Vypína sa PC
Vypína sa PC
čaute , mám problém s PC , vždy keď si zapnem nejakú hru , tak mi asi po 10 minútach vypne počítač . Keď som a internete len tak mi to nerobí .
V čom môže byť problém? Inak Graf. kartu som už skúšal vymeniť , tá chybná nie je.
V čom môže byť problém? Inak Graf. kartu som už skúšal vymeniť , tá chybná nie je.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vypína sa PC
Prehrievanie CPU.
CPU má len 35-40 stupňov
-
vikko78
Medium Professional
prehrievanie chipsetu základnej dosky....
mal si stav ze ti to v tejto konfiguracii aj nevypinalo.... lepsie od kedy ti to vypina..... co sa zmenilo
asi v marci mi to začalo len robiť , a viacej sa začal hriať , no kúpil som aj prídavné chladenie , a všetky ventilátory fungujú ako majú
mal som podobný problém a chyba bola v zdroji a v kondenzátoroch na matičnej
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdroj, kondiky na maticnej pripadne Chipset ale ak by sa prehrieval chipset tak by len zmrzol a ostal tak cize tak ako uz mnohi napisali zdroj, kondiky.
akože jednu vec mi ukazuje v speedfane že je 68stupňov . keď prídem k starkej tak vám potom napíšem , že čo to je
Ja som mal rovnaký problém a spôsoboval ho procesor (AMD Athlon 6000+ 3.1GHz 89W), ktorý sa pri pustený niektorých hier začal prehrievať. Mohol som mať na ňom akýkoľvek chladič, aj tak ho nestíhal uchladiť. Vyskúšaj cez nejaký program zaťažiť procesor. Takto bude aspoň na 100% vedieť, či to vypínanie je spôsobené prehrievaním procesoru.
Najlepšie je použiť Everest Ultimate Edition, v ktorom môžeš sledovať teploty jednotlivých komponentov (CPU, základná doska, grafická karta) a taktiež aj cez ten program vyťažiť procesor.
Najlepšie je použiť Everest Ultimate Edition, v ktorom môžeš sledovať teploty jednotlivých komponentov (CPU, základná doska, grafická karta) a taktiež aj cez ten program vyťažiť procesor.