Slovenska Posta dodanie balika
-
Stuntbiker
Amateur
Nazdar tak su tie prekliate novinky na poste a jedna z nich je to ze balik nosi kurier posty lenze ..
malo to prist v piatok (naisto uz som s toho eshopu vela krat objednal a vzdy to tu bolo za 3 dni)
ale bol som v skole doma asi nikto nebol (naisto neviem) ale nikto nic nedorucil
ani ziaden odkaz nenechal v schranke .. na stranke je pisane ze kurier to nosi do 20:00
myslite ze robi aj v sobotu ?
Minule som objednal knihu a len tak tak som ju prebral mal som stastie on len postal pri brane a trubil ... uz chcel ist prec ked som isiel oproti z obchodu
Ake mate skusenosti s nim ? zanechali vam dakedy odkaz ?
(tato "super" novinka je na poste od 1 januara)
dakujem za odpovede
malo to prist v piatok (naisto uz som s toho eshopu vela krat objednal a vzdy to tu bolo za 3 dni)
ale bol som v skole doma asi nikto nebol (naisto neviem) ale nikto nic nedorucil
ani ziaden odkaz nenechal v schranke .. na stranke je pisane ze kurier to nosi do 20:00
myslite ze robi aj v sobotu ?
Minule som objednal knihu a len tak tak som ju prebral mal som stastie on len postal pri brane a trubil ... uz chcel ist prec ked som isiel oproti z obchodu
Ake mate skusenosti s nim ? zanechali vam dakedy odkaz ?
(tato "super" novinka je na poste od 1 januara)
dakujem za odpovede
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slovenska Posta dodanie balika
Veci z posty niekedy meskaju 1-2 dni... zaruku dorucenia D+1 nie je ani ked je to zasielka 1. triedy (true story)... byt tebou tak este pockam, v pondelok by to malo prist a ked nie tak v utorok. Potom uz by som zacal byt nervozny 
Napíš do eshopu, aby ti poslali podacie číslo balíka. Musia mať od toho doklad. Potom s týmto číslom zájdi na poštu a opýtaj sa, či už je tento balík na tvojej pošte. Ja si ale myslím, že buď tam ešte nie je alebo ho kuriér ešte nedoručoval. Ale keď píšeš, že minule len sedel v afte, vytruboval a chystal sa na odjazd... neviem neviem ako to tam potom funguje.
V sobotu kuriér doručuje iba ak odosielateľ (v tvojom prípade eshop) vyberie doplnkovú službu Doručiť aj v sobotu. Ale to asi nevybrali, takže len cez týždeň.
V sobotu kuriér doručuje iba ak odosielateľ (v tvojom prípade eshop) vyberie doplnkovú službu Doručiť aj v sobotu. Ale to asi nevybrali, takže len cez týždeň.
-
Stuntbiker
Amateur
tak dnes to uz asi nepride
lenze sa bojim ze v pondelok nikto nebude doma za zase nebude balik ...
doteraz to bolo dobre balik prisiel na postu a s tade prisiel listok ze mam na poste balik ale teraz ked to nosi kurier
***!! uz som mohol mat pokoj tak som sa tesil nan
co uz dakujem za odpovede
lenze sa bojim ze v pondelok nikto nebude doma za zase nebude balik ...
doteraz to bolo dobre balik prisiel na postu a s tade prisiel listok ze mam na poste balik ale teraz ked to nosi kurier
***!! uz som mohol mat pokoj tak som sa tesil nan
co uz dakujem za odpovede
Kuriér Slovenskej Pošty ti taktiež nechá lístok na ktorej pošte ti daný balík nechal pokiaľ ťa nezastihne doma.
Mne keď volal, tak som sa s nim dohodol, nech to necha na pošte v meste, že ja si to vyzdvihnem, pretože som tiež nebol "zastihnuteľný".
-
twardykamen
Medium Professional
mne nenehali ziadny listok,horsie ze mam pocit ze sa ani nesnazili nejak mi to dorucit.ber to podacie cislo a chod radsej na postu,predtym nez to poslu spat.ja som takto zbytocne cakal mesiac zasielku z polska a pritom posta mi nic nedorucila ani neoznamila a poslala zasielku spat do PL.smejdi
Možno sa mýlim, ale mne to znie skôr, že kuriér prebral ráno zásielku a bude v ten deň doručená. (alebo aspoň pokus o doručenie)
Predpokladám, že keby ju zákazník prevzal tak tam bude napísané v tom zmysle, že "zásielka bola doručená adresátovi" .. a pod.
Predpokladám, že keby ju zákazník prevzal tak tam bude napísané v tom zmysle, že "zásielka bola doručená adresátovi" .. a pod.
Zásielka prevzatá na doručenie o 8:21 a o minútu neskôr zásielka uložená na pošte..... 
No veď ako sa tam píše. Už sa ho raz pokúsili doručiť. Ale tá osoba, ktorá to mala prebrať buď nedvíhala mobil.. alebo bola mimo bydliska.
Ďalší pracovný deň by mal byť opätovný pokus o doručenie kuriérom. Prípadne mu daj číslo zásielky a infolinku kde si má zavolať a môže si to aj osobne prevziať v depe.
Ďalší pracovný deň by mal byť opätovný pokus o doručenie kuriérom. Prípadne mu daj číslo zásielky a infolinku kde si má zavolať a môže si to aj osobne prevziať v depe.
Ak si dobre cital on sa pytal na slovensku postu a nie kuriera.
Znamena to ze tetuska postarka kukla balik a hodi do schranky zlty listok aby si to adresat vyzdvihol na poste.
Znamena to ze tetuska postarka kukla balik a hodi do schranky zlty listok aby si to adresat vyzdvihol na poste.
Tak zavolaj na danu postu ci to tam maju a podla podacieho cisla by ti mali povedat stav. Rovnako sa moze ist opytat aj kupujuci.
Poste restante - pravdepodobne francúzky výraz. V skratke to znamená to, že zásielka bude uložená na pošte, a nebude doručená na adresu prijímateľa.
Stačí ti prísť na poštu, ukázať občiansky a vydajú ti balík.
Stačí ti prísť na poštu, ukázať občiansky a vydajú ti balík.
Ak to posle z hlavnej posty vo svojom meste a tebe to pride na hlavnu postu v tvojom meste, tak pravdepodobne ano. Ak je z nejakej dediny alebo byvas na dedine ty, tak sa to natiahne.
Tak ako píše Gothar. Moja skúsenosť je taká, že som posielal balík z hlavnej pošty, prvou triedou, niekedy okolo 3 poobede a na druhý deň, okolo 11 doobeda, mi volal adresát, že už má balík doma.
4-5 pracovnych dni
Mam taku otazocku, ked som kupoval od niekoho dajem tomu papuče cez slovensku poštu na dobierku, normalne som zaplatil ale ON predavajuci neprevzal peniaze kde tie penize skončia ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...prepadnú v prospech pošty...
Nemal by to byt problem, mozno ti daju akurat nejaky priplatok za nepravidelny tvar. Podrobnosti najdes tu: http://www.posta.sk/sluzby/balik-slovensko
Skor by som sa bal poskodenia, ked to niekam hodia a na koleso dopadne tazsi balik, tak moze pokrivit vyplet alebo aj rafik.
Skor by som sa bal poskodenia, ked to niekam hodia a na koleso dopadne tazsi balik, tak moze pokrivit vyplet alebo aj rafik.
ja som posielal koleso s moto (zadne) zamotal som to celofanom poriadne aby stadial nevypadavalo blato
a pohode to zobrala poštárka