Incel - nedobrovolny celibat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
rainbow
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Incel - nedobrovolny celibat

Príspevok od používateľa rainbow »

tarakan napísal:Co je sex bez lasky alebo partnerskej dovery ? Len masturbacia so "zivou" vaginou :)
Za masturbáciu neplatíš, takže tam asi bude nejaký malý rozdiel.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Terepin napísal:A to som si myslel, že sex mám mať kedy ja budem chcieť, a nie, keď to bude vyžadovať spoločnosť.
na to poznam jeden dobry ... aky je rozdiel medzi zenatym a slobodnym???? ked je chlap slobodny moze kedy chce.... ked je zenaty moze aj ked nechce ...:D

//autoeditácia príspevku (19 Apr 2012, 11:56)
rainbow napísal: Za masturbáciu neplatíš, takže tam asi bude nejaký malý rozdiel.
chces povedat ze za sex bez lasky ano??? to musi byt ten chlap uplne skaredy alebo totalne neschopny..... alebo extra narocny .....
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

On písal že si zaplatíš šlapku
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

ja si skor myslim ze to bolo myslene vseobecne pre sex bez lasky.... (ale myslim ze v tejto teme ani tak nejde o sex, aj ked celibat sa sexu tyka, ale skor o neschopnost nadviazat dlhodoby partnersky vstah....)
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

strapaty napísal:ja si skor myslim ze to bolo myslene vseobecne pre sex bez lasky.... (ale myslim ze v tejto teme ani tak nejde o sex, aj ked celibat sa sexu tyka, ale skor o neschopnost nadviazat dlhodoby partnersky vstah....)
Pochopil si to vo vsetkych aspektoch spravne.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ono ťažko povedať, čo je vlastne horšie: Či nevedieť si nájsť vzťah, aj keď možnosti sú, alebo chcieť si nájsť vzťah, ale niet u koho.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

myslim ze ta druha moznost je horsia .... lebo na sebe mozes vzdy zapracovat.... ale ked nemozes najst spriaznenu dusu nic s tym nenarobis.....
... ale osobne si myslim ze by sa ludia nemali vobec takymito vecami zapodievat.... treba uzit to co prave mame ....
.... ked som bol slobodny uzival som slobodu plnymi duskami.... bez obmedzeni robil som co som chcel kedy chcel a kde chcel .... netrapil som sa co bude zajtra...
....ked som sa ozenil uzivam si zas rodiny.... tesim sa zo zeny a z deti a snazim sa s nimi stravit co najviac casu....
....kazde obdobie zivota ma svoje caro, ked sa clovek trapi len tym co nema, moze sa trapit cely zivot ..... vzdy nieco nebude mat !!!!
alebo inac nikdy nemoze mat vsetko , lebo vsetko nieco stoji
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

V tom druhom prípade nie je problém si nájsť spriaznenú dušu, ale vôbec nejakú dušu.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

strapaty napísal:
chces povedat ze za sex bez lasky ano??? to musi byt ten chlap uplne skaredy alebo totalne neschopny..... alebo extra narocny .....
Ježiš čo ste tu všetci ako keby ste vyšli z kláštora... Sex bez lásky? Áno keď mám naňho chuť a je vhodná partnerka...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Máš 22 a ešte nič? No a? To všetko príde.
Alebo si si iba chcel niečo odfajknúť v zozname "povinností" stanovených dnešnou spoločnosťou?
Máš 22 a čo to teraz znamená? Že to tak zostane ďalších 10 rokov? Nemylsím si. Všetko závisí na Tvojej psychike a tom, ako sa k veciam staviaš, ako sa do nich vkladáš a ako veľmi si ochotný popáliť sa popri zbieraní skúseností. Pokiaľ sa popáliť nechceš, príp. z toho máš panický strach, tak nechoď do lesa a seď doma. Pokiaľ s tým reálne chceš niečo robiť, tak sa zober, prestaň si čítať články o nedobrovoľnom celibáte (vždy viac a viac žasnem nad tým, aké nové <>ny a diagnózy si dokážu ľudia vymyslieť) a rob so sebou niečo.
Čo ťa odlišuje od iných? "Úspešnejších?"
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Filipito napísal: Ježiš čo ste tu všetci ako keby ste vyšli z kláštora... Sex bez lásky? Áno keď mám naňho chuť a je vhodná partnerka...
Si nam ukazal ako si neuveritelne pokrokovy ...proste to pochop su ludia ktory to proste nedokazu a mozno nemaju ani cas niekoho obhanat..nie je to o vychove ani o predsudkoch..ano mozno isty psychicky blok to je ale nemyslim si ze by to bolo nieco co by sa malo liecit :D...Proste pochop to ja sa nedokazem len tak s niekym "vyprazdnit"...myslim s niekym cudzim alebo len tak lebo je prilezitost. Chapes ? Nedokazem to vysvetlit...mozno to nikdy nepochopis...Proste ty vidis len svoj predsudok ze ja som z klastora, sex len z lasku, len za ucelom potomka, len po svadbe...sorry ale tak na mna posobis ako xenofob. Proste pre mna je sex podmienkou mat vztah...vztah pre mna znamena vzajomny cit, vzajomna dovera...to je proste mandatory. A urci moj nazor nezmenis...ja si proste tak uzivat neviem ako ty.... :sly:
Filipito
Darca
Darca

myslíš že ho chcem zmeniť alebo čo? :)
Ako mne je to jedno, len sa tu všetci vyjadrujete, že ako len sex z lásky. Už vás vidím ako nezadaných niekde na párty, zbalíte neakú holku, ona sa tomu nebude brániť a už vidim ako poviete že trocha neskôr keď sa lepšie spoznáme :wink:
//nehovorim že si užívam no keď mam príležitosť (holka sa mi aj páči) a nie som zadaný tak nevidim problém
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Platiť si ku*vu ? To určite nie.

A mať 28 a nemať sex ? Pokiaľ nie je človek v kláštore, tak spoločnosť nespoločnosť, kdesi je chyba.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nikdy som za sex neplatil a asi ani nikdy by som to vyskusat nechcel. Ale ked citam tie komentare, ze "sex iba s laskou" a pod tak sa citim skoro ako na stretnuti mníšiek.. Podla mna to ma svedomi sucasna kinematografia s tymi svojimi romantickymi filmami, robi to z muzov nejake precitlivele polozeny.
Urcite ze ked su medzi oboma silne pozitivne city tak je to super, ale zase vsetko s mierou, laska nie je vsetko.
Filipito
Darca
Darca

som rád že nie som jediný čo zastáva taky názor
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Filipito napísal:som rád že nie som jediný čo zastáva taky názor
pridavam sa, sex len z lasky je dost statny bullshit, nikomu nenutim, ale tvarit sa, ze je to nejaka posvatna vec ktoru nemozno poskvrnit pudovostou...kam nas to krestanstvo a twilight dohnali
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

gogo956 napísal:nikdy som za sex neplatil a asi ani nikdy by som to vyskusat nechcel. Ale ked citam tie komentare, ze "sex iba s laskou" a pod tak sa citim skoro ako na stretnuti mníšiek.. Podla mna to ma svedomi sucasna kinematografia s tymi svojimi romantickymi filmami, robi to z muzov nejake precitlivele polozeny.
Urcite ze ked su medzi oboma silne pozitivne city tak je to super, ale zase vsetko s mierou, laska nie je vsetko.
Pre mna laska znamena vsetko pretoze pochadzam z takej rodiny ako pochadzam...mozno si vravis ze to je ine...ale je to rovnake. Videl som ako rozne vztahy (a nielen tie partnerske) ale aj medzi rodinou posobili velmi znicujuco a fatalne pocas celeho mojho zivota...a videl som vtedy ako velmi dokazu urcity clenovia rodiny drzat spolu a aj napriek velkemu odriekaniu vsetkeho mozneho su tu pre mna...vravis si rodicovska laska a puto...to je bullshit...Pre mna su take veci dolezite...silne puta,laska a podobne.Ten kto nezazil tak extremnu zradu tak to nedokaze pochopit...

Pozri sa mozno mas priatelku mozno nie...uzivas si..chodis na party, spis s hocikym...mozno si s nimi v kontakte, kamarat alebo si s nimi len pises. Co ja viem...nebudem ta sudit. Ale nesnaz sa ma presviedcat o svojej dogme...Ja nie som puritan, vzrusuju ma rozne veci a mam aj urcitu predstavivost. Ale jednoducho niesom schopny mat sex len tak. Bez vsetkeho...Je to proste o dovere. Neviem to vysvetlit. Proste nerad stracam cas s vecami (ludmi) ked sa vytratia z mojho zivota v priebehu par okamihov. Proste by to pre mna nemalo cenu, ziadny vyznam...strata casu.

A ano uznavam som romantik a preto nebudem mat nikdy tolko zien ako ty moj kral jaskyne s najvacsim kyjakom ;)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tarakan

ja som vobec nepisal o tom kto mal alebo nemal kolko zien, aj som uznal ze je super ked su medzi oboma stranami pozitivne city a to vsetko. Ale zase aby bol chlap vyslovene ze romantik- mne to pride uz trochu prehnane. Vo vsetko je vecsinou najlepsia zlata STREDNA cesta.
V kazdom pripade Ta neodsudzujem, mozes si zit zivot aky chces.. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ďžízs, určite je lepší sex s tou pridanou hodnotou, ale takisto mi príde prehnané to láskovanie za každú cenu, to je blbosť. Keď je človek mimo vzťahu, tak nie je o čom (pod tým si zase netreba predstavovať nejakú enormnú promiskuitu).
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Filipito napísal:myslíš že ho chcem zmeniť alebo čo? :)
Ako mne je to jedno, len sa tu všetci vyjadrujete, že ako len sex z lásky. Už vás vidím ako nezadaných niekde na párty, zbalíte neakú holku, ona sa tomu nebude brániť a už vidim ako poviete že trocha neskôr keď sa lepšie spoznáme :wink:
//nehovorim že si užívam no keď mam príležitosť (holka sa mi aj páči) a nie som zadaný tak nevidim problém

jedneho dna sa toho prejes a nebude ti to uz nic hovorit.....
Napísať odpoveď