To ste si tu poniektori tu hru predobjednali, alebo aspon chceli kupit a nic poriadne ste o nej nevedeli? Akoze...

System tych atributov aj odomykanie skillov je znamy uz velmi dlho. Suhlasim, tie atributy to sa nepaci ani mne, ale skilly sa predsa odomykaju podobne ako v D2, teda po dosiahnuti urciteho lvlu (v D2 to bolo este podmienene niektorymi prereg.).
Celkovo ma tato open beta velmi potesila, par hodin som hral za DH, za ktoreho si to chcem aj zahrat. Grafika mi vyhovuje, slape mi to v pohode aj na 4 rocnom compe (!!! som nedufal). Hratelnost vynikajuca, uplne ma to nutilo a lakalo stale hrat, preskumavat vsetky miestnosti atd., to som rad, ze ostalo zachovane

Co sa mi nepaci su male obrazky itemov, vsetko ma len dve policka velkost, ci je to wizard wand, alebo obojrucna sekera. Z hladiska hratelnosti je to fajn (pamatam na 8 polickove monstra z D2), ale vizualne to nie je pekne. A takisto sa mi nepaci maly cooldown pri zmenach skillov. Este nie tak davno bol 30 sec, teraz je to tak 5 sa mi zda. To mi pride velmi lahke, budem si moct takmer pocas bojov prepinat medzi x skillmi. To jak keby som v D2 za sorcku mohol podla lubovole prepinat medzi meteorom, frozen orbom a chain lightningom a furt by som mal vlastne ultimatny dmg a nejaki rezistantni protivnici by mi vrasky nerobili. To dufam upravia, nech je to trosku zlozitejsie.