Program na WEB stranky

Informácie o software, ankety...
peter136
Novice
Novice

Re: Program na WEB stranky

Príspevok od používateľa peter136 »

Fakt díky, idem to omrknúť.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Alebo si stiahni CMS ako je PHP-Fusion a máš pokoj (ja som s tým začínal a učil sa na ňom HTML a CSS):

www.iphpfusion.sk
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

ja sa tiez priklanam k notepad++.........
zalez ci chces robit stranku alebo stranky .... na stranku si stiahni nejaky free redakcny system .... ak chces robit stranky odporucil by som ti notepad++ (ak ovladas kod) ....su programi ktore boli aj spomynane vysie ale vacsinou kazdy automatizovany web editor ti tam nahadze nejaky balast....

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 12:55)
dik za K- :D
este som sa nestretol z automatizovanym web (nie redakcnym systemom) editorom ktory by vytvaral cisty kod .... ak niekto ma tak sem s nim

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 12:56)
aku uroven karmy musim dosiahnut aby som bol full dćerveny ..... ta zelena je strasne nesympaticka.....

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 19:06)
presne o tom som hovoril (15x dlhsi) to nie je podla teba balast??????

.....ked mi niekto posle spravu mohol by sa aspon podpisat .... nech viem s kym mam tu cest.... K- ma vobec netankuju .....
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

strapaty napísal:... zalez ci chces robit stranku alebo stranky .... na stranku si stiahni nejaky free redakcny system .... ak chces robit stranky odporucil by som ti notepad++ (ak ovladas kod) ...
Tak toto mi musíš vysvetliť.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Povedal by som že chce povedať aby nerobil viac webov cez jeden CMS ale aby sa naučil kód. Lebo je to lepšie.
Takmer u každého CMS vyzerajú weby rovnako. Jeden z mála je PHP Fusion, kde naozaj môžeš spraviť 100 webov a každý bude vyzerať inak.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Denco napísal: Tak toto mi musíš vysvetliť.
pokial je to jednorazova zalezitost a nevies dobre programovat stranky je lepsie si stiahnut redakcny system(sablona na stranky kde nahadzes len udaje .... ma pevnu strukturu a lahko sa doplna a edituje aj pre laika)... pokial chces robit stranky ze sa tym chces zivit tak na to je najlepsi cisty text. editor, ale musis vediet programovat stranky notepad++ je vyborny v tom ze jednotlive casti kodu oznacuje farebne .... cize sa v nom robi dost pohodlne a ked zabudnes odzatvorkovat alebo nieco tak to zbadas, lebo je to farebne oddelene .....
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Toto dokáže omnoho viac editorov ako Notepad++ Ja som si veľmi zvykol na jednoduchosť Professional notepadu. Ale sú programy kde máš aj FTP klienta a automaticky dokončuje zadané premenné (niekedy si nespomenieš na celý názov ale ono ti vyhodí ponuku, niečo ako inteligentné vyhľadávanie). No veľkosť to má pár stovák MB ;)
marcipan2012
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marcipan2012 »

PSPAD odporucam
Napísať odpoveď