Dievca, ktore ma akysi blok pred chlapcami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Dievca, ktore ma akysi blok pred chlapcami

Príspevok od používateľa strapaty »

strapaty napísal:.

...poznam ludi ktory nechcu vztah..... lebo nechcu to co snim suvisi (sklamanie, ustupky, obmedzenia)
ja som stastne 10rokov zenaty .... a svokru mam dobru....

....vyznam sexu sa stale zmensuje..... ovela viac si cenim ze ma niekto doma caka a mozem byt s ludmi s ktorimi mi je dobre... a deti to je na nezaplatenie...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no to je pekné, ale o tebe tu nikto ani nepíše :)
Trochu mi pripomínaš ithory v časoch jej najväčšej slávy na fóre, kedy si zvykla vybrať jednu polovicu jednej vety (zväčša tej najmenej podstatnej) a na to reaguje. A celá pointa príspevku ostane visieť niekde v časopriestore. Hlavne že reaguješ
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

vsetci sa snazite sugerovat ze vsetci normalny chcu vstah..... ja len tvrdim ze to tak nieje.... nic viac ani menej
dvovod preco s nim nechce totiz moze byt skutocne ze ma problem a nema nic proti nemu .... treba tomu nechat cas.......

a o sebe som pisal na margo sexu a svokry .... ani to nie je celkom pravda.... (osobna skusenost).... vstahy su take ake si ich vybudujeme
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nie všetci normálni, ale aj tí nenormálni chcú vzťah. Možno to niekto tvrdí, z tých dôvodov, ktoré si vymenoval, ale ak by prišlo k tomu, že má tú možnosť byť s niekým, s kým si rozumie, kto ho priťahuje po fyzickej aj psychickej stránke, tak by to neodmietol. Môže to byť chvíľkové, ale vo svojej podstate je človek spoločenský tvor a skôr či neskôr, bude chcieť mať svojho partnera.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja sám som mal obdobia kedy som vôbec nikoho nechcel, pôjsť do klubu nájsť si holku na jeden večer, porobiť s ňou ... a o týždeň to isté. Tak isto kopec kamarátov na tom boli rovnako. Baby neviem či takto tiež rozmyšlaju
Napísať odpoveď