10 ludi vs. 1 tiger

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Kto by vyhral suboj, 10 neozbrojenych ludi vs. 1 tiger?

Tiger
51
39%
Ludia
50
38%
Je mi to uplne jedno lol
29
22%

Celkom hlasov: 130

Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

10 ludi vs. 1 tiger

Príspevok od používateľa Nadeo »

Na jednom fore som nasiel zaujimavu diskusiu, kde sa uzivatel pytal nasledujucu otazku:

Kto by vyhral suboj, 10 neozbrojenych ludi vs. 1 tiger? Ziadne objekty nie su dostupne v okoli. Okolie je rovne a nieje tam nic.
mi-chau
Darca
Darca

Re: 10 ludi vs. 1 tiger

Príspevok od používateľa mi-chau »

A ti ludia su Jasonovia Stathamovia, alebo Robertovia Pattinsonovia?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ľudia. Aj keď by jeden alebo dvaja zrejme padli v boji
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Obycajni ludia.
mi-chau
Darca
Darca

Matovic a spol? To by som dal na tigra, ale inak asi ludia. :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ako by si vedel ublizit tigrovi? Jedine vypichnut oci, ale tie oci ma velice blizko zubov, takze vsetci by sa bali = tiger by ich po jednom zlikvidoval :)
mi-chau
Darca
Darca

By som sa obetoval a zabehol by som mu v krku kym by ho ostatni drzali..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nadeo napísal:Ako by si vedel ublizit tigrovi? Jedine vypichnut oci, ale tie oci ma velice blizko zubov, takze vsetci by sa bali = tiger by ich po jednom zlikvidoval :)
práve ten strach by ich zachránil. Teda pokiaľ by tam nebol medzi nimi michau, ten by sa snažil tigra rozosmiať svojim "humorom"
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Daj sem anketu, tak to lepšie zistíš :) Ja som za tigra.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Ja si myslím, že pokiaľ by sa viacerým ľuďom v spolupráci podarilo zlomiť tigrovi aspoň dve laby tak by bol vybavený... Na druhej strane by bol zaujímavý súboj Bear Grylls vs. 10 tigrov. To by bolo vyrovnanejšie :D
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Som na strane ludi :mrgreen:
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ludia,
ak by im nic neostalo, iba smrt alebo boj, tak by ti ludia toho tigra aj dokopali k smrti len aby prezili.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

audiotrack napísal: práve ten strach by ich zachránil. Teda pokiaľ by tam nebol medzi nimi michau, ten by sa snažil tigra rozosmiať svojim "humorom"
audio ziarlis? michau je asi najvtipnejsia osoba na tomto fore...a tigra by nezabilo ani 20 ludi, pretoze oci mu nevypichnu lebo nema ocne jamky + inak mu nemaju co urobit, doskriabat ho holymi rukami cez hustu srst a kozu??? alebo mu utrhnu gule?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Na inom fore niekto napisal, ze ludia by na neho mohli zhodit atomovku. Je to fer, lebo tygre si tiez mohli vyvynut technologiu na nuklearne zbrane ale neurobili tak :lol:
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Podla mna ludia. Ak by ludia 1 spomedzi seba zabili, jeho vnutornosti pouzili ako navnadu a jeho kosti ako nejake zbrane tak by to slo. Tiger by isiel za krvou a 9 chlapi priemernej vahy by nanho skocili, 1 by odtrhol fuzy, 2 by mu mensie kosti zapichli do usi, 2 vypichli oci zo dvaja kopali nejak do brucha tak by podla mna ludia dokazali zvitazit.

Neodsudte ma za toto :-D je to len teoria a moja fantazia
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal: audio ziarlis? michau je asi najvtipnejsia osoba na tomto fore...a tigra by nezabilo ani 20 ludi, pretoze oci mu nevypichnu lebo nema ocne jamky + inak mu nemaju co urobit, doskriabat ho holymi rukami cez hustu srst a kozu??? alebo mu utrhnu gule?
zlomia mu väzy. 10vs1 je obrovská presila. Keby je to jeden na jedného tak jasné že tiger, ale 10 proti jednému nemá šancu. Navyše keď je tých 10 omnoho inteligentnejších, vedia spolupracovať a sú na vrchole potravinového reťazca. Ten jeden je sprostá mačka so zubami. Keby túto kombináciu hodíš do ringu, tiger zaujme pozíciu obrancu a nie útočníka. Žiaden živý tvor by nešiel proti takej presile. Ušiel by keby mal kam. To že sem tam tiger napadne človeka je preto, že si chráni mláďatá alebo je na love. Ale proti takej presile by nešiel. Takže ten boj by vyzeral tak, že ludia ho napadnú lebo chcú prežiť a on sa bude brániť. Bude sa brániť proti jednému a zvyšných 18 nôh a rúk nemá ako ustrážiť. To je to isté ako človek vs 10 psov. Jedného psa zabiješ. Dohryzie ťa ale vyhral by si. Ale keď na teba skočí 10 psov tak je po tebe. Tam nie je o čom diskutovať.

a k tomu že michau je tu najvtipnejší.. no po tomto čo si napísal si mu veľmi veľkou konkurenciou. Vypichnúť oči? Načo? Ty zabíjaš aj kapra tak že mu vypichneš oči?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

tiez si myslim ze ludia

si zober, vrhli by sa na neho, do jedneho by sa zahryzol, uvazujme najlepsi scenar pre tigra ze by ho kusol do krku, 9 ludi by malo v tom momente volne ruky, po jednom by mu chytili koncatiny, dalsi styria by kopali mlatili hlava nehlava, jeden by utocil na krk, gule, oci (proste slabe miesta) a posledny volny by ratoval pohryzeneho neviem ako by sa z toho dostal ten tiger, ano mozno by nejaki zomreli ale vyhra podla mna na 99.99% ludia
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

V niektorých témach sa tu človek ozaj zasmeje. :D Viem si predstaviť, že by ľudia vyhrali, no nechcel by som byť 1 z tých 10, ktorí bojujú, stále by bola 10% šanca, že sa bude brániť práve proti mne, no a potom zvyšok ľudí ho zabije.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Nadeo napísal:Obycajni ludia.
Aka je pravdepodobnost ze z tych 10 obycajnych ludi by bol jeden Chuck Norris ? Lebo potom odpoved je jasna. :lol:
Inac by to vyhral tiger.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

audiotrack napísal: zlomia mu väzy. 10vs1 je obrovská presila. Keby je to jeden na jedného tak jasné že tiger, ale 10 proti jednému nemá šancu. Navyše keď je tých 10 omnoho inteligentnejších, vedia spolupracovať a sú na vrchole potravinového reťazca. Ten jeden je sprostá mačka so zubami. Keby túto kombináciu hodíš do ringu, tiger zaujme pozíciu obrancu a nie útočníka. Žiaden živý tvor by nešiel proti takej presile. Ušiel by keby mal kam. To že sem tam tiger napadne človeka je preto, že si chráni mláďatá alebo je na love. Ale proti takej presile by nešiel. Takže ten boj by vyzeral tak, že ludia ho napadnú lebo chcú prežiť a on sa bude brániť. Bude sa brániť proti jednému a zvyšných 18 nôh a rúk nemá ako ustrážiť. To je to isté ako človek vs 10 psov. Jedného psa zabiješ. Dohryzie ťa ale vyhral by si. Ale keď na teba skočí 10 psov tak je po tebe. Tam nie je o čom diskutovať.

a k tomu že michau je tu najvtipnejší.. no po tomto čo si napísal si mu veľmi veľkou konkurenciou. Vypichnúť oči? Načo? Ty zabíjaš aj kapra tak že mu vypichneš oči?
ak by ti psi boli civavy tak pochybujem zeby bolo po mne :P + s tymi ocami to som len reagoval na niekoho ineho kto to spomenul, tak tu otazku o kaprovi smeruj skor k nemu :)
Zamknuté