však preto som napísal, že je veľa ľudí, ktorí by ku tomu mali určite výhrady. každý to berie nejako tie tetovania. napríklad ja mám tetovanie robené tak, že mi ho vôbec nie je vidieť. ale nemám tam niečo, čo som raz videl a povedal som si, že toto chcem. ja som si veľmi dlho rozmýšľal nad takým tetovaním, ktoré by ma nejako charakterizovalo. inač sú aj také tetovania, ktoré sa mi na krku páčia. no ja sám by som si tetovanie na krk nedal. v prvom rade by sa mi to nehodilo a ani neviem, čo by som na tom krku chcel mať.ColdRain napísal: kerka na krku je podla mna uz extrem a dost skaredy, ale asi budem moc konzervativny...
Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
Na tetovanie na krku mám iba jednu odpoveď. Like that? 
-
Royalflush
Guru wannabe
To mi prijde moc ''šašovské''
vlastne celý on
vlastne celý on
-
hlava_hlúpa
Novice
Chcem na krk a na prostredník, ale len to, čo mi niečo pripomína a má to hlbší zmysel, len neviem, či robota, ktorú by som rada chcela robiť v budúcnosti, to povoľuje 
zdravím
chcel by som vedieť Váš na názor na návrhy tetovania, ktoré si chcem dať, buď na chrbát alebo na bok
ten diablik je istý, dilemu mám ohľadom textu: hlavne font písma a umiestnenie. tento font sa mi z tých, čo v PC mám zdal najlepší, ale skôr som rozmýšľal nad nejakým handwritten. budem vďačný, za každú radu a ak viete o nejakom peknom fonte...SEM S NÍM 
ak si chceš nájsť nejaký font, tak použi túto stránku. je tam strašne veľa štýlov písma. napíš si do políčka svoj text či slovo a potom si len preklikávaj medzi jednotlivými štýlmi písma. to, čo sa ti bude páčiť sa dá aj ako obrázok uložiť.
EDIT //
brm ešte dobre, že si sem napísal. inač by som si nevšimol, že som tam zabudol dať aj odkaz na stránku. takže jedná sa o http://www.tattoofonts.net/ . ja osobne som si na tejto stránke vybral štýl písma pre svoje prve tetovanie. hádam sa ti tu niečo zapáči. je tam toho naozaj veľa.
EDIT //
brm ešte dobre, že si sem napísal. inač by som si nevšimol, že som tam zabudol dať aj odkaz na stránku. takže jedná sa o http://www.tattoofonts.net/ . ja osobne som si na tejto stránke vybral štýl písma pre svoje prve tetovanie. hádam sa ti tu niečo zapáči. je tam toho naozaj veľa.
Noobsz DJ asi myslel www.dafont.com, len to zabudol napísať. Inak k tomu obrázku ten font aj celkom pasuje, ale ako tetovanie podpriemer... ale ako už bolo písané na predchádzajúcich stranách, ak sa to Tebe páči, daj si to.

Zdravím. Neviem či to tu už je alebo či to tu vôbec patrí, ale chcel by som sa opýtať skúsenejších a dúfam že mi poradíte. Chcem si dať svoje prvé tetovanie no neviem ako moja pokožka naň zareaguje. A mám pocit že mam citlivú pokožku. Mal by som navštíviť kožného lekára a prekonzultovať to s ním alebo je to zbytočné a budú stačiť krémy ktorými si to tetovanie budem natierať.
určite navštív lekára. ak máš pocit, že by tvoja pokožka mohla nejako zle zareagovať, tak to neriskuj. ja som niekedy ako malé decko mal ekzém, takže som k lekárovi na vyšetrenie musel ísť.
Takže je na to nejaké vyšetrenie ktoré mi lekár spraví a na základe toho mi povie či môžem alebo nie ?? a čo všetko obsahuje to vyšetrenie?
moja lekárka mi vzala krv a potom ma poslala ku kožnej. tá mi pozrela, či nemám na tom mieste kam chcem tetovanie nejaké znamienka. táto kontrola ma stála 20€, ktoré si moja lekárka pýta za konzultáciu ohľadom "kozmetických" úprav tela, do ktorých spadajú náušnice, piercingy a tetovania.
Takže ty si išel za svojim lekárom ktorý ťa poslal za kožným ? Nebolo by jednoduchšie isť rovno za kožným ?
ja som za svojou lekárkou išiel hlavne kvôli odberu krvi. povedal som jej o čo ide a zobrala mi krv kvôli možnej alergickej reakcií. ku kožnej ma poslala len kvôli znamienkam a hnedým "fľakom" na chrbte. ak nechceš, nemusíš tam vôbec ísť. je to len čisto na tebe.
No ja si chcem dať tatto na lytko a tam nemám žiadne znamienka ani nič takže noha je úplne čistá. No pôjdem najprv za svojim lekárom nech spraví čo má a potom čo mi povie tak uvidím.
-
Kok
Light Professional
Nemam, ale v blizkej buducnosti sa planujem dat pokreslit. Miesto zatial netusim, ani motiv, ale urcite to nebude nieco prazdne iba pre efekt. Dam si spravit iba nieco co ma vystihuje ako osobnost a dava to nejaky hlbsi zmysel 
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
inak co sa tyka znamienok a tetovania, nemal by to byt ziaden problem, ja mam znamienok po tele celkom dost a aj na nohe ktoru mam pokerovanu ich je neurekom, a ked ma keroval tak tym strojcekom normalne siel aj cez tie znamienka, vobec ziaden rozdiel v "bolesti" alebo reakcii na farbu/ihlu
retsil.. nie je znamienko ako znamienko........ inak tiež radím nedať sa tetovať cez znamienka... možno teraz sú normálne, ale nikdy neviete, kedy sa to zvrhne..... obzvlášť, ak máte v rodine problémy s kožnou rakovinou........ na toto sakra pozor!!! Radšej si tie znamienka dajte chirurgicky odstrániť a tetovačku potom o rok neskôr cez jazvu, aby ju nebolo vidno.

Co si myslite, vosiel by sa citat "Be the change you want to see in the world" na predlaktie? Ale zas tak, aby to nebolo miniaturnym pismom, aby to vyzeralo nejak schopne.
Chcem pocut vas nazor, ci nahodou nepoznate niekoho kto ma takyto dlhsi citat, pripadne ci nema niekto z vas.
Chcem pocut vas nazor, ci nahodou nepoznate niekoho kto ma takyto dlhsi citat, pripadne ci nema niekto z vas.
to záleží len na tom, aký štýl písma si vyberieš a ako veľké písmenka tam budeš chcieť. samozrejme, že sa to bude na predlaktie zmestiť. ale ak očakávaš, že to budú ľudia vedieť prečítať z väčšej diaľky, tak na to môžeš zabudnúť. čo sa týka dĺžky citátu, tak jeden kamarát má jeden citát potiahnutý od ramena k stredu hrudníka. dlhé to je asi tak 20cm. je to ale nečitateľné ak na to nepozeráš z blízka.
Zas nechcem aby to malo font 70 ze, ale tak aby sa to dalo precitat z par metrov, proste aby to nebolo uplne miniaturne. Ale to by bolo asi lepsie sa najprv poradit s taterom.
Inak co si myslite o vytetovanych citatoch/vyrokoch vo vseobecnosti? Nezda sa vam to take otrepane?
Inak co si myslite o vytetovanych citatoch/vyrokoch vo vseobecnosti? Nezda sa vam to take otrepane?