rokmi boli financne prostriedky navyse, tak som pomaly zacal pokukovat po nejakych motivoch, skor som to ale robil tak ze som si pozeral priamo taterov a ich portoflia, aby som vedel co a ako zhruba ten ktory vie robit.. no a potom to uz bola len otazka komunikacie s nim a dotvorenie si toho svojho diela.. vzdy som vlastne k nemu prisiel uz s nejakou predstavou, pokecali sme o tom a dali to dokopy... a pretoze fakt obdivujem jeho pracu tak rozmyslam aj nad tym ze mu ponuknem kus svojho tela pre jeho vlastnu realizaciu (samozrejme s mojim suhlasom), pretoze som mal moznost vidiet aj obrazy ktore maluje atd..
inak tie farebne veci co mam na sebe pochadzaju od jedneho slovenskeho grafika a planujem este nejake jeho kresby pouzit ako motiv pre moje kerky, lebo sa mi jeho tvorba paci 
-
Murder_Inc
Star
U mňa to bolo tak, že sa mi tetovanie páčilo asi od nejakého 15 roku veku, kedy som sa aj začal o to zaujímať, základné info atď...v 19tich som si dal svoje prvé tetovanie, ktoré som si sám vymyslel, tatér načarbal návrh, dotvoril, ja som prikývol a bolo na mojom predlaktí. Tak isto prebiehalo druhé, tretie a štvrté tetovanie
Btw teraz uvažujem o piatom tetovaní, všetko mám vymyslené, vybraté, rozmyslené len tatér nemá čas
Dík chalani za odpovede, tak nejako to bolo aj u mňa. Už odkedy si pamätám som si na seba stále lepila atrapy kériek s motívom škorpióna, či už z lízatiek, Brava alebo na dovolenke z heny a podobne
Môj prvý námet bol teda jasný. Dnes som bola na manikúre v jednom tetovacom štúdiu. Nielenže sa mi celý čas noha klepala zo zvuku strojčekov (abstinencia je sviňa
), ale prišiel tam presne ten prípad, ktorý nechápem. Dievča na štýl "ide leto, chcem mať tetovanie do plaviek, povedzte mi, čo teraz letí a čo by sa mi hodilo a kam". Trošku mimo na môj vkus 
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
BBJK - kazdy ma pravo dat si tetovanie ake sa mu paci a nikto nema pravo znevazovat jeho vyber..iba ked sa opyta na nazor. Ked sa jej paci fadne obycajne nudne čo ma uz kazdy..tak prečo nie nech si ho da..je to na nej..niektori ludia si ho davaju len na ozdobu. To je moj nazor.
Pokiaľ viem, neznevažujem nikoho výber, napísala som "na môj vkus", keďže každý ho máme našťastie iný
Tak ako som sa vyjadrila pred ňou (pretože o názor žiadala), tak som to spomenula aj tu. Je trošku rozdiel, ak niekto berie tetovanie ako životný štýl a spôsob vyjadrenia sa a niekto len ako ozdobu na leto, ktorá môže po čase omrzieť. A potom je aj to uvažovanie o niečom inom. HOWK 
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Napisala si ze to nechapes, kedze ty pravdepodobne beries tetovanie ako zivotny styl( co je fajn) niekto to berie len ako ozdobu. Preto moj prispevok. Ze to chapat nemusis..skor akceptovat:)
-
retsil
Light Star
uuu baby pacia sa mi vase rozepře (teraz neviem ako to je po slovensky:D)
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
retsil - este aby nas obe hodili polonahe do bahenneho ringu, nie?:) chlapi mazaní..
Samozrejme, o schopnosti akceptovať pre nás nepochopiteľné je takmer celý život
A nieee, ja som to nebrala ako nejaký útok, takže žiadne rozepře 
-
retsil
Light Star
inak, velmi podarene prace jedneho tatera z ukrajiny - Dmitriy Samohin
ale pyta si za to neskutocne peniaze
http://www.facebook.com/DmitriySamohin
ale pyta si za to neskutocne peniaze
http://www.facebook.com/DmitriySamohin
-
Soviet
Darca
Tomu poviem tetovania. Nadhera.
-
Royalflush
Guru wannabe
Ahojte,
Chcem sa spýtať na Váš názor a poznatky ohľadom potetovaného krku. Mám na mysli, či sú s tým nejaké problémy v spoločnosti, alebo tak, pretože zvyknem vídavať ľudí práve s týmto umiestnením tetovania a nemám pocit, že by boli z nejakej nízkej sorty ľudí a taktiež by som si to chcel dať.
ďakujem vopred za odpovede
Chcem sa spýtať na Váš názor a poznatky ohľadom potetovaného krku. Mám na mysli, či sú s tým nejaké problémy v spoločnosti, alebo tak, pretože zvyknem vídavať ľudí práve s týmto umiestnením tetovania a nemám pocit, že by boli z nejakej nízkej sorty ľudí a taktiež by som si to chcel dať.
ďakujem vopred za odpovede
nezáleží na tom, kto to na sebe má. záleží na ostatných ľuďoch čo to vidia. lebo zrovna tí druhí majú k tetovaniam výhrady a nedaj bože aby boli niekde na viditeľnom mieste. ešte stále existuje kopec zamestnaní, kam ťa nevezmú len kvôli tomu, že máš jedno či viac tetovaní.
kerka na krku je podla mna uz extrem a dost skaredy, ale asi budem moc konzervativny...Noobsz DJ napísal:nezáleží na tom, kto to na sebe má. záleží na ostatných ľuďoch čo to vidia. lebo zrovna tí druhí majú k tetovaniam výhrady a nedaj bože aby boli niekde na viditeľnom mieste. ešte stále existuje kopec zamestnaní, kam ťa nevezmú len kvôli tomu, že máš jedno či viac tetovaní.
Ak má žena vzadu na krku nejaký kvietok, za uchom malého motýlika alebo jašteričku.. to sa ešte dá.. ale chlapa s potetovaným krkom si v spoločnosti veľmi neviem predstaviť.. a určite by som sa na neho inak pozeral.. (podobne ako na niekoho s potetovanou tvárou)
-
Royalflush
Guru wannabe
Vždy som vedel, že som extrémista