http://www.debunking911.com/thermite.htm
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2012, 21:59)
hughito napísal:On si proste to vide nepozrie.
Pozriem v piatok, teraz nemám 60 min času .. nič sa neboj
hughito napísal:On si proste to vide nepozrie.
Prave take dohady maju pre mna najvacsi zmysel. Ako som tu uz pisal, nikto z nas nema z fyzike potrebne vzdelanie a mozeme tu do hlupa postovat linky z netu. Urcite najdes stopercentne zarucene a pravdive analyzy podporujuce riadenu demolaciu, ale takisto mozes najst aj stopercente zarucene a pravdive analyzy podporujuce kolaps sposobeny narazom lietadla a naslednym poziarom. Za tym druhym stanoviskom pritom stoja okrem ineho American Society of Civil Engineers (140 000 clenov), ci britsky Institution of Structural Engineers (27 000 clenov). Takisto sa k nemu prihlasili spicky z MIT, co je absolutne najlepsia technicka univerzita na svete, pricom pripojili aj kritiku metod zastancov konspiracii. Cele hnutie Architects & Engineers for 9/11 Truth ma par stoviek odbornikov, pricom ja osobne mam skor pocit, ze si z celeho tohoto robia akurat tak riadny biznis. Ak sa teda chces opierat o nazory odbornikov, mal by si sa priklonit oficialnej verzii. Teda samozrejme je mozne, ze americka vlada rovno do konspiracie zasvatila okrem medii, armady atd. aj celosvetovu akademicku obec, vsak preco nie...Práve dohady o nejakom motíve a prečo tak a prečo nie inak - na tom stoja vaše argumenty - tu nemajú žiaden zmysel, lebo ide len o hypotézy.
No zatial som kukol 5 minut, a hned som postrehol niekolko prvkov takeho manipulacneho stylu. Kebyze to bolo naozaj odborne video, tak najprv prezentuju fakty, potom uvedu zaver - v tomto pripade v tych prvych piatich minutach pouzili 5x slovicko myth, cisty brainwashing. Celkom ma rozosmial aj "fakt", ze budova ktora padne po poziari nevytvori oblak prachu. 60 poschodi pod obrovskym tlakom a on sa cuduje prachu. Toto ani nestoji za komentar.Heh, blaf. V tom dokumente hodinu melie odborník aj na základe iných odborníkov o tom, prečo tie budovy z fyzikálneho hľadiska tak spadnúť nemohli len na základe požiaru a nejakého poškodenia po náraze.
Ako som uz pisal vyssie, odborna verejnost stoji za oficialnou verziou. O to mi vsak vobec neslo, chcel som len poukazat na to, ze vramci naseho vzdelania je takato debata len bitkou linkou a teda ja osobne sa riadim zdravym rozumom. A preto poukazujem prave na ten chybajuci motiv, preco by takuto sialenost americka vlada naplanovala. Som schopny zbastit, ze vedeli o utoku, som schopny zbastit, ze ho aj podporovali. Pretoze to je politika, do ktorej obycajny clovek nevidi a mali by aj motiv, ako sa pri invazii Afganistanu ukazalo. Ale taketo haluze o riadnych demolaciach, kde za par tyzdnov namontovali kilometre kabelaze, rozmiesnili tony vybusnin atd. su pre mna proste neuveritelne.Keď tak bažíš po tituloch a odbornosti, tak obetuj hodinu svojho času a nebuď ignorant. Som zvedavý, čo potom napíšeš.
Kludne moj ignorantsky pristup oser. Naozaj nie si nijako povinny na moje prispevky odpovedat a kludne prezijem aj bez odpovede.empiko napise ze nema cas ani chut pozret nejake hodinove video, ale na druhu stranu od nas vyzaduje aby sme argumentovali ako keby sme my toho casu a chuti mali nevycerpatelne mnozstvo. Hento 7 minutove video o tej WTC 7 som sem uz dal najmenej 4 krat doteraz sa nikto nevyjadril, odpoved odkazujucu na link slay a spol jednoducho neakceptuju. Chlapci takto sa diskusia nevedie a tento vas ignorantsky pristup vam mozem osrat.
ámen bratře..eMPiko napísal:Prave take dohady maju pre mna najvacsi zmysel. Ako som tu uz pisal, nikto z nas nema z fyzike potrebne vzdelanie a mozeme tu do hlupa postovat linky z netu. Urcite najdes stopercentne zarucene a pravdive analyzy podporujuce riadenu demolaciu, ale takisto mozes najst aj stopercente zarucene a pravdive analyzy podporujuce kolaps sposobeny narazom lietadla a naslednym poziarom. Za tym druhym stanoviskom pritom stoja okrem ineho American Society of Civil Engineers (140 000 clenov), ci britsky Institution of Structural Engineers (27 000 clenov). Takisto sa k nemu prihlasili spicky z MIT, co je absolutne najlepsia technicka univerzita na svete, pricom pripojili aj kritiku metod zastancov konspiracii. Cele hnutie Architects & Engineers for 9/11 Truth ma par stoviek odbornikov, pricom ja osobne mam skor pocit, ze si z celeho tohoto robia akurat tak riadny biznis. Ak sa teda chces opierat o nazory odbornikov, mal by si sa priklonit oficialnej verzii. Teda samozrejme je mozne, ze americka vlada rovno do konspiracie zasvatila okrem medii, armady atd. aj celosvetovu akademicku obec, vsak preco nie...
Nj, ale vidíš, aj dnes som chcel, ale kua pol jedenástej, takže zase ničhughito napísal:Aspoň že tak.Lebo je tam o tých výbuchoch a v podstate aj x ďalších veciach.
Zbytočné reči.Ak chcete veriť konšpirácii, budete. Desať rokov opakovaná mantra sa vám tak vryla do hláv, že aj keby som tu dal nezvratný dôkaz o tom, že sa mýlite tak to nepripustíte. Dvojičky si zhodili sami američania, ako by to mohlo byť inak? To je predsa jasné. Nikto o tom nemôže pochybovať. Je to tak zrejmé. A čo ak nie je?
to isté platí aj na opačnej strane nie? Či len ten kto verí konšpiráciam je ovca? Si zober Slovensko kde politici točia ľuďom do hláv úplné sprostosti a za chrbtom robia opačne. Si myslíš, že v USA je to iné? Alebo veríš aj sk politikom, že oni by nikdy nedokázali niečo také spraviť? (gorila atď )Ak chcete veriť konšpirácii, budete. Desať rokov opakovaná mantra sa vám tak vryla do hláv, že aj keby som tu dal nezvratný dôkaz o tom, že sa mýlite tak to nepripustíte. Dvojičky si zhodili sami američania, ako by to mohlo byť inak? To je predsa jasné. Nikto o tom nemôže pochybovať. Je to tak zrejmé. A čo ak nie je?
To nebolo masove podpisovanie, ASCE je organizacia so 150-rocnou tradiciou, ktora poskytuje inzinierske a technicke sluzby verejnosti. Medzi tieto sluzby patri aj vypracovavanie technickych posudkov spickami v obore a ich cinnost je dosledne sledovana odbornou verejnostou.hughito napísal:empiko len v skratke: Tie masové podpisovanie sa pod nejaký výsledok - to mi príde skôr ako čin politický, než odborný. Hádam neveríš, že 140 000 členov má na to rovnaký názor. Kto vie, či vôbec vedia, že "niečo" podpísali.
Ano, stal sa precedens ako prasa, do 500-metrovych mrakodrapov napalili Boeingy a nasledne sa tieto kolosy zvalili na dalsi mrakodrap. Naozaj neviem s cim to chces porovnavat ked tvrdis, ze takto ti proste 1/3 budovy nemoze rozdrvit zvysok. A napokon, ako tu uz slay vypichol, na videach je velmi jasne viditelne, ako padajuce trosky s prehladom predbiehaju pad budovy. - dobre vidno hlavne v siestej/siedmej sekunde.11.9. 2001 sa stalo to, čo ešte nikdy predtým. Precedens ako prasa. Tri poškodené budovy, z toho jedna ešte úplne iná ako dve ostatné, spadli tak, ako keď spadne odpálená budova. To je nepopierateľné. To každému musí prvotne biť do očí, že čo to kur*a je. Dôležitá je aj dĺžka pádu, mohli tam byť narušené a zoslabnuté konštrukcie ako chceli, ale "dole" bola ešte 2/3 budovy, ktorá porušená nebola a nie je jednoducho možné, aby len tou samotnou 1/3 bol rozdrvený ten spodok na prach a budova padla rýchlosťou voľného pádu. To je aj ten stokrát omieľaný palacinkový efekt, ktorý sa stať môže, ale vyzerá inak (finálny výsledok).
Neodpovedal si na pripomienku. Opäť sa dá aj uviesť príklad takýchto podpisov, ktoré väčšinou slúžia v nejakom politickom záujme. Alebo si myslíš, že taká organizácia by ako celok podpísala opak ?To nebolo masove podpisovanie, ASCE je organizacia so 150-rocnou tradiciou, ktora poskytuje inzinierske a technicke sluzby verejnosti. Medzi tieto sluzby patri aj vypracovavanie technickych posudkov spickami v obore a ich cinnost je dosledne sledovana odbornou verejnostou.
Neviem o akych podpisoch to hovoris. To je skupina odbornikov, ktora vydala odborne stanovisko, ktore pravdepodobne preslo aj cez peer review. Nie video z netu. Najdi mi jeden prokonspiracny odborny posudok, ktory cez peer review presiel.hughito napísal:Neodpovedal si na pripomienku. Opäť sa dá aj uviesť príklad takýchto podpisov, ktoré väčšinou slúžia v nejakom politickom záujme. Alebo si myslíš, že taká organizácia by ako celok podpísala opak ?
Neviem ako ty, ale ja som takto poskodeny mrakodrap este nevidel. Mimochodom zrutenie WTC 7 sa im podarilo nasimulovat aj pomocou nejakeho softveru a celkom simulacia odpovedala skutocnosti.Precedens je v tom, že sa stalo x prípadov, kedy horeli budovy, mrakodrapy, kedy vrážali lietadlá, kedy vybuchovali a padali bomby..ale nikdy sa nestalo to, že tri budovy padli rovnako záhadne v ten istý deň. Keby tak padla jedna, to akceptujem. Ale hento kole oči.
Naozaj neviem, ale podla mna by muselo byt poskodenych ovela viac poschodi nad sebou, aby sa vrch preklopil. Predsa len nan posobi len gravitacia a ta ho taha dolu. Ak by sa to naklanalo tak len do nejakeho volneho priestoru a toho tam asi vela nebolo.Narážal som na to, že akceptujem poškodené trámy nosníky a všetko to, čo sa argumetuje. Ok. Ale to všetko sa dialo v tej určite časti budovy. Dole pod tým bola väčšia časť - tony a masy ocele, betónu, šutru, nepoškodená. Ako je možné, že sa to zosype na prach pod tlakom toho vrchu ? Laický pohľad mi hovorí, že po dostatočnom horení a poškodení sa mal ten vršok nejak nakloniť na tu stranu, kde lietadlo vrazilo a nejak spadnúť.
To si mi oponoval ty, že organizácia, ktorá má 140 000 členov sa prihlásila pod oficiálnu verziu.Neviem o akych podpisoch to hovoris. To je skupina odbornikov, ktora vydala odborne stanovisko, ktore pravdepodobne preslo aj cez peer review. Nie video z netu. Najdi mi jeden prokonspiracny odborny posudok, ktory cez peer review presiel.
WTC7 je absolútne najväčší trapas zo všetkého, to odporuje všetkému zdravému rozumu. Horel minimálne a to že tam padli nejaké úlomky ? LOL. To tak sekali nosné trámy ? X - krát viac zdemolované a zhorené budovy zostali stáť, resp. ak padli, resp. ich čast, tak to bolo reálne. Ale nie hentá fraška v podobe WTC7.Neviem ako ty, ale ja som takto poskodeny mrakodrap este nevidel. Mimochodom zrutenie WTC 7 sa im podarilo nasimulovat aj pomocou nejakeho softveru a celkom simulacia odpovedala skutocnosti.
Neviem čo mal spraviť, ale ako mohol rozdriť tú nepoškodenú oceľovú a betónovú masu pod sebou na prach ? Videl si palacinkový pád budovy ? Porovnaj si to s dvojičkami.Naozaj neviem, ale podla mna by muselo byt poskodenych ovela viac poschodi nad sebou, aby sa vrch preklopil. Predsa len nan posobi len gravitacia a ta ho taha dolu. Ak by sa to naklanalo tak len do nejakeho volneho priestoru a toho tam asi vela nebolo.