Program na WEB stranky
Re: Program na WEB stranky
Fakt díky, idem to omrknúť.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Alebo si stiahni CMS ako je PHP-Fusion a máš pokoj (ja som s tým začínal a učil sa na ňom HTML a CSS):
www.iphpfusion.sk
www.iphpfusion.sk
ja sa tiez priklanam k notepad++.........
zalez ci chces robit stranku alebo stranky .... na stranku si stiahni nejaky free redakcny system .... ak chces robit stranky odporucil by som ti notepad++ (ak ovladas kod) ....su programi ktore boli aj spomynane vysie ale vacsinou kazdy automatizovany web editor ti tam nahadze nejaky balast....
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 12:55)
dik za K-
este som sa nestretol z automatizovanym web (nie redakcnym systemom) editorom ktory by vytvaral cisty kod .... ak niekto ma tak sem s nim
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 12:56)
aku uroven karmy musim dosiahnut aby som bol full dćerveny ..... ta zelena je strasne nesympaticka.....
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 19:06)
presne o tom som hovoril (15x dlhsi) to nie je podla teba balast??????
.....ked mi niekto posle spravu mohol by sa aspon podpisat .... nech viem s kym mam tu cest.... K- ma vobec netankuju .....
zalez ci chces robit stranku alebo stranky .... na stranku si stiahni nejaky free redakcny system .... ak chces robit stranky odporucil by som ti notepad++ (ak ovladas kod) ....su programi ktore boli aj spomynane vysie ale vacsinou kazdy automatizovany web editor ti tam nahadze nejaky balast....
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 12:55)
dik za K-
este som sa nestretol z automatizovanym web (nie redakcnym systemom) editorom ktory by vytvaral cisty kod .... ak niekto ma tak sem s nim
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 12:56)
aku uroven karmy musim dosiahnut aby som bol full dćerveny ..... ta zelena je strasne nesympaticka.....
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 19:06)
presne o tom som hovoril (15x dlhsi) to nie je podla teba balast??????
.....ked mi niekto posle spravu mohol by sa aspon podpisat .... nech viem s kym mam tu cest.... K- ma vobec netankuju .....
Tak toto mi musíš vysvetliť.strapaty napísal:... zalez ci chces robit stranku alebo stranky .... na stranku si stiahni nejaky free redakcny system .... ak chces robit stranky odporucil by som ti notepad++ (ak ovladas kod) ...
-
Michaelo
Hardcore addict
Povedal by som že chce povedať aby nerobil viac webov cez jeden CMS ale aby sa naučil kód. Lebo je to lepšie.
Takmer u každého CMS vyzerajú weby rovnako. Jeden z mála je PHP Fusion, kde naozaj môžeš spraviť 100 webov a každý bude vyzerať inak.
Takmer u každého CMS vyzerajú weby rovnako. Jeden z mála je PHP Fusion, kde naozaj môžeš spraviť 100 webov a každý bude vyzerať inak.
pokial je to jednorazova zalezitost a nevies dobre programovat stranky je lepsie si stiahnut redakcny system(sablona na stranky kde nahadzes len udaje .... ma pevnu strukturu a lahko sa doplna a edituje aj pre laika)... pokial chces robit stranky ze sa tym chces zivit tak na to je najlepsi cisty text. editor, ale musis vediet programovat stranky notepad++ je vyborny v tom ze jednotlive casti kodu oznacuje farebne .... cize sa v nom robi dost pohodlne a ked zabudnes odzatvorkovat alebo nieco tak to zbadas, lebo je to farebne oddelene .....Denco napísal: Tak toto mi musíš vysvetliť.
-
Michaelo
Hardcore addict
Toto dokáže omnoho viac editorov ako Notepad++ Ja som si veľmi zvykol na jednoduchosť Professional notepadu. Ale sú programy kde máš aj FTP klienta a automaticky dokončuje zadané premenné (niekedy si nespomenieš na celý názov ale ono ti vyhodí ponuku, niečo ako inteligentné vyhľadávanie). No veľkosť to má pár stovák MB 
-
marcipan2012
Novice
PSPAD odporucam