Windows Phone 7 - malý zázrak, ktorý prišiel neskoro...
Re: Windows Phone 7 - malý zázrak, ktorý prišiel neskoro...
ti klienti potom vobec nepotrebuju smartphone
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Bearide - no sh*t sherlock. Problém je že telefónov s uzavretým systémom je na trhu už len pár percent. Windows Mobile je pre BFU ako stvorený. Jednoduchý, intuitívny, rýchly, zoptimalizovaný.
-
spojka13
Darca
nechce sa mi nič hladat ani zakladat, proste primitívna otázka, zlikvidujem bateriu sposobom takým že ho budem davat po nabijačku aj ked nebude treba? jedna sa o telefon N lumia 800... lebo keby sa tam dala bateria vymenit tak by mi to bolo pravdu povediac jedno..
Aj niektore verzie Androidu a upravy vyrobcu telefonov obsahuju nieco viac, niekde menej (zaklad). Niekde mas v telefone plnohodnotny Office, mail klient a poriadny kalendar, niekde nic. V tomto pripade je tazke a asi aj zbytocne Android skatulkovat, pretoze su na tom telefony s aplikaciami po zakupeni dost rozdielne. Problem by som videl najma v poznamkovom bloku, ktory chyba asi a kazdom.mobile s Androidom.uplink napísal:Bearide - no sh*t sherlock. Problém je že telefónov s uzavretým systémom je na trhu už len pár percent. Windows Mobile je pre BFU ako stvorený. Jednoduchý, intuitívny, rýchly, zoptimalizovaný.
-
guess.whoo
Redeemer
nie.spojka13 napísal:nechce sa mi nič hladat ani zakladat, proste primitívna otázka, zlikvidujem bateriu sposobom takým že ho budem davat po nabijačku aj ked nebude treba? jedna sa o telefon N lumia 800... lebo keby sa tam dala bateria vymenit tak by mi to bolo pravdu povediac jedno..
WP 7 sa mi veľmi páči, jednoduchy, intuitívny
Narozdiel od zbytočne zložiteho androidu.
Kebyže nemám iOS tak WP by bola pre mňa jednoznačná voľba keďže nad telefónom nechcem maturovať. s telefónom si chcem skratiť kratku chvíľku / vybaviť telefonáty/sms/maily. A presne pre takých ako ja je tento OS
Kebyže nemám iOS tak WP by bola pre mňa jednoznačná voľba keďže nad telefónom nechcem maturovať. s telefónom si chcem skratiť kratku chvíľku / vybaviť telefonáty/sms/maily. A presne pre takých ako ja je tento OS
Mozes mi tuto cast, prosim ta, vysvetlit ? Mozno starsie verzie boli trochu moc zlozite. Ale odkedy som presiel na Android 4.0 tak je to nieco nedherne. Ano su tam obrovske moznosti naviac (root atd), ale tie su skryte, nieco ako JB na iPhone. Pure Android je bez roznych vsetlijakych grafickych sraciek uplne jednoduchy a rovnako intuitivny.Filipito napísal:WP 7 sa mi veľmi páči, jednoduchy, intuitívnyNarozdiel od zbytočne zložiteho androidu.
no neviem či je tak intuitívny keď na kamošov telefóne sa musim stále pýtať kde čo je, verziu netuším vôbec. Bolo to už na viacerych telefónoch. žiadny hate ani flame nechcem vyvolať no pre mňa ako pre obyčajného použivateľa bol android na prvý pohľad zložitý. Thats all
-
guess.whoo
Redeemer
bla bla....od froya nema problem nic najst ani cirkusova opica.
osobne sa mi tiež nezdá android nejak zložitý, ale za zložitejšie sa môže považovať aj to, že si musíš doinštalovávať v podstate základné app /poznámky, počítadlo dát, hovorov, stopky../ a po prechode z iOS na android mi ešte stále po pol roku chýba iOS, ja proste nepotrebujem mať x plôch s nezmyselnými widgetmi, a WP vypadá na horúceho kandidáta na daľší telefón 
priatelka si bude zajtra brat Nokia Lumia 710
zaujimalo by ma ci je nejaka moznost ako preniest sms a mms zo Samsung S5620 do tejto Lumie ?
kontakty predpokladam ze stale pojdu cez outlook
ale sms netusim ako prehodim a ci to vobec ide
zaujimalo by ma ci je nejaka moznost ako preniest sms a mms zo Samsung S5620 do tejto Lumie ?
kontakty predpokladam ze stale pojdu cez outlook
ale sms netusim ako prehodim a ci to vobec ide
Na to si tiez mozes doinstalovat nejaky launcher a nastavis si pocet dom. obrazoviek. Ved aj na iPhone mas niekolko obrazoviek, na kazdej su ikony. To iste si mozes spravit aj na Androide. Nahadzes si tam ikonky a mas iOS.robo1152 napísal:osobne sa mi tiež nezdá android nejak zložitý, ale za zložitejšie sa môže považovať aj to, že si musíš doinštalovávať v podstate základné app /poznámky, počítadlo dát, hovorov, stopky../ a po prechode z iOS na android mi ešte stále po pol roku chýba iOS, ja proste nepotrebujem mať x plôch s nezmyselnými widgetmi, a WP vypadá na horúceho kandidáta na daľší telefón
-
uplink
VIP
Obe nie, len ak si to upravíš cez nejaké špeciálne editory.
tak nakoniec rozhodnutie padlo na Omniu W 
rochedo - viem, že môžeš, aj to tak mám spravené, ale zasa si musíš niečo doinštalovať, keby bola v základe aspoň možnosť vybrať si počet domácich obrazoviek, a hneď tu máš príklad akejsi zložitosti, ale toto je už iná téma 
A toto ja nerád, ja si tam chcem doinštalovať neakú hru maximálne stiahnuť neaky ebookrobo1152 napísal:rochedo - viem, že môžeš, aj to tak mám spravené, ale zasa si musíš niečo doinštalovať
-
guess.whoo
Redeemer
no to je pravda, ale zas niekomu vyhovuje uplne vyplieneny system a niekomu, ze tam bude mat stopky a podobne vecicky. ja napr. som nikdy stopky nepouzil 
Jasné že stopy nie su nevyhnutné, ale radšej by som zobral tie, ako x app od výrobcu, ktoré v živote nezapnem a bez rootu ich nevymazem 
8 mesiacov som bol na Samusng Galaxy S2, mám ho doteraz, ale už vyše týždňa mu sekunduje biela Nokia Lumia 800 a už teraz viem že ďalší tel bude opät Nokia, ale asi už s WP8 
takze potreboval by som poradit ohladom WP 7.5
existuje nejaka app alebo nejaky tweak ako pridat odblokovanie gestom (ako napr na androide)
je moznost ako zablokovat sms, obrazky na heslo ?
este by ma zaujimalo na co sluzi unlock telefonu
existuje nejaka app alebo nejaky tweak ako pridat odblokovanie gestom (ako napr na androide)
je moznost ako zablokovat sms, obrazky na heslo ?
este by ma zaujimalo na co sluzi unlock telefonu