Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

Polo-X
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Diablo 3 oficiálne!

Príspevok od používateľa Polo-X »

jj uz mi nejde sa prihlasit a pred 20.00 mi to islo na pryv krat.. skoda...
mne tie atributy nevadia v podstate vyhovuje, aj ked je pravda ze niektore veci mi z diabla 2 chybaju ale uvidime ako to bude vo full hre...
dufam ze tie pridane questy budu trosku obtaznejsie a nebude to len bohapuste mlatenie demonov...
zatial som skusil len barbara coz je a bude moja postava tak ako doteraz a kuzelnika ale s tym som hral asi len pol hodinu... ale musim uznat ze nepritomnost many a stale plne fury na magicky utok to robi podstatne lahsim ako v 2ke... to mi prislo divne...
hudbu moc neriesim kedze ja som vzdy diablo hral bez hudby a vychutnaval si priestorovy zvuk demonov... v noci po tme osamote je to zazitok :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Sarger napísal:ser na ponímanie, mana je mana a manou bude. Každá nová hra príde s inováciami ktoré sa hráčom nepozdávajú, ale aj tak si nakoniec zvyknú a prispôsobia sa.
To vsak neznamena ze tie zmeny a.k.a. "inovacie" su spravne.

Vsetko to ide dole kopcom, obtiaznost, hracia doba, herne mechanizmy ktore definuju zaner (tak ako tie zasrane atributy), vsetko to postupne mizne a zretardovnieva aby to mohli hrat aj polodementni 11 rocni fagani na xboxe. Dakujem, neprosim. To uz aj plants vs zombies bude pomaly komplikovanejsia hra ako nieco co sa prezentuje ako hardcore rpg, dokonca symbol rpg zanru ako takeho. Je to jednoducho ubohe ale aj v tejto teme vidno ze detom staci zlatanina pri ktorej ziapu priserky ked ich biju sekerou, nevsimnu si ze dve hodiny len tupo klikali pravym tlacidlom a vlastne ani nevedia co sa dialo, len to bolo cool. Ziadna skutocna vyzva, ziadne zadostucinenie, vytraca sa samotny pojem slova "hra" a to je smutne.

Ja svoju predobjednavku na limitku rusim, lebo to co som dnes hral nebolo diablo, ale tupa casual sracka ktoru som mohol hrat kludne jednou rukou na tablete a citat si pri tom noviny. Ale aj tak to bude mat rekordne predaje a bude to vychvalovane do nebies, konzum totizto nezastavitelne dostava novy rozmer. A vy sa vsetci usmievate a skandujete nech sa mu dari.

Skusili ste sa zamysliet nad tym, co vlastne k*rva robili tych dvanast rokov?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Gangy napísal:
Vsetko to ide dole kopcom, obtiaznost, hracia doba, herne mechanizmy ktore definuju zaner (tak ako tie zasrane atributy), vsetko to postupne mizne a zretardovnieva aby to mohli hrat aj polodementni 11 rocni fagani na xboxe. Dakujem, neprosim. To uz aj plants vs zombies bude pomaly komplikovanejsia hra ako nieco co sa prezentuje ako hardcore rpg, dokonca symbol rpg zanru ako takeho. Je to jednoducho ubohe ale aj v tejto teme vidno ze detom staci zlatanina pri ktorej ziapu priserky ked ich biju sekerou, nevsimnu si ze dve hodiny len tupo klikali pravym tlacidlom a vlastne ani nevedia co sa dialo, len to bolo cool. Ziadna skutocna vyzva, ziadne zadostucinenie, vytraca sa samotny pojem slova "hra" a to je smutne.?
Prave si definoval 90% dnesnych hier. Neviem co si od toho cakal. Ked to ohlasili aj pre konzoly tak uz to bolo dopredu jasne. Nehral som betu ani neplanujem, ale radsej pojdem do Torchlight 2.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

rochedo napísal:
Prave si definoval 90% dnesnych hier. Neviem co si od toho cakal. Ked to ohlasili aj pre konzoly tak uz to bolo dopredu jasne. Nehral som betu ani neplanujem, ale radsej pojdem do Torchlight 2.
Ja neviem, asi som dufal ze aspon diablo nepojde cestou zmykania penazi zo znameho mena, ale ono to uz bolo v podstate jasne z celeho dnesneho fungovania blizzardu ktory len vyciciava WoW a k*rvi ho presne takym istym sposobom ako zk*rvili diablo. Pravda, radsej torchlight ako toto.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

tak tak mne nejde prihlasit uz od vcera... raz som bol v hre a to som si povedal ze idem spat lebo boli 3 rano... to je beta ako alpha..
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tak sa mi po dávke errorov podarilo prihlásiť a celkom stabilne som si zahral, tuším po lvl 9, alebo ako, za Witch Doctora. Hra sa mi pozdáva, až na zopár vecí, ktoré tu už boli spomenuté, aj tak som ale spokojný...

Otázka na vás, mám klasické spelly na ľavé a pravé tlačítko, a tiež normálnu zbraň. Čím ale sakra použijem tú zbraň, keď myšou očividne ovládam len spelly? Pýtal som sa na public chate, no nikto nevie, všetci majú tento problém.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

mal som za to, ze ked je prisera blizko tak automaticky pouzije zbran avsak nie stale tomu tak bolo.
Par krat som postrehol, ze sa bil so zbranou ale nikdy som to nevedel ja sam zopakovat.
Takze je to aj pre mna zahada ;) (s lukom napodobne)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Mozno je tam zabudovany auto attack a auto shot, ktory hrac priamo neovlada. Ja osobne som hral Barbara a dostal som sa na Level 8 zatial, takze nedokazem povedat ci tam nieco take je, kedze stale som utocil zblizka. Kazdopadne, ta Fury resource co ma Barbar ide strasne rychlo hore a prakticky mi staci mys, kde spamujem lave tlacidlo a potom ked mam Fury tak par krat tuknem do praveho. Ten plosny stun som zatial pouzil len raz, ked som aktivoval ten event, ze som minutu musel prezit proti tej armade spawnov. Vtedy to bol tiez jediny okamih kedy som pouzil aj healing potion. Fakt by to chcelo vyssiu obtiaznost.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak co sa tyka tej zbrane skusal si shift+lave tlacitko mysi? nehral som which doktora tak neviem ale skus mozno to pojde

co sa tyka obtiaznosti ten kdo hral diabla vie ze normal je len zoznamenie s hrou a skutocny nypriatel sa ukaze az v nightmary... tak ako aj spominaju v tom videu...

musim povedat ze spustenie bety ma sklamalo prakticky nemoznym lognuti a vyskusanim... ale co uz

ostatne veci budem riesit az ked vide plna hra ja si ju urcite zaobstaram aj ked obava z nenaplneneho cakania dlhych 12 rokov a prekonania 2ky tu ocividne hrozi...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

utok zbranou pouzijete ked kliknete pravym tlacitkom mysi a nemate dostatok energie na tu vec pod pravym tlacitkom (aspon tak je to u barbara)
spider1029
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spider1029 »

Naco su tam potom tie atributy ked ich nemozes ovlyvnit? A to odomykanie skillov je tiez riadny fail. Takto si RPG nepredstavujem. Preorder zruseny.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

To ste si tu poniektori tu hru predobjednali, alebo aspon chceli kupit a nic poriadne ste o nej nevedeli? Akoze... :lol: System tych atributov aj odomykanie skillov je znamy uz velmi dlho. Suhlasim, tie atributy to sa nepaci ani mne, ale skilly sa predsa odomykaju podobne ako v D2, teda po dosiahnuti urciteho lvlu (v D2 to bolo este podmienene niektorymi prereg.).
Celkovo ma tato open beta velmi potesila, par hodin som hral za DH, za ktoreho si to chcem aj zahrat. Grafika mi vyhovuje, slape mi to v pohode aj na 4 rocnom compe (!!! som nedufal). Hratelnost vynikajuca, uplne ma to nutilo a lakalo stale hrat, preskumavat vsetky miestnosti atd., to som rad, ze ostalo zachovane :)
Co sa mi nepaci su male obrazky itemov, vsetko ma len dve policka velkost, ci je to wizard wand, alebo obojrucna sekera. Z hladiska hratelnosti je to fajn (pamatam na 8 polickove monstra z D2), ale vizualne to nie je pekne. A takisto sa mi nepaci maly cooldown pri zmenach skillov. Este nie tak davno bol 30 sec, teraz je to tak 5 sa mi zda. To mi pride velmi lahke, budem si moct takmer pocas bojov prepinat medzi x skillmi. To jak keby som v D2 za sorcku mohol podla lubovole prepinat medzi meteorom, frozen orbom a chain lightningom a furt by som mal vlastne ultimatny dmg a nejaki rezistantni protivnici by mi vrasky nerobili. To dufam upravia, nech je to trosku zlozitejsie.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

jedna vec je citat o tom a druha skusit to v reale ;)
akurat som dorazil skeleton kinga za wizarda (lvl 9) a musim tiez konstatovat, ze atmosfera tam je - este tuto katakombu a vypinam :D
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak uz ma to vyhadzuje aj z hry... eror 3007 ci 304...

barbar aj wizard velmi dobre... ale asi pojdem barbara prveho, ta fyzicka likvidacia nepriatela sa mi paci viac ako uskoky carodeja a z dialky likvidovat...
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Do kedy bude trvat ta beta? Oplati sa mi to este stahovat?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

pondelok 19:00.

A ci sa ti oplati zalezi na tebe.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Markoff napísal:Do kedy bude trvat ta beta? Oplati sa mi to este stahovat?
určite oplatí, celú betu zvládneš do hodiny aj pol
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

lenze ja mam pomaly internet cize preto sa pytam, do zajtra 19:00 by som to asi nestihol stiahnut tak nic :( kolko to ma GB??
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

cca 3,8, však tu nekecaj zbytočne, zapni sťahovanie a uvidíš. Rýchlosť ti tam píše...
Napísať odpoveď